• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bir defter tuttum. Elimde tuttuğum kalemin sihirli bir kalem olduğunu ve isteklerimi gerçekleştireceğini düşündüm. Her gün olmasını istediğim şeyleri yazdım. Birkaç kuralı var. Şimdiki zamanda yazılmalı ve olumsuz ifade kullanılmamalı. Örneğin, kimseyi umursamıyorum olumsuzluk eki aldığı için doğru değil. Aşağıya birkaç cümle örneği yazayım:

Mutluyum.
Huzurluyum.
Cüzdanım dolup taşıyor.
Fit ve sağlıklıyım.
Kendimi seviyorum.
Her gün spor yapıyorum.
Sağlıklı besleniyorum...
Gibi.
Çook teşekkür ederim 🤗

Merhaba kızlar benim bugün lazer randevum vardı lazer yapan kızı sevmiyordum arkadaşla gidiyorduk arkadaşta sevmiyordu para vermiştik bir kere işkence gibiydi öyle surat asık sanki bedava yapıyor modunda neyse bugün lazere giderken içimden ona bir kalp verdim kendimi olumladım ona olan düşüncelereimi saldım falan umduğumdan daha güzel geçecek diye oluşmuyorum kendimi gittim lazere giricem baktım başkası sonra içeri girerken yine olumlu düşündüm o kadar güzel geçti ki kıza çok teşekkür ettim dedim Allah razı olsun bu kabus böyle kapanmış oldu çok şükür

Merhaba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum fakat bir türlü yazmak nasip olmadı. Tüm sayfaları bitireyim ondan sonra yazmaya başlarım demiştim ama baktım ki bitecek gibi değil bazen içim içimi yiyor yazmak istiyorum. Yine okumaya devam edicem 592'deyim ama artık yazıp aktif olmak istiyorum sayfada. 5,6 senedir başaramadığım bir özelliğim var. Bir şeyleri yapmak istiyorum (örneğin namaz kılmak spor yapmak bazı şeylere düzen vermek vs.) ama başlıyorum bikaç hafta bile geçmeden bırakmış görüyorum kendimi. Senelerdir rüzgar nereye savurursa o şekilde yaşadığımı istediğim dileklerimin hep aynı ve başa döndüğümü gördüm. Kendi kendime 'iradesizim ben'söylemlerim de etkilidir bunda. Sanırım 'ya hep ya hiç kalıpları'engelliyor bazı şeyleri. Bir defa kaçırınca tamamen bırakma özelliğimi bırakmalıyım. Bunların dışında başta bu topik ve okuduğum kitaplar farkındalığımı inanılmaz artırdı. Okuduğum kitapları not almadan hızlı hızlı okuduğum için hatırlamakta zorlanıyorum. Çok beğendiklerimi baştan okuyup yavaş yavaş sindire sindire ve buraya da sizler için alıntılar yaparak ilerlemek planlarımın arasında. Olumlama yapmaya ve imajinasyonlara da başlamak istiyorum artık. buttrfly buttrfly mükemmel paylaşımlar yapıyorsun çok teşekkür ederim sana. Tavsiye ettiğin kitaplardan hatırladıklarım Bilinçaltının gücü ve Rezonans kanunu okuma listemde ilk başlarda. gulhilal gulhilal Mustafa Kaya'nın kitaplarını tavsiye etmiştin 500 lü sayfalarda yani iki yıl öncesi:) Tam da o sayfaları okurken bir kitapçıda %50 indirim olması ve Mustafa Kaya'nın tüm kitaplarının olması. Eşzamanlılığın böylesi.
1.Su Kanunu (ilk okuduğum kitabı)
2.Size bir sır vereceğim
3.Rüya avcısı
4.Hızır dokunsun rüyalarına
Böylesine mükemmel kitaplar olamaz. Öyle çok beğendim ki buttrfly buttrfly rüyalarından bahsediyorsun bazı yazılarında özellikle 2. ve 3. yazdığım kitaplarını okumalısın. Tüm insanların her gece mutlaka rüya gördüğünü fakat yediğimiz bazı ürünlerden ve yaşantımızdan dolayı hatırlamadığımızı yada sırlı faklı bir şekilde hatırladığımızı anlatıyor. Aslında rüyalarımızı hatırlayabilsek hayatımızın kaderimizin nasıl değişebileceğinden bahsediyor.
Belki okuyanınız vardır
Barış Muslu 'nun Bilinçaltına Format at
Sağlığına format at
kitaplarını da tavsiye ederim. Birkaç yöntemin birleştirilmesiyle Neuroformat adlı bir formül bulup özellikle yaşanan travmaların akapunktur bölgelerine hafif hafif vurularak yaşanan travma anına gidilip sonra neuroformat teknikleriyle travmanın ve bilinçaltında olanların temizlenmesi. Malesef kitaplarını okudum ama ben bu tekniği de uygulamadım. İnş ilerleyen zamanlarda uygulayarak tecrübelerimi yazmak istiyorum burdan. Artt teknikleri yada farklı tekniklerle bilinçaltını temizleme olayında başarılı olamayan arkadaşlara bu yöntemi denemelerini tavsiye ederim.
Ve unutmadan pofu pofu cum topiği açtığın ve bütün bu güzel paylaşımlara vesile olduğun için çok teşekkür ederim. Buraya yazmak bile enerjimi acayip yükseltti :) Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bundan sonra bende aranızdayım :halay::KK200:En Büyük KK

