• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kendimden örnek vereyim kızımın ingilizcesi olsun isterdim küçük küçük öğretirdim anadolunun küçük kentinde memurken.Her öğrendiği kelime içimde coşku uyanırırdı resmen hoşuma giderdiSonra işte evren el ele verdi.Amerikanın göbeğinde ingilizceyi çok güzel anlıyor şimdi, konuşuyor hatta fazlasını nasip etti Allahım güzel bir okulda piano eğitimi filan da alıyor❤
Bu mesajı okumadan 5 dakika önce oğlum var üç yaşında kreşe gidiyor ben biz bugün okulda dog öğrendik köpekmiş dedi dedim kedi cat miş dedi dedim peki kuş bilmiyorum dedi dedim bird o ama kitapta yoktu dedi ya ben nasıl mutlu oldum seviniyorum çok hoşuma gitti okuyan için bunda ne var diyebilir ama bende çok şey oldu bunu öğretmeniyle paylaştım o Sevinç'le dedim ben abartıyorum sanki ama mutluyum sonra bunu okudum 👋🙏

Merhabalar topikcanlar,
Ne doğduğumuz coğrafya, ne doğduğumuz aile, ne de toplumumuz hiçbiri rastgele değil. Hepsi enerjimize karşılık gelen değerler,varlıklar. Enerjileri değiştirdiğimizde onlar da kolaylıkla değişiyor. Çoğu da değişmek için geldiler zaten. Hepimiz o dirence, o güce sahibiz. Allah dağına göre kar verirmiş deriz ya; yaşadıklarımızı da bize değiştirebilme gücüyle vermiş Yüce Yaradan. Zıtlıklardır bize içimizde pozitife coşkuya uyandıran. Düşünürken bile hoşumuza gider. Güçlü bir imajinasyonla kokusunu alıp,dokusunu hissettiğimizde, o sesleri duyduğumuzda gerçek mi hayal mi diye ayırt edemeyiz, sanki başka bir aleme geçiş yapmış gibi oluruz gördüğümüz rüyalar gibi. Bunu sıklıkla yaptığımızda artık hayata bakış açımız değişir,davranışlarımız bile değişir;insanların tavırlarını bile yönlendiririz ve tabiki olayları da. Zaten olaylara eskisi gibi bakmaz oluruz. Her şeye imajinasyonlarımızla bakarız, hayatımızın çerçevesi olmuştur. İçi ona göre şekillenir. Sonra bir bakmışsınız yaşadığınız onca mucize şeyler normaliniz olmuş. Aklınıza bile gelmez imajinasyonunuzu yaşadığınız. Çünkü enerjiye uyumlanınca her şey doğal, her şey çok kolay gelir. :KK36:

Her şey enerji her şey titreşim...Bu ara bol bol karşıma çıkan yazının özü; titreşimlerle çekim yapıyoruz,olayları ve insanları çekiyoruz.Hareketlerimiz, çalışmalarımız değildir bizi iyiye ulaştıran titreşimlerimizdir.Odağımızı olaylardan,çalışmlardan çok hislerimize,duygularımıza odaklamalıyız.Lüks kelimesi ile aranız nasıl mesela :) Lüks denilince içinizde ne uyandırıyor ? Kendinizi lükse layık görüp sizi heyecanlandırıyor mu yoksa bilinçte "lükste gözüm yok " diyen fakir edebiyatı yapan bir bilinçaltı kaydınız mı var : )) Kelimeler çok önemli çok :)
Lüks eşyalara baktıktan sonra sayfayı açtım ve karşımda bu sanıyorum oluyor bişeyler🤣🤣💃🏻

Unutmadan hemen bir şeyler paylaşmak istiyorum.Geçenlerde resmi bir kurumda işim vardı.Bir kaç kez gitmem gerekiyordu.Her defasında aynı kişi yapıyordu işlemi.Kadın asık suratlı çok ciddiydi.Sadece kayıt dememle kadın başladı şu şu şu demeye sıralamaya gıvık bir şekilde.Sonra araya girdim, ben daha ilk defa geliyorum geliyorum.Özür diledi, kayıt yenileme sanmış.Neyse sonra yine arıza çıkardı.Çıktım dışarı...aldım başıma bela dedim,tam bu milletten insanlar böyle mi diye kodlamaya başlarken hemen susturdum o içimdeki çenesizi : ))) Enerjinin ırkı,milleti,cinsiyeti yoktur dedim.Kadın sadece beni,içimdeki endişeyi,önyargıyı yansıtıyor dedim.Üçüncü gidişimde kendimi de kadını da olumladım.Sevgi enerjisi yolladım bildiğiniz.Veeee o kadın gitmiş sanki yerine bambaşka biri gelmişti.Güler yüzlü,nazik,ince,ilgili bambaşka bir kadın gelmişti.Evet ben değiştim o da değişti :)

