Merhaba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum fakat bir türlü yazmak nasip olmadı. Tüm sayfaları bitireyim ondan sonra yazmaya başlarım demiştim ama baktım ki bitecek gibi değil bazen içim içimi yiyor yazmak istiyorum. Yine okumaya devam edicem 592'deyim ama artık yazıp aktif olmak istiyorum sayfada. 5,6 senedir başaramadığım bir özelliğim var. Bir şeyleri yapmak istiyorum (örneğin namaz kılmak spor yapmak bazı şeylere düzen vermek vs.) ama başlıyorum bikaç hafta bile geçmeden bırakmış görüyorum kendimi. Senelerdir rüzgar nereye savurursa o şekilde yaşadığımı istediğim dileklerimin hep aynı ve başa döndüğümü gördüm. Kendi kendime 'iradesizim ben'söylemlerim de etkilidir bunda. Sanırım 'ya hep ya hiç kalıpları'engelliyor bazı şeyleri. Bir defa kaçırınca tamamen bırakma özelliğimi bırakmalıyım. Bunların dışında başta bu topik ve okuduğum kitaplar farkındalığımı inanılmaz artırdı. Okuduğum kitapları not almadan hızlı hızlı okuduğum için hatırlamakta zorlanıyorum. Çok beğendiklerimi baştan okuyup yavaş yavaş sindire sindire ve buraya da sizler için alıntılar yaparak ilerlemek planlarımın arasında. Olumlama yapmaya ve imajinasyonlara da başlamak istiyorum artık.
buttrfly
mükemmel paylaşımlar yapıyorsun çok teşekkür ederim sana. Tavsiye ettiğin kitaplardan hatırladıklarım Bilinçaltının gücü ve Rezonans kanunu okuma listemde ilk başlarda.
gulhilal
Mustafa Kaya'nın kitaplarını tavsiye etmiştin 500 lü sayfalarda yani iki yıl öncesi:) Tam da o sayfaları okurken bir kitapçıda %50 indirim olması ve Mustafa Kaya'nın tüm kitaplarının olması. Eşzamanlılığın böylesi.
1.Su Kanunu (ilk okuduğum kitabı)
2.Size bir sır vereceğim
3.Rüya avcısı
4.Hızır dokunsun rüyalarına
Böylesine mükemmel kitaplar olamaz. Öyle çok beğendim ki
buttrfly
rüyalarından bahsediyorsun bazı yazılarında özellikle 2. ve 3. yazdığım kitaplarını okumalısın. Tüm insanların her gece mutlaka rüya gördüğünü fakat yediğimiz bazı ürünlerden ve yaşantımızdan dolayı hatırlamadığımızı yada sırlı faklı bir şekilde hatırladığımızı anlatıyor. Aslında rüyalarımızı hatırlayabilsek hayatımızın kaderimizin nasıl değişebileceğinden bahsediyor.
Belki okuyanınız vardır
Barış Muslu 'nun Bilinçaltına Format at
Sağlığına format at
kitaplarını da tavsiye ederim. Birkaç yöntemin birleştirilmesiyle Neuroformat adlı bir formül bulup özellikle yaşanan travmaların akapunktur bölgelerine hafif hafif vurularak yaşanan travma anına gidilip sonra neuroformat teknikleriyle travmanın ve bilinçaltında olanların temizlenmesi. Malesef kitaplarını okudum ama ben bu tekniği de uygulamadım. İnş ilerleyen zamanlarda uygulayarak tecrübelerimi yazmak istiyorum burdan. Artt teknikleri yada farklı tekniklerle bilinçaltını temizleme olayında başarılı olamayan arkadaşlara bu yöntemi denemelerini tavsiye ederim.
Ve unutmadan
pofu
cum topiği açtığın ve bütün bu güzel paylaşımlara vesile olduğun için çok teşekkür ederim. Buraya yazmak bile enerjimi acayip yükseltti :) Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bundan sonra bende aranızdayım