Merhaba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum fakat bir türlü yazmak nasip olmadı. Tüm sayfaları bitireyim ondan sonra yazmaya başlarım demiştim ama baktım ki bitecek gibi değil bazen içim içimi yiyor yazmak istiyorum. Yine okumaya devam edicem 592'deyim ama artık yazıp aktif olmak istiyorum sayfada. 5,6 senedir başaramadığım bir özelliğim var. Bir şeyleri yapmak istiyorum (örneğin namaz kılmak spor yapmak bazı şeylere düzen vermek vs.) ama başlıyorum bikaç hafta bile geçmeden bırakmış görüyorum kendimi. Senelerdir rüzgar nereye savurursa o şekilde yaşadığımı istediğim dileklerimin hep aynı ve başa döndüğümü gördüm. Kendi kendime 'iradesizim ben'söylemlerim de etkilidir bunda. Sanırım 'ya hep ya hiç kalıpları'engelliyor bazı şeyleri. Bir defa kaçırınca tamamen bırakma özelliğimi bırakmalıyım. Bunların dışında başta bu topik ve okuduğum kitaplar farkındalığımı inanılmaz artırdı. Okuduğum kitapları not almadan hızlı hızlı okuduğum için hatırlamakta zorlanıyorum. Çok beğendiklerimi baştan okuyup yavaş yavaş sindire sindire ve buraya da sizler için alıntılar yaparak ilerlemek planlarımın arasında. Olumlama yapmaya ve imajinasyonlara da başlamak istiyorum artık. buttrfly buttrfly mükemmel paylaşımlar yapıyorsun çok teşekkür ederim sana. Tavsiye ettiğin kitaplardan hatırladıklarım Bilinçaltının gücü ve Rezonans kanunu okuma listemde ilk başlarda. gulhilal gulhilal Mustafa Kaya'nın kitaplarını tavsiye etmiştin 500 lü sayfalarda yani iki yıl öncesi:) Tam da o sayfaları okurken bir kitapçıda %50 indirim olması ve Mustafa Kaya'nın tüm kitaplarının olması. Eşzamanlılığın böylesi.
2.Size bir sır vereceğim
3.Rüya avcısı
Böylesine mükemmel kitaplar olamaz. Öyle çok beğendim ki buttrfly buttrfly rüyalarından bahsediyorsun bazı yazılarında özellikle 2. ve 3. yazdığım kitaplarını okumalısın. Tüm insanların her gece mutlaka rüya gördüğünü fakat yediğimiz bazı ürünlerden ve yaşantımızdan dolayı hatırlamadığımızı yada sırlı faklı bir şekilde hatırladığımızı anlatıyor. Aslında rüyalarımızı hatırlayabilsek hayatımızın kaderimizin nasıl değişebileceğinden bahsediyor.
Belki okuyanınız vardır
Sağlığına format at
kitaplarını da tavsiye ederim. Birkaç yöntemin birleştirilmesiyle Neuroformat adlı bir formül bulup özellikle yaşanan travmaların akapunktur bölgelerine hafif hafif vurularak yaşanan travma anına gidilip sonra neuroformat teknikleriyle travmanın ve bilinçaltında olanların temizlenmesi. Malesef kitaplarını okudum ama ben bu tekniği de uygulamadım. İnş ilerleyen zamanlarda uygulayarak tecrübelerimi yazmak istiyorum burdan. Artt teknikleri yada farklı tekniklerle bilinçaltını temizleme olayında başarılı olamayan arkadaşlara bu yöntemi denemelerini tavsiye ederim.
Ve unutmadan pofu pofu cum topiği açtığın ve bütün bu güzel paylaşımlara vesile olduğun için çok teşekkür ederim. Buraya yazmak bile enerjimi acayip yükseltti :) Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bundan sonra bende aranızdayım :halay::KK200:En Büyük KK
Merhaba I Isineasikbirogretmen :KK50:Tecrübelerinizi ve paylaşımlarınızı okumayı sabırsızlıkla bekliyorum.Sevgiler :KK15:

