Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen dün benim evde de kaç yıldır kullandığım çay makinemin cam olan üstü kırıldı. bir çaykoliğim ve sadecd iki bardak içebilmiştim daha ☺. birde saate baktım anlamsızca 11- 12 arası gibiydi. bir süre sonra rahatladığımı farkettim bende hatta bugün daha bi rahattım.
Dua nedir?sebep her ikiside olabilir ki. önemli olan başetme yöntemimiz. birde dün yada evvelsi gün ben ins. dan bi paylaşım yapmıştım içinde bir duada vardı. negatif enerjileri bertaraf etmek içinmiş o dua. google dan araştırmıştım sonra.
sendeki sebep her neyse Allah bir an önce şifalandırsın inşallah. sabaha da melekler gibi uyan.
sebep her ikiside olabilir ki. önemli olan başetme yöntemimiz. birde dün yada evvelsi gün ben ins. dan bi paylaşım yapmıştım içinde bir duada vardı. negatif enerjileri berteraf etmek içinmiş o dua. google dan araştırmıştım sonra. sendeki sebep her neyse Allah bir an önce şifalandırsın inşallah. sabaha da melekler gibi uyan.
bilemedim bir enerji bosalmasi mi?
kızlar kızlar mucize yaşam yine çok güzel çok faydalı bir çalışma başlatmış. yapıp yapmamak size kalmış. ama enerji olayını o kadar güzel bir örnekle anlatmış ki. bence bi okuyun derim.
evde bakara suresi de çok iyi geliyor bu tür dönemlerde. internetten açın okusun, 1,30-2 saate yakın sürüyor.Uyku da tutmadi
Umarim yarin cok güzel gecer, ayni seyler tekrarlanir diye geriliyorum
Oglum da cok huzursuz, saatlerce aglamasina dayanamiyorum, evde disarda cok gecimsiz olmaya basladi, hadi dedim dönemleri var yine öyle birseydir
Ama sabrimin tükendigini hissettim, umarim yarin cok daha güzel bir gün olur
Cok daha sabirli ve anlayisli, cok sükür
pardon yazmayı unuttum sabah 21 kere akşam 21 kere okumamı söylemişti bu duayıBu duayı bana Levent Akkaya vermişti Esma çalışması hazırlamıştı bana birde gümüş kolye yaptı üstünde ecbed hesaplamasıyla esmalarım yazılı hergün okuyorum bu duayı da o sıralar konuşurken sabah ve akşam mutlaka okumamı söylemişti uzun süre okudum sonra duayı unuttum iyi oldu hatırladığım yine okurum güzel bir dua