• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kizlar imajinasyon nasıl oluyor
Okudum ama tam olarak anlayamadım . Ayrıntılı ama basit bir dille anlatır mısıniz sizden rica etsem 🙏🏻

Kizlar imajinasyon nasıl oluyor
Okudum ama tam olarak anlayamadım . Ayrıntılı ama basit bir dille anlatır mısıniz sizden rica etsem 🙏🏻
İmgeleme, kişinin zihinsel olarak herhangi bir olguyu canlandırmasıdır. Yani hayalkurmak mümkünse 5 duyuyla olması istediğin birşeyi gözünün önüne getirmek Neville Goddard tekniklerine bakabilirsin bunun için

Zaferlerin en şahanesini yaşadığımız, kendi zaferlerimizin ışığıyla sadece kendimizi değil etrafımızdaki herkesi de aydınlattığımız, Allah’ın içimizdeki ışığını buram buram yansıttığımız şahane bir başlangıç olsun inşallah🙏🏼✨🌺
Daha önce de duyurusunu yaptığım şekli ile, çok ama çok önemli bir bolluk-bereket sürecine girdik; zaten gökyüzündeki etkiler “ani gelen, hiç beklenmedik fırsatlarla kalıcı dönüşümler, sağlam kazançlar ve edinimler” enerjisini harekete geçirmişken, bunun Yeniay ile taçlanması, bizim için “bolluk, bereket, zenginlik ve refah”a uyumlanmak için şahane bir enerji kapısı açmış oldu🙏🏼✨ Ama beni esas heyecanlandıran, bu Yeniay haritasındaki yerleşimlere göre çıkardığım esmaların neredeyse tamamının (birazdan göreceğiniz şekli ile) “bereket, ikram, zenginlik, bolluk” esmaları olmasıydı ki, haritaya göre çıkan esmalar enerjinin akacağı kanalları gösterdiğinden, bu esmaların enerjisel vurguları, tam olarak o dönemde neyi hayatımıza en yüksek potansiyel ile çekeceğimizin göstergesi oluyor ki esmaların enerjisi “bolluk-bereket ve zenginlik” konusunda bu kadar vurgulu olunca bu, ruhumuzu ve hayatımızı ışıl ışıl bereket pırıltıları ile doldurmak adına müthiş bir zaman diliminin bizim sarıp sarmalamış olduğunu göstermiş oluyor 🙏🏼✨ Bunun yanında bu dönem için çıkan çok ilginç (ve muazzam) bir etki daha, haritadaki “karma noktası”nın yepyeni bir başlangıcı işaret ediyor olması ki, bu noktanın enerjisel anahtarı olan esma ile ordaki kilidi çevirmeye başlayıp, dönemsel karmik etkileri şifalandıracak okuma ile kapımızı açarak ve “zenginlik” yoluna girerek, bolluk-bereket kanallarından akan enerjinin oluşturduğu nehirde, en şahane ferahlıklarla yüzüp bereketin kendisine dönüşeceğiz inşallah🙏🏼💫✨Şimdi hemen programın detaylarına geçecek olursam:
🔻Öncelikle her çalışma öncesinde olduğu gibi 7 Ayetel kursi, 7 Felak, 7 Nas, 3 İhlas ve 1 Fatiha okuyoruz ki enerji alanımızda biriken her türlü negatiflikten arınalım (regl olanlar bu okumaları ezberden yapabiliyorlarsa yapabilir yada 51 besmele çekip başlayabilirler)✨
🔻Hemen ardından önce karma etkilerini şifalandıracak anahtar esmalarımızı, niyetimizle birlikte okuyoruz: “Allah’ım insanlığın ortak