Geçenlerde yaşadığım bir şeyi yazayım size Zülfü Livaneli'nin bir kitabını vermişti arkadaşım okumam için. Sonra Serenad adlı kitabının da çok güzel olduğunu duydum ve aldım. Okuduktan sonra eşim de okusun diye ona verdiğim gün aynı kitabı iş yerindeki bir arkadaşı vermiş ona 'da :) Şok olduk ikimizde :) Tesadüf mü tabi ki değil. Bazı şeylere çok dua ederek ve inanarak sahip olduğumun farkına varıyorum şimdilerde. Eşimle aşamadığımız sıkıntılar vardı. Beni hiçbir zaman anlamayacak empati kurmayacak hiçbir zaman ne istediğimi bilemeyecek diye diye kendimi kahrederdim. Ama çok da dua ederdim Rabbimden isterdim hep. Eşimle konuştuğumda benim söylemeye çalıştıklarımı onun bambaşka anlaması ve ortak bir düşüncede bulunamayışımız gözlerim dolu dolu anlaşılamamanın verdiği hüzün boğazımda bir düğüm olurdu. Geçen hafta eşimle konuşurken sanki içimdekileri okuyor senelerdir dualarımı duymuşcasına öyle konuşuyor ki anlatmak istediklerimi ifade edemediklerimi hepsini tek tek söyledi ve bundan sonrası için tüm isteklerimi anlamış olması ve onun da aynı isteklerde bulunuşu .. Sanki yeniden doğmuş gibiydim Rabbim sen ne kadar büyüksün Ya Şükür Eş Şükür..