Bir de geçen dedim ya bu güneş tutulması filan sanırım aklıma hep olumsuzu geliyor,iptal ediyorum yerine pozitifini koyuyorum.İşte o anlardan birinde kızımı bekleme odasında beklerken magazin dergisine bakıyordum orda duran.100 sayfalık bir şey,aradan sayfa seçeyim bakalım ne çıkacak dedim.23. sayfayı seçtim,arıyorum arıyoruö yok ama.21 22 var 25 26var.O sayfa yok,sadece o sayfayı yırtıp almışlar ve bende o sayfayı seçmişim : )))) İşte dedim yine müthiş zamanlama gidip en olmayanı bulmuştum.Tabi içim yine şükürlerle doldu,bşr onay hissiyle:halay::KK9:
merhaba arkadaşlar sanırım artık kimse kalmamış bir kaç arkadaş dışında521. sayfadayım ben hergün kahve içen biriyim ve hergün o kahveyi kapatırdım şimdi kapatmıyorum bu sayfadan beri youtubedan takip ettiğim burç yorumları falan hepsini kaldırdım dolunay güneş tutulması hiçbirşey takip etmiyorum kendimi onlarla etkilemek istemiyorum sadece içime bakıyorum eş-şekur çok şükür maşallah çok iyiyim aklım olumsuz şeyler geliyor arada daha korku enerjileri taşıyorum biliyorum inşallah ama eskisine göre çok çok iyiyim

Başımıza ne geliyorsa gülüp geçtiklerimizden geliyor... Mesela bazı insanlar vardır, o kadar alttan alttan ince ince işler ki görünüşte ağzından bal damlıyordur ama bilinçaltında zehir zemberek yumağıdır aklıma direk vasfiye teyze geldi : ))))

Bak bu konu üzerine örneklerle tez hazırlayabilitim kendimce :)))Hani diyorsun ya böyle açıklayınca makul geliyor,ilk başta katı sert gibiydi filan.İşte bilinçaltına o açık kapıyı .... bırakıp kendimiz tamamlamayı öğretmememiz lazım.Hadi onu yapamıyorsak onun kendi düşüncesi,kendisi bilir demeyi öğrenmeliyiz.O kişinin düşüncesi altında ne yorumları,ne yaşantıları vardır ki öyle demiştir diyebilmeliyiz.Yoksa şahsımıza algılayıp özgüveni yerle bir ederiz gereksiz küçücük bir şeyden. Bak mesela benim yerinde başkası olsa diğer cevabım gülerek olmazdı, çok daha sert cevap verebilirdi.Şöyleki böyle paylaşımlar genelde bu kadar ciddiye aldığımız konuyu dalga haline getirenler tarafından paylaşımlar yapılır acaba siz de mi bizimle dalga geçiyorsunuz herhalde diye olabilirdi.

Ekşi sözlük için yorumum :)

Evrendeki her şey enerji.Her an birbrimizle enerji alışverişi yapıyoruz.Kafamızdan birisi hakkında bir şey geçirelim o kişiye o his ulaşıyor zaten.Mesela güzel bir şey düşündünüz ona güzel bir his olarak kayıt geçiyor sizinle ilgili.Yada olumsuzsa ona da olumsuz kayıt geçiyor.Diğer türlü burda yasak konu olan dediğin şey de hakka ihlal var, kişinin kaderine girme var.Çok tehlikiledir.Ama siz birinden hoşlanıyorsunuz mesela ona güzel enerjiler gönderiyorsun düşünerek o zaten seninle ilgilyse enerjiniz uyumluysa cevap veriyor değilse vermiyor hatta zaten sizin ona enerji,sevmek ... vermek bile aklınıza gelmez enerji farkı var.

Başımıza ne geliyorsa gülüp geçtiklerimizden geliyor... bu söze istinaden yazıyorum çok doğru lise çağlarında kaşlarımı aldırmaya başladım bir kaşlarım vardı bakan bi rdaha bakardı kuaförde biri bişey söyledi ne yapalım dedim bende dökülünce boyarım gülerek söyledim güya ama şimdi kaşlarımı boyamak zorunda kalıyorum o güzelim kaşlarım ne hale geldi bunu hiç unutmuyorum

Merhaba arkadaslar
Konuyu okuyorum şuan 31. Sayfadayım
Şimdiden ufkumun acıldıgını hissediyorum
Muhteşem paylasımlar yapılmış
pofu pofu ve emegi gecen herkese tesekkurler

Benim bir sorum olacak olumlamaları 21 gün yapıyoruz ya daha sonra aynı olumlamaya devam etmk için ne kadar ara vermeliyiz

