• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kizlar gecen gün cok gergin baslamistim güne, öyle böyle degil ama duygularim cok agir geliyordu altinda eziliyordum .
Cocugum durmuyordu normalde sabirla gecistirdigim hersey gözümde, gönlümde cok büyüdü ve aglamak, sinir, yipranma bütün bu duygularla yüklenmis eziliyor gibi oldum. Öglene dogru bu kargasanin icinde bardak kirildi.
Bende cok büyük bir rahatlama gerceklesti sonrasinda.
Bardak kirilmasina mi farkinda olmadan bagladim.
Biriken o negatiflik bardakta toplanip kirilip benden cikmis gibi hissettim.
Hormonal degisiklikler de soz konusu olabilir ama bu aralar gereksiz duygusalim, fazla gerginim.
Ve neredeyse hergün birsey kiriliyor, dün kirildi, bugün kirildi.
Siz neler düsünüyorsunuz bu konuyla ilgili bir fikriniz var mi?

aynen dün benim evde de kaç yıldır kullandığım çay makinemin cam olan üstü kırıldı. bir çaykoliğim ve sadecd iki bardak içebilmiştim daha ☺. birde saate baktım anlamsızca 11- 12 arası gibiydi. bir süre sonra rahatladığımı farkettim bende hatta bugün daha bi rahattım.

aynen dün benim evde de kaç yıldır kullandığım çay makinemin cam olan üstü kırıldı. bir çaykoliğim ve sadecd iki bardak içebilmiştim daha ☺. birde saate baktım anlamsızca 11- 12 arası gibiydi. bir süre sonra rahatladığımı farkettim bende hatta bugün daha bi rahattım.

Nazar gibi birseydi galiba ama nereden geldigini cözemiyorum beni bu deli ediyor.
Kendi yaptigim huzursuzluk mu yoksa üzerimde biriken kem göz mü?
Bunu cözsem bir tik rahatlayacagim

sebep her ikiside olabilir ki. önemli olan başetme yöntemimiz. birde dün yada evvelsi gün ben ins. dan bi paylaşım yapmıştım içinde bir duada vardı. negatif enerjileri bertaraf etmek içinmiş o dua. google dan araştırmıştım sonra.
sendeki sebep her neyse Allah bir an önce şifalandırsın inşallah. sabaha da melekler gibi uyan.

sebep her ikiside olabilir ki. önemli olan başetme yöntemimiz. birde dün yada evvelsi gün ben ins. dan bi paylaşım yapmıştım içinde bir duada vardı. negatif enerjileri bertaraf etmek içinmiş o dua. google dan araştırmıştım sonra.
sendeki sebep her neyse Allah bir an önce şifalandırsın inşallah. sabaha da melekler gibi uyan.
Dua nedir?

bulmaya çalışayım bi kaç sayfa geride var ama ben bulursam paylaşayım.

sanırım buldum.

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-21-09-17-12.webp
    Screenshot_2019-09-21-09-17-12.webp
    81,6 KB · Görüntüleme: 36
sebep her ikiside olabilir ki. önemli olan başetme yöntemimiz. birde dün yada evvelsi gün ben ins. dan bi paylaşım yapmıştım içinde bir duada vardı. negatif enerjileri berteraf etmek içinmiş o dua. google dan araştırmıştım sonra. sendeki sebep her neyse Allah bir an önce şifalandırsın inşallah. sabaha da melekler gibi uyan.

Persembe günnden beridir üzerimizde bir tuhaflik var
Kirilan üc ya da dördüncü cam, döklenleri saymiyorum cocuk döküyor ama ne bileyim, bir paket cornfleks, yarim sise sivi yag bugün dökülenlerden aklima gelenler.
Kirilmalar ve kirilan ilk camda rahatlama hissi hala tüglerimi ürpertiyor.
Bu durumda dua etmeli öyle degil mi?
Ama bana saldiriyorlarmis gibi hissediyorum dört bir yandan ve cok hissettim bunu.
Nasil bir gözmüs arkadas, ki cok da yolundaydi hersey her zamanki gibi.
Cok cabuk toparlaniyorum, modum da yüksektir ugrasirim hep bu bilincte kalmaya calisirim.
Uzun süredir böyle duvara carpar gibi olmamistim.
Nedenini cok merak ediyorum.
Cünkü cevremden kaynaklaniyorsa tabiiki de birseyler yapmam gerek,