Tabiki katılın.Kendinizi buraya ait hissettikçe, bilinçaltınız size olumlu düşünmeyi sürekli hatırlatacak:KK48:
Adanada mısınız şimdi bu arada? Adanada doğdum, 26 yılım orda geçti, yakında da dönecez gibi oraya.
Merhaba sizin bu yazınızı okumdan önce bugün niyeyse sizi adanaylA bağdaştırdım hep o geçti içinden bu ara içimden geçen çoğu şey oluyor çok şükür bitmek üzere sayfalarım az kaldı

Bende facede uzun zamandır takip ediyorum daha önce böyle birşey yapmıyordu hergün hergün kitaplarını satmaya çalışıyor neyse ilk yazdığı kitaplardan başlayayım dedim aldım bugün öğlen hemen okudum 5 sayfada bir aynı şey işe kendinizi affetme meditasyonu şu kitabımda detaylı anlatılmıştır hadi onu geçtim 5 sayfa sonra başka bir kitabına bakmamız gerekiyor bu nedir ya ? dönem ödevimi hazırlıyoruz yani madem bir konuda yardımcı oluyorsun sorunun çözümünüde oraya yaz beni niye o kitap bu kitap arattırıyorsun ? faceden adama neler yazdım ama demin cevap yazmış hiç bakıp kendimi delirtmiycem herkesi salak sanıyorlar ama vallahi bıktım bu konulardan abidik gubidik yaza yaza zengin oldular ya bi küçük faydaları olsa helali hoş olsun ama oda yok yok işte
Ben onun bütün kitaplarını aldım iki tam bir tek mi hatırlayamadım tam o kitabıyla başladım sanırım sonra bütün kitaplarını aldım en son gönül gözünü aldım onu hiç okumadan attım çünkü hepsi aynı şeyler birde diğer kitaplara yönlendiriyor du mucize şifa kitabı kaldı atmadığım. Onu da bir arakadaşa vermiştim getirdi atmadım işime yarar diye sonra ilk başta severdim kendisini sonra o sevgim gitti

Dr.Gülseren Budayıcıoğlu yeni keşfettiğim bir psikiyatrist yazar. Henüz kitaplarını okumadım ama youtubede birkaç videosunu seyrettim ve çok beğendim. Onun haricinde gerçek bir İstanbul hanımefendisi. Ayrıca bilmeyenler için hatırlatayım,geçen sezon biten “İstanbullu Gelin” dizisi Gülseren Hanımın kitabından esinlenerek yapılmıştır:)
Merhaba ben kitaplarını iki sene önce aldım Serpil ciritçiden duymuştum kral kaybederse diye hemen almıştım çok ağladım sonunda sonra bir kitabını da aldım çok beğenmiştim küçükte ne yaşamışsan büyüdüğünde de aynı şeyler korkular seni bulur o tür şeyler yazıyordu kader motifi diye birşeyden bahsediyordu

Merhaba ben kitaplarını iki sene önce aldım Serpil ciritçiden duymuştum kral kaybederse diye hemen almıştım çok ağladım sonunda sonra bir kitabını da aldım çok beğenmiştim küçükte ne yaşamışsan büyüdüğünde de aynı şeyler korkular seni bulur o tür şeyler yazıyordu kader motifi diye birşeyden bahsediyordu
ben de son kitabı hariç hepsini okudum ve çok da beğendim. hatta keşke ben de gidebilsem kendine diye düşünmüştüm o sıra.
kader motifş camdaki kız kitabında mı? yeni çıkan kitabı, birtek onu okumadım, hatta yeni dizisi çıktı, dopdupun ev kaderindir diye.

kızlar topigi baştan sona okudum ve o şekilde ilerledim ekstra bişey yapmadım topigi okursanız çok daha iyi olur anlamaniz
merhaba arkadaşlar ben baştan başladım ve bitirdim notlar aldım bu topiğe girdiğimde bu yazıyı okuduğumda baştan sona okuma kararı aldım 23 gün falan sürdü biraz hüzünlüyüm bittiği için bana çok şey kattı bende ilgiliydim bu konulara ama tam anlamıyla oturtamamıştım. burada geçen yabancı kitaplar hariç yerli kitapların hepsini hemen hemen almışım aypare arkadaş iyiki bu yazıyı yazmış ve ben görmüşüm çok şükür burada emeği geçen ve sayfanın buralara kadar gelmesini sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim ve
buttrfly buttrfly hanımın bu sayfada hep olmasına niyet ediyorum gerçekten çok güzel şeyler katmış benim bugüne kadar okuduğum kitaplardan daha etkili oldu benim için.
biraz uzun yazıcam kusura bakmayın.

