• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bilinçaltı gerçeği ayırt edemez. Mesela şöyle bir imajinasyon kurun; kendinize hayali arkadaşlar, aile var edin. Ama öyle aile ve arkadaşlar ki her ne olursa olsun size değer veren, sizi olduğu gibi seven,asla yargılamayan tam tersi en küçük hareketinize, küçük bebeğin yaptığı her harekete ilk defa yapmış gibi tepki veren, mutlu olan yeni anne babalar gibi davranan kişiler... Ayağınıza taş değeceğini farkedip hemen o taşı kaldıracak,değse acil duruma geçen bir aile arkadaş... Kısacası size çoook değer veren aile yada arkadaş. Tabi bu öyle aile, arkadaş ki her konuda müthiş deneyimleri,örnekleri var. Siz sorununuzu anlatırken güzelce dinleyip, ihtiyacınız olan desteği verip kendi yaşadıklarından size öğütler veren. Size olaya dışarıdan bakmanızı sağlayan, olayların ve kişilerin sizden hiiiç önemli olmadığını vurgulayan ve gösteren bir aile ya da arkadaş. 5 dk önce cehennemde hissederken 5 dk sonra sizi havalaRa,göklere uçuran bir aile. Ne o sevgili,ne o olay, ne de o şeyler... Hepsi birer hiç oluyor, sizse dünyanın en değerli,en sevilesi varlığı...
Bu imajinasyonu yapıp o hisleri hissederseniz bilinçaltı bunu gerçek sanacak veeee ego sizi sıkıştırmaktan vazgeçecek. İç sesiniz değişecek bir kere. Alışkanlık haline getirirseniz de, yaşadığınız herhangi negatif bir olaya direnciniz sıfır olacak. Sizin için hiçbir anlam ifade etmeyeceks, çooook güçlü olacaksınız. Olayların,insanların enerjinizi etkilemesine izin vermeyeceksiniz.

Netflix de "Full House" bizdeki ismi "Bizim Ev" i seyretmenizi tavsiye ediyorum. Aileyi ve bireyleri ilham alabilirsiniz rol model olarak.Ben hep böyle yapıyorum, çocukluğumdan beri en sevdiğim tv ürünü:KK36:

Buraya yazmaya başladığım ilk zamanlarda çok defa yazmışımdır. Ego&benlik birbirine çok ters çalışır. Ego değişiklikten çok korkar, sürekli aşağı çekmek ister, daha fazla büyüme der,vesvese sokar , diğerleriyle kıyaslama yapar. Benlik ise tam tersi Yaradandan, en saftan,sonsuzdan geldiğini bilir. Yaradandan geldiği için kendini değerli bulur, ama sadece kendini değil herkesi değerli bulur. Herkesin, herşeyin birbiri ile bağlantısını bilir, kimse kimseden ayrı değildir. Kimseyi,şeyi üstü ya da altı görmez.

Uzun lafın kısası kibir egodandır, şeytandandır evet. Kibir kendini başkalarından üstün görmektir ve bunu yansıtmaktır. Kendini sevmeniz, kendinize değer vermeniz, kendinizi çok şanslı görmeniz, en güzellere en iyilere layık görmeniz kibir değildir hakkınızdır, çünkü bizler ilahi varlığız, ilahtan geleniz; tersini düşünmek çok saçma, ama bunu düşünürken sadece kendimizin değil herkesin de öyle olduğunu bilmemiz gerekir.

Tüm bunları aştıktan sonra ben çok mutluyum, herkeste benim yaptığımı yapsın onlarda mutlu olsun;gerçeği görsün kısmı vardır ki. Bu kısımda etrafımızdakilerin hayatına müdahale etmeye başlarız. Onları düzeltecez diye kendi enerjimizden oluruz ki hiçbir işe yaramaz. Başkasına vereceğimiz en güzel hediye kendi mutluluğumuzdur.Onlar zaten bizim alanımızda,enerjimizde, düşüncemizde oldukları için onlara en uygun şekilde o harika titreşimler ulaşır vee onların gelişimine uygun olaylar ve insanlar hayatlarında dahil olur. Bize sadece keyifle onların mutluluklarını, huzurlarını görmek düşer.:KK36:

Neyse işte;:halay: hayatın tümü bize ihtişamla görkemle,coşkuyla der ve yolumuza bakarız