kayıtlarından payıma düşen/sahiplendiğim yada kendi karmik etkilerimin sonucu olan ve beni bireysellikten, kişisel değerimin farkında olmaktan, kişisel gücümü kullanmaktan, kendi yoluma ve hedefime odaklanmaktan, teslimiyet enerjisi ile dolup taşmaktan, senin kaynaklarının sınırsızlığına ve zenginliğine güvenip olasılıklara dair heyecan duymaktan ve dolayısıyla tüm evrensel zenginliklere kendimi açıp yepyeni başlangıçlar yapmaktan alıkoyan, ruhumda yer alan her türlü kilidin açılmasına niyet ediyorum; beni şifalandır, ruhumu ışığınla doldur Allah’ım” şeklinde niyet edip YA VAHİD YA ALLAH (427) okuyoruz (ayrı ayrı değil birlikte)🙏🏼✨💫
🔻Hemen ardından (kilidi çevirip kapımızı açtıktan sonra) artık bolluk-bereket ve zenginlik akışına uyumlanmak ve enerjisel tüm bereket kanallarımızın aktivasyonu için yapacağımız okumalara geçiyoruz🙏🏼✨💫 Önce “Allah’ım senin sonsuz ışığınla aydınlanmaya hazırım. Senin sonsuz ve sınırsız kaynaklarını ayrım yapmadan kabul etmeye hazırım. Zenginlikle, bereketle ilgili tüm kısıtlı planlardan özgürleşmeye ve senin sınırsız olasılıklarına, ikram ve yollarına, tüm zenginliklerine, bereketle dolmaya, zenginlikle taşmaya hazırım. Ruhumu, kalbimi, aklımı ve hayatımı bereketinin sonsuz ışığınla doldur; konforun, refahın ve zenginliğin en güzellerini yaşamamı nasip et Allah’ım” şeklinde niyet edip YA NUR 256-YA KAYYUM 156-YA VASİ 137-YA VEHHAB 196-YA BERR 202-YA MALİKEL MÜLK 212 okuyoruz ve en son “Bismillah’il Latif” (698 kere) okuması ile günlük programımızı tamamlıyoruz🙏🏼✨🌺 🔻Bu okumaya her gün aksatmadan 21 gün (yada dileyenler 41 gün) devam ediyoruz (Yazılı tüm maddeler, dualar, niyetler, esmaların hepsi her gün okunacak) 🙏🏼🌺✨
🔻Okumalara müsait olduğunuz ilk fırsatta başlayabilir, günün istediğiniz saati okuma yapabilirsiniz🙏🏼✨

🔻Yukarda yazdığım şekli ile tüm esma okumaları ilk bakışta fazla gibi gözükse de aslında dönemsel akışla enerjisel olarak rezone olduğu için, su gibi, kolaylıkla ve çok akıcı bir biçimde okunduğunu göreceksiniz🙏🏼🌺

Son bir not olarak, bu çalışmaya geçen haftaki “alma enerjisi” çalışmasını yapmış olan yada olmayan herkes yapabilir; o çalışması henüz bitmemiş olanlar da, zor olmayacaksa birlikte yapabilir yada o çalışma bittikten sonra başlayabilirler🙏🏼
Şimdiden hepimiz için şahane açılımlar getirmesini diliyorum tüm kalbimle🙏🏼✨💫
Canım buna bende başlamak isterim çok hoşuma gitti teşekkürler paylaşım için ❤️🙏🏻

İyi akşamlar pozitif kızlar 🌹
Sizlere sorum olcak. Şimdi ben bir müddet pozitf pozitif giderken ve hayatıma güzellikler çekerken bir anda kibire giriyorum gibi bir şey oluyor. Ama etrafımdakilere yansıtma gibi değil yanlış anlşılmasın. Kendi kendime kibirleniyorum gibi oluyor işte bak başardım gibisinden. Ve sonra sanki birden negatife düşüyorum. Bir müddet böyle negtif gidiyor. Bu hale yakalanan var mı ? Nasıl aşabilirim ?

günaydınn burada çok güzel bir eylül yağmuru başladı. arındırsın inşallah her şeyii. ve öyle de oluyorrrrr
Eylul en sevdigim ay🤗 ulkemizin her yeri eylulde ayri guzel😍 belki de dogum gunum bu ayda oldugu icindir😎
Hepinize kocaman gunaydiiiin.
Gecen gun bir ev gordum. Almak istedigim bir ev. Tam emlakciyla anlasirken ayni anda bir baskasi diger emlakciya kapora vermis😌 cok uzuldum basta. Hayallerimdeki eve cok benziyordu. Sonra kendi kendime "Heralde daha guzeli daha ucuza olacagi icin olmadi" dedim. Tabii bu dilimdeydi. Zihnime gecirmem biraz zor oldu😁 Emlakci benim cok uzuldugumu gorunce "Belki onlara kredi cikmaz, yine siz alirsiniz." dedi. Pozitif arkadaslarim inanin saniyelerle oldu her sey. Annemlere zor ulastim. Onlar arabayi kardesime verdikleri icin hemen gelemediler. Aslinda cumartesi aradik ama emlakci tatilde oldugu icin pazartesi gorebildik evi... oyle iste. Eger hakkimda hayirliysa o evin bana gelecegine inaniyorum😎 Allah beni hep korudu. Bu sefer de vardir bir hayir diyorum. Simdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama ev almaya gelene kadar yasadigim bir surec var aile icinde. Onu burda yazmayacagim ama cok iyi degildim. Hem de 6 ay icinde 2 defa ailemle konusmaz duruma geldim. Simdiye kadar olan omrumde asla soylemeyecegim bir seyi bana soylettiler. Ailen de olsa seni senden baskasi pek dusunmuyor. Islerine nasil geliyorsa oyle davraniyorlar...
Gunaydin dedikten sonra resmen icinizi kararttim😂😂😂 ozur dilerim😁