Merhaba arkadaslar
Konuyu okuyorum şuan 31. Sayfadayım
Şimdiden ufkumun acıldıgını hissediyorum
Muhteşem paylasımlar yapılmış
pofu pofu ve emegi gecen herkese tesekkurler

Benim bir sorum olacak olumlamaları 21 gün yapıyoruz ya daha sonra aynı olumlamaya devam etmk için ne kadar ara vermeliyiz
rica ederim cnm :)

merhaba bu arada

farklı iki konu arasında 1 hafta ara verebilirsin.. ben öyle yapıyordum... ama aynı konuda ara vermene gerek var mı bilemedim.. yani zaten bi konu ve ona odaklısın bence 21 gün diye şartlama ama en az 21 gün yap.. yani olana dek yapabilirsin.

rica ederim cnm :)

merhaba bu arada

farklı iki konu arasında 1 hafta ara verebilirsin.. ben öyle yapıyordum... ama aynı konuda ara vermene gerek var mı bilemedim.. yani zaten bi konu ve ona odaklısın bence 21 gün diye şartlama ama en az 21 gün yap.. yani olana dek yapabilirsin.
Anladım cok teşekkür ederim ❤️
Umarım buraya mucizemi gerceklestirdigimi yazabilirim.
🙏❤️❤️

Merhaba arkadaslar iyi pazarlar herkese 🌸

pofu pofu cnm birsey daha danısmak istiyorum sana

21 gün devam edecegim olumlama için en etkili saatler hangisi? Mutlaka gece uyumadan once mi yapmalıyız yoksa gündüz de yapsak olur mu?

Birde imgeleme calısmaları var. Günde üç kere 15 dk oneriliyor. İmgemeleme içinde gece uyumadan oncesi öneriliyor daha etkili olması için

Peşpeşe hem imgeleme hemde olumlama yapmak zor olur diye düşünüyorum bi yerde sızar giderim nasıl yapıcam şimdi önerin nedir cnm

merhaba baştan okuyorum konuyu 865. sayfadayım kendimi çok iyi hissediyorum bazen okadar mutlu oluyorum ki içim coşuyor herşey aynı ama benim kafa yapım olaylara bakış açım çok değişti artık herşeyin olumlusunu düşünüyorum genelde çok negatif düşünen bir insandım herşeyden önce kendime değer vermeye başladım cilt bakımı yaptırdım saçlarım dçkülüyor bakımlar filan yaptırdım kendime birşeyler aldım, ama hayal kurmaya çok başlayamadım valtim olmuyor :)) kendimi kötü hissettiğimde kendimi annemim göğsünden süt emerken düşünüyorum annemim beni sevdiğini hayal ediyorum iyiyim teşekkür ederim bu topikte emeği geçenlere. bu arad telefonum sesi aylardır bozuktu geçenlerde eşimle konuştum nasıl yaptırıcam diye düşündüm sonra çok umursamadım kalktım bugün telefonun sesi düzelmiş:)) ocağın çakmak kısmı bzolmuştu bir gözünün o knediliğinden düzeldi ve ektrdan para geldi eş şekur

Merhaba kızlar hemen sıcağı sıcağına paylaşmak istedim işten geldim yemek yapacaktım ayran aşı yapayım dedim canım çok istedi kapı çaldı dedim ki içimden birde komşun ayran çorbası getiriyormuş kapıyı açtım be komşum ayran çorbası getirmiş çok mutlu oldum neymiş hayatın tümü bana kolaylık neşe ve ihtişamla gelir eş şekur💃🏻💃🏻💃🏻

Psikiyatristimin önerisiydi. Olumlama günlüğü tuttum. Gerçekten 1 ay sonra etkilerini görmeye başladım.

buttrfly buttrfly doğum haritamız hakkında ne düşünüyorsun ? Bugün forumda doğum haritaları ile alakalı konu oldu da sen aklıma geldin merak ettim senin bu husustaki düşüncelerini ?

Olumlama günlüğü nasıl oluyor biraz açıklayabilir misiniz rica etsem ?
Ne yaptın peki anlatır mısın biraz?
Bir defter tuttum. Elimde tuttuğum kalemin sihirli bir kalem olduğunu ve isteklerimi gerçekleştireceğini düşündüm. Her gün olmasını istediğim şeyleri yazdım. Birkaç kuralı var. Şimdiki zamanda yazılmalı ve olumsuz ifade kullanılmamalı. Örneğin, kimseyi umursamıyorum olumsuzluk eki aldığı için doğru değil. Aşağıya birkaç cümle örneği yazayım:

Mutluyum.
Huzurluyum.
Cüzdanım dolup taşıyor.
Fit ve sağlıklıyım.
Kendimi seviyorum.
Her gün spor yapıyorum.
Sağlıklı besleniyorum...
Gibi.

Back
X