Çok faydalı bir paylaşım teşekkürler 🙏

Günaydın Canım 🤗 Bende sonbaharı eylül ayını sevenler kulübündenim. Sari kızıl tonlari başlar ya yapraklarda doğaya aşık olurum :KK36:
Dilerim gönlünden geçeni hatta hayallerinden bile güzel olan eve kavuşursun. Kuzumsun bu da dert mi diye neden bize ya da herhangi birine kendini açıklama gereği duyorsun en iyi sen bilirsin yolunu yaşadıklarını nelere layık olduğunu...
Bak buttrfly buttrfly ne güzel yazmış mesajinda
💜 Kendini sevmeniz, kendinize değer vermeniz, kendinizi çok şanslı görmeniz, en güzellere en iyilere layık görmeniz kibir değildir hakkınızdır, çünkü bizler ilahi varlığız, ilahtan geleniz; tersini düşünmek çok saçma, ama bunu düşünürken sadece kendimizin değil herkesin de öyle olduğunu bilmemiz gerekir. 💜
Doğum günün kutlu olsun bu arada Hayal Kız iyiki varsın 🎂🤗😘
Çoooook teşekkür ederim canim😍😍😍
Senin mesajin ustune "Gulen Gozler" filminden bir bolum geldi aklima. Cok severim😍

Aslinda derdim ev degil. Yasananlar. Neyse artik uzatmayacagim. Onume bakacagim. Olan oldu🤗

Kızlar selam . Theta healing hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Uygulayananız var mı ?

Tunaydiiiiin🤗
Dun ailemle aramda yasananlari bir baska aile buyugumle paylastim. Bana guclu oldugumu, herseyin ustesinden gelebilecegimi soyledi. Gelebilirim de zaten. Ama dogrusu bu mudur? Yani guclu olmak iyi midir? Guclu oldukca insanlar sana yukleniyor, onemsemiyor. Nasil olsa yapar diye arkalarina bile bakmiyor. Gucsuz mu olmak ya da gucsuz mu gorunmek lazim? Siz ne dersiniz?

kızlar şu dişil enerji meditasyonu başka önerebileceğiniz bir isim var mı. evrim balıkçı dışında. evrim de iyi. özellikle ilgilenenler yorumlara bakanlar varsa alternatifler var mı bir sürü var nette kafama karıştı. ya da direk evrim mi başlayalım. teşekkürler

Tunaydiiiiin🤗
Dun ailemle aramda yasananlari bir baska aile buyugumle paylastim. Bana guclu oldugumu, herseyin ustesinden gelebilecegimi soyledi. Gelebilirim de zaten. Ama dogrusu bu mudur? Yani guclu olmak iyi midir? Guclu oldukca insanlar sana yukleniyor, onemsemiyor. Nasil olsa yapar diye arkalarina bile bakmiyor. Gucsuz mu olmak ya da gucsuz mu gorunmek lazim? Siz ne dersiniz?

Bana kalırsa kimse için duygu ve hislerinden o an yaşadığından taviz vermemek lazım ailen de olsa amaan bu nasılsa atlatır nasılsa yapar diye seni sallamıyolar daha çok üstüne geliyorlar

Meditasyon yaparken tamam gevşeme oluyor ama benim aklıma bir takım düşünceler geliyor bunu engelleyemiyorum. Sizlere de böyle oluyor mu ?

bazen oluyor evet zaten başlarda böyle olması normal sadece sakince geçiş gitmelerine izin ver içine duygu katma. zamanla azalacaktır

Ya ben düşünceler gelince aklıma daha bir stres oluyorum göndermek için bu sefer hiç gitmiyorlar o zaman en iyisi izin vermek takmamak

O nefes odaklamasında da nefese odaklanıyorum daha çok nefesim tıkanıyo bu sefer meditasyonda söylenen şeyleri düşünemiuorum 🤣🤣🤣 odak problemim var sanırım 🤔
Ahaha biraz kendinizi serbest bırakın yani sanki odak probleminden ziyade doğru yapmalıyım kaygısı var gibi sizde

Ceyl_an Ceyl_an canim profil fotonda " Hadi zengin olalim " yaziyor ya, zenginim daha dogru bir ifade olabilir.
Kizlar bu hafta bana hic bildirim gelmemis. Hayal kiz, guzel haberlerini duymaya tum hucrelerimizle haziriz.
Bir arkadas, ben oldum modunda oldugundan bahsetmis. Son gunlerde bende bunu sorguluyorum. Esmalarin eksikligini hissediyorum, esma cekmeyi ozledim.

Back
X