sana da günaydınnnnnn.....
Eylul en sevdigim ay🤗 ulkemizin her yeri eylulde ayri guzel😍 belki de dogum gunum bu ayda oldugu icindir😎
Gecen gun bir ev gordum. Almak istedigim bir ev. Tam emlakciyla anlasirken ayni anda bir baskasi diger emlakciya kapora vermis😌 cok uzuldum basta. Hayallerimdeki eve cok benziyordu. Sonra kendi kendime "Heralde daha guzeli daha ucuza olacagi icin olmadi" dedim. Tabii bu dilimdeydi. Zihnime gecirmem biraz zor oldu😁 Emlakci benim cok uzuldugumu gorunce "Belki onlara kredi cikmaz, yine siz alirsiniz." dedi. Pozitif arkadaslarim inanin saniyelerle oldu her sey. Annemlere zor ulastim. Onlar arabayi kardesime verdikleri icin hemen gelemediler. Aslinda cumartesi aradik ama emlakci tatilde oldugu icin pazartesi gorebildik evi... oyle iste. Eger hakkimda hayirliysa o evin bana gelecegine inaniyorum😎 Allah beni hep korudu. Bu sefer de vardir bir hayir diyorum. Simdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama ev almaya gelene kadar yasadigim bir surec var aile icinde. Onu burda yazmayacagim ama cok iyi degildim. Hem de 6 ay icinde 2 defa ailemle konusmaz duruma geldim. Simdiye kadar olan omrumde asla soylemeyecegim bir seyi bana soylettiler. Ailen de olsa seni senden baskasi pek dusunmuyor. Islerine nasil geliyorsa oyle davraniyorlar...
sana da günaydınnnn... eylül için eşimde öyle der. yani ben doğduğum için der. o zamamm size mutlu yaşlarrrr.... evinde şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
İyi akşamlar pozitif kızlar 🌹
Sizlere sorum olcak. Şimdi ben bir müddet pozitf pozitif giderken ve hayatıma güzellikler çekerken bir anda kibire giriyorum gibi bir şey oluyor. Ama etrafımdakilere yansıtma gibi değil yanlış anlşılmasın. Kendi kendime kibirleniyorum gibi oluyor işte bak başardım gibisinden. Ve sonra sanki birden negatife düşüyorum. Bir müddet böyle negtif gidiyor. Bu hale yakalanan var mı ? Nasıl aşabilirim ?

Buraya yazmaya başladığım ilk zamanlarda çok defa yazmışımdır. Ego&benlik birbirine çok ters çalışır. Ego değişiklikten çok korkar, sürekli aşağı çekmek ister, daha fazla büyüme der,vesvese sokar , diğerleriyle kıyaslama yapar. Benlik ise tam tersi Yaradandan, en saftan,sonsuzdan geldiğini bilir. Yaradandan geldiği için kendini değerli bulur, ama sadece kendini değil herkesi değerli bulur. Herkesin, herşeyin birbiri ile bağlantısını bilir, kimse kimseden ayrı değildir. Kimseyi,şeyi üstü ya da altı görmez.

Uzun lafın kısası kibir egodandır, şeytandandır evet. Kibir kendini başkalarından üstün görmektir ve bunu yansıtmaktır. Kendini sevmeniz, kendinize değer vermeniz, kendinizi çok şanslı görmeniz, en güzellere en iyilere layık görmeniz kibir değildir hakkınızdır, çünkü bizler ilahi varlığız, ilahtan geleniz; tersini düşünmek çok saçma, ama bunu düşünürken sadece kendimizin değil herkesin de öyle olduğunu bilmemiz gerekir.

Tüm bunları aştıktan sonra ben çok mutluyum, herkeste benim yaptığımı yapsın onlarda mutlu olsun;gerçeği görsün kısmı vardır ki. Bu kısımda etrafımızdakilerin hayatına müdahale etmeye başlarız. Onları düzeltecez diye kendi enerjimizden oluruz ki hiçbir işe yaramaz. Başkasına vereceğimiz en güzel hediye kendi mutluluğumuzdur.Onlar zaten bizim alanımızda,enerjimizde, düşüncemizde oldukları için onlara en uygun şekilde o harika titreşimler ulaşır vee onların gelişimine uygun olaylar ve insanlar hayatlarında dahil olur. Bize sadece keyifle onların mutluluklarını, huzurlarını görmek düşer.:KK36:

Neyse işte;:halay: hayatın tümü bize ihtişamla görkemle,coşkuyla der ve yolumuza bakarız

Eylül' de benim çok sevdiğim aydır ama genelde sancılı geçer, çünkü yepyeni başlangıçlara gebedir. Hayatımdaki nerdeyse tüm değişik olaylar bu ayda başlamıştır. Anneminde bu zamanlar sancıları başlamış olmalı ki Ekim' de ben doğmuşum zaten:KK48: Ne kadar güzel değil mi üzülsek bile biliyoruz artık bizi başka yerlerde çoook daha güzellerinin beklediğini bilmek. O müjdeli haberlerini şimdiden hissedebiliyorum canım,senin için en güzel koşullarda hazırlanıyor:super: Bir de ev almaya gelen süreçte çok zorlandım diyorsun ya işte bu bazen bu zıtlıklardır içimizdeki o harika enerjileri ortaya çıkaran değil mi? :KK200:

Günaydın Canım 🤗 Bende sonbaharı eylül ayını sevenler kulübündenim. Sari kızıl tonlari başlar ya yapraklarda doğaya aşık olurum :KK36:
Dilerim gönlünden geçeni hatta hayallerinden bile güzel olan eve kavuşursun. Kuzumsun bu da dert mi diye neden bize ya da herhangi birine kendini açıklama gereği duyorsun en iyi sen bilirsin yolunu yaşadıklarını nelere layık olduğunu...
Bak buttrfly buttrfly ne güzel yazmış mesajinda
💜 Kendini sevmeniz, kendinize değer vermeniz, kendinizi çok şanslı görmeniz, en güzellere en iyilere layık görmeniz kibir değildir hakkınızdır, çünkü bizler ilahi varlığız, ilahtan geleniz; tersini düşünmek çok saçma, ama bunu düşünürken sadece kendimizin değil herkesin de öyle olduğunu bilmemiz gerekir. 💜
Doğum günün kutlu olsun bu arada Hayal Kız iyiki varsın 🎂🤗😘

hadi ya napalım kısmet aslında Evrim BALIKÇI'nın dişil enerjinin yükseltilmesi meditasyonunu yapmak istiyorum 21 gün bi başlayamadım çok olumlu yorumlar var
bende böyle bişey arıyordum canım şimdi benim mesajımla senin bunu psylaşman tesadüf olamaz çok etkilendim bende denemek istiyorum 🙈

bende böyle bişey arıyordum canım şimdi benim mesajımla senin bunu psylaşman tesadüf olamaz çok etkilendim bende denemek istiyorum 🙈
vallahi yorumlar harika ama ben bi başlayamadım ki çok yoğunum iş güç eve gelince de uykum geliyor bakalım haftasonu başlıycam inşallah

Eylül' de benim çok sevdiğim aydır ama genelde sancılı geçer, çünkü yepyeni başlangıçlara gebedir. Hayatımdaki nerdeyse tüm değişik olaylar bu ayda başlamıştır. Anneminde bu zamanlar sancıları başlamış olmalı ki Ekim' de ben doğmuşum zaten:KK48: Ne kadar güzel değil mi üzülsek bile biliyoruz artık bizi başka yerlerde çoook daha güzellerinin beklediğini bilmek. O müjdeli haberlerini şimdiden hissedebiliyorum canım,senin için en güzel koşullarda hazırlanıyor:super: Bir de ev almaya gelen süreçte çok zorlandım diyorsun ya işte bu bazen bu zıtlıklardır içimizdeki o harika enerjileri ortaya çıkaran değil mi? :KK200:
Insallah canim en guzel kosullar hazirlaniyor. Ben biraz aile ile olan manevi boyutundayim. Onda da ilk defa tepkimi koyuyorum😁 eminim cok guzel gelismeler oluyor. Yakin zamanda veririm guzel haberler😍

hadi ya napalım kısmet aslında Evrim BALIKÇI'nın dişil enerjinin yükseltilmesi meditasyonunu yapmak istiyorum 21 gün bi başlayamadım çok olumlu yorumlar var
Ben başladım. Hatta bir iki sayfa önce yazmıştım rüya gördüm çok kadınsı hissettim falan diye. Sadece rüya değil yolda yürürken bile aklıma geliyor ben dişiyim diye yürüyorum hahaha havam değişiyor anında

Ben başladım. Hatta bir iki sayfa önce yazmıştım rüya gördüm çok kadınsı hissettim falan diye. Sadece rüya değil yolda yürürken bile aklıma geliyor ben dişiyim diye yürüyorum hahaha havam değişiyor anında
evet ya herkes öyle dio youtube sayfasın da yapcam inşallah şu deprem şoku bi geçsin de

Back
X