ben bu süreçte yaşadıklarımı anlatmak istiyorum 6 aydır devam eden göz seyirmesi vardı MR çekildi bişey çıkmadı aradan zaman geçti tekrar doktora gittim birşey çıkamdı neyse bu topikte okudukları uyguladım hopoonoponoyu uyguladım her gün bedenime bütün organlarına her bir hücresine teşekkür ettim şükür ettim ve bunu yaparken çok mutlu oldum benim içi bu kadar önemli olan bedenime çok haksızlık etmişim ve göz seyirmesi çok şükür geçti göğüslerimde kistler vardı ve ağrılar çok şükür vücudumdaki ağrılar geçti sadece şuan ağzımda dilimde çıkan yaralar oldu onlar bana ne anlatmak istiyor çözemedim artık çok şükür olumlu düşünüyorum kötü şeyler aklıma gelince iptal diyorum.
bu arada Güneş Tan'ın videolarını önceden izleyip kitabını almıştım kitap bana çok saçma gelmişti atmıştım atmasaymışım diyicem ama o zaman öyle gerekmiş demek ki
benim istediğim bir şey var bu yüzden 2015 ten beri kişisel gelişime merak sardım ama bana etki etmemişti bugüne kadar çok fazla bu sayfayı görmem gerekti demekki benim için çok önemli bir durum var inşallah o gerçekleştiği zaman burda paylaşırım :))

merhaba
ben de son kitabı hariç hepsini okudum ve çok da beğendim. hatta keşke ben de gidebilsem kendine diye düşünmüştüm o sıra.
kader motifş camdaki kız kitabında mı? yeni çıkan kitabı, birtek onu okumadım, hatta yeni dizisi çıktı, dopdupun ev kaderindir diye.
yok genelde zaten bütün kitaplarında ve videolarında bahsediyor kader motifinden

Kızlar meditasyon videolarından hangilerileri daha etkili yeni başlayan birine ne önerirsiniz.nerden başlayacağımı bilemiyorum

Kızlar meditasyon videolarından hangilerileri daha etkili yeni başlayan birine ne önerirsiniz.nerden başlayacağımı bilemiyorum
benim 3 yaşında bir oğlum var onunla kinetik kum oynadığım zamanlarda bir meditasyon müziği açıyorum doğadan görüntüler olan beni o doğada hisseetiren müzikler açıyorum onlara dokunduğumu hayal ediyorumm o çiçeklerin arasında olduğumu hissetirecek genelde videolar açıyorum mutluluktan coşuyorum o zaman

merhaba arkadaşlar ben baştan başladım ve bitirdim notlar aldım bu topiğe girdiğimde bu yazıyı okuduğumda baştan sona okuma kararı aldım 23 gün falan sürdü biraz hüzünlüyüm bittiği için bana çok şey kattı bende ilgiliydim bu konulara ama tam anlamıyla oturtamamıştım. burada geçen yabancı kitaplar hariç yerli kitapların hepsini hemen hemen almışım aypare arkadaş iyiki bu yazıyı yazmış ve ben görmüşüm çok şükür burada emeği geçen ve sayfanın buralara kadar gelmesini sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim ve
buttrfly buttrfly hanımın bu sayfada hep olmasına niyet ediyorum gerçekten çok güzel şeyler katmış benim bugüne kadar okuduğum kitaplardan daha etkili oldu benim için.
biraz uzun yazıcam kusura bakmayın.

