• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kizlar Atiye dizisini izleyen var mi?

Ben izledim harikaydı gerçekten ama bir şizofrenin hikayeleri olabilir diye açık kapı bırakıyorum : )))) Küçükken istediği bir dilek ileride gerçek oluyor; melek-peri çıkıyor; sen iştemiştin bak bunu diyor. Küçüklüğüne dönüyor tekrar,o dileğinden vazgeçiyor ama bu sefer her şey bambaşka oluyor. Paralel evrenler yani.

Bazen ben de inanmıyor değilim buna. Hatta bu bu aralar çok daha fazla. Benim dışımda gerçekleşen olayın olmamış olmasını istediğim bir vaka için. Bir arkadaşım çok ciddi bir şey yaşadı. Bu olayı habire kafamda çevirdim durdum. Şu şekilde olsaydı, böyle olsaydı filan diye. Her biri inanılmaz gerçekçiydi. Bu enerjilerde böyle belki başka bu boyutlarda bambaşka şekilde devam ediyor. Tabi biraz rahatlatıcı da oluyor,hissi aynen yaşadığım için. Rabbime şükürler olsun çok çok değiştim ki travma etkisi yaşatabilen bir durumu inanılmaz hafiflikte atlattım. Bakış açısını değiştirdiğimizde enerjimiz değil hayatımız değişiyor bir kere daha onaylamış oldum:dua::KK200::KK6:

Eki Görüntüle 2587379
Eminim hepimizin vardır olmazların olduğu gerçekleştiği ... Ve onlar icin dua ederken nasıl bir kalp ve enerji ile dilediğini hatırla ...
Sonrasında ardı sıra sonsuz şükredesin gelir koşulsuz bir sevgi dolar kalbine (hiihh işte o kanalda o titreşimde bulunmak hep anlatmak istediğimiz neşe keyif çoşku anında istemek 🤗) aaa evet şöyle yapmıştım böyle hissetmiştim bak olmuşlar :KK36:
Ve şimdi gönlünden geçenler NEDEN OLMASIN 😇💕🙏🤲

Bu yazıyı okumadan 2 saat önce bunun ingilizce versiyonunu okumuştum. Düşündüm evet dedim aynen öyle, hemen yine bir huzur yine bir mutluluk. Ve bunu okudum evren sağımı,solumu kolluyor her yönden destekliyor beni dedim.

Bir de dün elime ekmeği aldım gideyim de bahçeye bırakayım kuşlar yesin diye. Eşim doğruldu, tesadüf olamaz bu : )))
Haber okuyormuş; dışarıya kuşlar için ekmek bırakma projesi.İşte bu tam hiza dedim:rapci:

Bu yazıyı okumadan 2 saat önce bunun ingilizce versiyonunu okumuştum. Düşündüm evet dedim aynen öyle, hemen yine bir huzur yine bir mutluluk. Ve bunu okudum evren sağımı,solumu kolluyor her yönden destekliyor beni dedim.

Bir de dün elime ekmeği aldım gideyim de bahçeye bırakayım kuşlar yesin diye. Eşim doğruldu, tesadüf olamaz bu : )))
Haber okuyormuş; dışarıya kuşlar için ekmek bırakma projesi.İşte bu tam hiza dedim:rapci:
Harika bir his :KK36:

Günaydın gülümseyen pozitif güzeller 😊😘
Harika bir günaydın mesaji 🤗
Amin öyle olsun inşallah 😇💕🙏

20200212_110200.jpg

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmak istiyorum ama niyeyse bir türlü de yazmıyorum bu aralar havalar kapalı ben kapalı havaları çok sevmiyorum enerjim bir tık düşük ama her zaman olumlu şeyleri düşünmeye devam ediyorum ben bu olumlu düşünmeye başladığım ilk zamanlarda bir arkadaşım vardı 41 yaşında bekar onun için hayal kurduk akşamına bir kısmet çıktı ilk başlarda iyi gitti sonra ayrıldılar arkadaşım o kadar korku enerjisi taşıyordu dedim böyle olmaz gider kendini olumlu tut güzel şeyler düşün olmadı

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu nasılsın tatlım uzun süredir göremedim seni.
Herkese merhabaaaaaa🥰 uzun bir aradan sonra🤗
buttrfly buttrfly çok iyiyim. Telefonumu degistirdim. Bir daha buraya giremedim. İsimle alakalı çok yoğun aylar yaşıyorum. Antidepresan kullanmaya başladım. Çok iyi geldi. Sürekli her şeye amaaan diyorum🤣🤣🤣
Rahatlamış hissediyorum kendimi. Ara ara aklıma geldiniz. Kızlar ne yaptı acaba diye ama gerçekten bir türlü elim gitmedi. Bugün şu saatte birden içimden geldi. Yeni şifre aldım🙂
Kaldığımız yerden devam edelim mucizelerimize...
Bu arada sabırsızlanıyorum yazdıklarınızı okumak için🤗

Saglikli Mutlu huzurlu haftalar dilerim kizlar
buttrfly buttrfly im yazmış sağolsun haber vermis topikte.
Evet bebisimiz geldi cok şükür 🥰👼
Iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederiz teyzeleri 🙏😘💕
Biraz minik dogdu ama cok güçlü savaşçı bir cadi toparladi maşallah.
Bende özledim topigi sizleri umarim su lohusa kafasi biter cabuk toparlanip o eski canli enerjik hallerimle gelir paylaşım yaparim.
Bana esime sizin olmaz olsa da tedavilerle zor olur diyen doktorlara karsi Yaradanın gönderdiği minik mucizemle sadece hayallarinize niyetlerinize önce saglam bir inançla sonra saf sevgiyle inanin ve isteyin kızlar o istek kalbinize indiyse Allahin izni ile gerceklesiyor 🤗🙏💕
Kocaman sarildim hepinize sevgiler 😘
Sahra- Sahra- aaaaaaaaa hayırlı olsun 🥰😍🥰😍🥰😍
Geldi kuzucuk🤗 biz onun 🥝 olduğu zamanları biliriz 😍 çok sevindim. Bir dönem topige girip senin hamilelik Günlüğünü okuyordum:)
Mucizeniz hoş geldi sefa geldi. Ailesine huzur verdi...

Back
X