Uyku da tutmadi
Umarim yarin cok güzel gecer, ayni seyler tekrarlanir diye geriliyorum
Oglum da cok huzursuz, saatlerce aglamasina dayanamiyorum, evde disarda cok gecimsiz olmaya basladi, hadi dedim dönemleri var yine öyle birseydir
Ama sabrimin tükendigini hissettim, umarim yarin cok daha güzel bir gün olur
Cok daha sabirli ve anlayisli, cok sükür

Gunaydiiiiin🤗
Herkese tatli, huzurlu, mutlu gunler diliyorum😊 mucizeleri fark edelim insallah😍
tatlialirim tatlialirim bundan yaklasik 3-4 ay once cok gergin bir donem yasadim. O kadar negayif enerjiyle geziyordum kiii yolda, hic olmayacak yerde arabam pat diye bozuldu😂 aha dedim iyi oldu. Bu kotu enerjinin bir sekilde cikmasi gerekiyordu😁 bu aralar da ailemle gerginim biraz. Dun de bardak kirildi😂 bilemedim bir enerji bosalmasi mi?

bilemedim bir enerji bosalmasi mi?

Aynen bilen birileri aydinlatsin.
Bu arada güne cok güzel basladim yani oglum aglamadi ilk defa, güzel dileklere yattim, güne basladim.
Duami, sözlerimi eksik etmemem gerektigini daha iyi anliyorum.
Öglene de yagmur var gözüküyor, araba esimde, kizimi kresten almam lazim.
Yani birazcik islanacagiz gibi gözüküyor. Ne olur ben cocukleri eve sokana kadar saganak olma emi gökyüzü.

kızlar kızlar mucize yaşam yine çok güzel çok faydalı bir çalışma başlatmış. yapıp yapmamak size kalmış. ama enerji olayını o kadar güzel bir örnekle anlatmış ki. bence bi okuyun derim.

Bu duayı bana Levent Akkaya vermişti Esma çalışması hazırlamıştı bana birde gümüş kolye yaptı üstünde ecbed hesaplamasıyla esmalarım yazılı hergün okuyorum bu duayı da o sıralar konuşurken sabah ve akşam mutlaka okumamı söylemişti uzun süre okudum sonra duayı unuttum iyi oldu hatırladığım yine okurum güzel bir dua

Uyku da tutmadi
Umarim yarin cok güzel gecer, ayni seyler tekrarlanir diye geriliyorum
Oglum da cok huzursuz, saatlerce aglamasina dayanamiyorum, evde disarda cok gecimsiz olmaya basladi, hadi dedim dönemleri var yine öyle birseydir
Ama sabrimin tükendigini hissettim, umarim yarin cok daha güzel bir gün olur
Cok daha sabirli ve anlayisli, cok sükür
evde bakara suresi de çok iyi geliyor bu tür dönemlerde. internetten açın okusun, 1,30-2 saate yakın sürüyor.

Herkes cam kırılmasından bahsetmiş ben pek önemsemedim ama cuma akşamı durduk yere küllük önümden fırladı yere düştü kırıldı benim çocukluktan beri başıma gelen bi durum yanımda bardak patladı kaç kere ya da mutfağa götürüp bırakıyorum odaya geliyorum şangır şungur ses geliyor bi keresinde arkadaşım yanımdaydı korkudan cama tırmanmıştık baya kaldık öyle kızkardeşim gelip bizi o halde görünce gülme krizine girmişti benim bebeklikten beri gelen bi hocanın söylediğine göre katmerlenmiş ağır nazarım varmış hoca da cami hocası yani akrabamızdı 7 gün akşam ezanından önce gidip nazar duası okunmam gerekiyordu ama işten güçten fırsat bulamadım hiç

kızlar benim bildiğim nazar için, kendinizde olan güzel şeyleri herkese anlatmayacaksınız, arkadaşınız dıstunuz gözükenler içten içe sizi kıskanıyor ve enerjinizi çalıyor olabilirler. bundan sonra biraz daha dikkatli olun bakalım, fark edecek mi. Felas-nas-ihlas surelerini bol bol okuyun.

Bu duayı bana Levent Akkaya vermişti Esma çalışması hazırlamıştı bana birde gümüş kolye yaptı üstünde ecbed hesaplamasıyla esmalarım yazılı hergün okuyorum bu duayı da o sıralar konuşurken sabah ve akşam mutlaka okumamı söylemişti uzun süre okudum sonra duayı unuttum iyi oldu hatırladığım yine okurum güzel bir dua
pardon yazmayı unuttum sabah 21 kere akşam 21 kere okumamı söylemişti bu duayı

Back
X