Unutmadan hemen bir şeyler paylaşmak istiyorum.Geçenlerde resmi bir kurumda işim vardı.Bir kaç kez gitmem gerekiyordu.Her defasında aynı kişi yapıyordu işlemi.Kadın asık suratlı çok ciddiydi.Sadece kayıt dememle kadın başladı şu şu şu demeye sıralamaya gıvık bir şekilde.Sonra araya girdim, ben daha ilk defa geliyorum geliyorum.Özür diledi, kayıt yenileme sanmış.Neyse sonra yine arıza çıkardı.Çıktım dışarı...aldım başıma bela dedim,tam bu milletten insanlar böyle mi diye kodlamaya başlarken hemen susturdum o içimdeki çenesizi : ))) Enerjinin ırkı,milleti,cinsiyeti yoktur dedim.Kadın sadece beni,içimdeki endişeyi,önyargıyı yansıtıyor dedim.Üçüncü gidişimde kendimi de kadını da olumladım.Sevgi enerjisi yolladım bildiğiniz.Veeee o kadın gitmiş sanki yerine bambaşka biri gelmişti.Güler yüzlü,nazik,ince,ilgili bambaşka bir kadın gelmişti.Evet ben değiştim o da değişti :)
Bir de geçen dedim ya bu güneş tutulması filan sanırım aklıma hep olumsuzu geliyor,iptal ediyorum yerine pozitifini koyuyorum.İşte o anlardan birinde kızımı bekleme odasında beklerken magazin dergisine bakıyordum orda duran.100 sayfalık bir şey,aradan sayfa seçeyim bakalım ne çıkacak dedim.23. sayfayı seçtim,arıyorum arıyoruö yok ama.21 22 var 25 26var.O sayfa yok,sadece o sayfayı yırtıp almışlar ve bende o sayfayı seçmişim : )))) İşte dedim yine müthiş zamanlama gidip en olmayanı bulmuştum.Tabi içim yine şükürlerle doldu,bşr onay hissiyle