ben bu süreçte yaşadıklarımı anlatmak istiyorum 6 aydır devam eden göz seyirmesi vardı MR çekildi bişey çıkmadı aradan zaman geçti tekrar doktora gittim birşey çıkamdı neyse bu topikte okudukları uyguladım hopoonoponoyu uyguladım her gün bedenime bütün organlarına her bir hücresine teşekkür ettim şükür ettim ve bunu yaparken çok mutlu oldum benim içi bu kadar önemli olan bedenime çok haksızlık etmişim ve göz seyirmesi çok şükür geçti göğüslerimde kistler vardı ve ağrılar çok şükür vücudumdaki ağrılar geçti sadece şuan ağzımda dilimde çıkan yaralar oldu onlar bana ne anlatmak istiyor çözemedim artık çok şükür olumlu düşünüyorum kötü şeyler aklıma gelince iptal diyorum.
bu arada Güneş Tan'ın videolarını önceden izleyip kitabını almıştım kitap bana çok saçma gelmişti atmıştım atmasaymışım diyicem ama o zaman öyle gerekmiş demek ki
benim istediğim bir şey var bu yüzden 2015 ten beri kişisel gelişime merak sardım ama bana etki etmemişti bugüne kadar çok fazla bu sayfayı görmem gerekti demekki benim için çok önemli bir durum var inşallah o gerçekleştiği zaman burda paylaşırım :))
Cok geçmiş olsun ne kadar gelistirmissiniz kendinizi. Hoppoponno yönteminden biraz daha ayrıntılı bahsedebilir misiniz

Cok geçmiş olsun ne kadar gelistirmissiniz kendinizi. Hoppoponno yönteminden biraz daha ayrıntılı bahsedebilir misiniz
Teşekkür ederim gözümün seyirmesine neden olan bendeki hatalı duygu ve düşünceler için özür dilerim beni affet seni seviyorum teşekkür ederim bunu söyledim saçımdan başladım ayak tırnağıma kadar herbir hücremin organımın varlığı için şükrettim çok şükür

Merhabalar ben bir hikayemide paylaşmak istiyorum ben evlendim 2 sene çocuğum olmadı bişey çıkmıyordu sonra rahim filmi çektirdim tüplerde kapanıklık vardı biraz doktor açıldı dedi benim o ara saçlarım çok dökülüyordu kafama takıyordum mezoterapi ve prp yaptırmaya karar verdim be çocuk konusu bu sefer ben erteledim biraz uzatıyorum bu seferde eşimin işi çıktı başka bir şehire uzun süreliğine gitti aradan 3 ay falan geçti ben de İbrahim Saracoğlu'nun sitesini aradım bu arada tüpler iyice açılsın diye brokoli kürü uyguladım bunları paylaşıyorum inşallah başkasına da faydası olur inşallah neyse 1 ay yaptım ama dedim eşim YÖK yapıyorum ama 1 ay sonra eşimin arkadaşı vefat etti ve aileminnolduğu yerdeydi cenazesi kendisi cenazeye geldi sende o şehire gel senide görmüş okurum dedi bende gittim ve o zaman hamile kaldım ben hayal kurardım hep erkek çocuğum olacak diye düşündüm Sevinçimi herkese haber verdiğimi hayal ederdim hamile kaldığımı ve ben hamile kaldığımı öğrendim o gece uyuyamadım herkesi aradım sonra erkek çocuğum olacağını öğrendim adını da vefat eden kişinin adını koydu eşim olacak çünkü o gün öyle bir adak gibi bişey adamıştı vazgeçemedi sonra yani inanınca beler nelere vesile oluyor ve o kişi perşembe vefat etmişti benimmoğlum perşembe günü doğdu. Ben hep şunu söylerim ben birşeye inanayım biliyorum o gerçek olur

2.Size bir sır vereceğim
3.Rüya avcısı
Belki okuyanınız vardır
Sağlığına format at
Bende Hızır dokunsun dualarına kitabını okudum ve artık hayırlısı olsun dedikleri zaman birşeye düşünüyorum o kitapta beni etkilemişti

Back
X