- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Rica ederim ne demekÇokk teşekkürler hemen alıp okucam ihtiyacım var çünkü bizim aramızda çok bağ oluştuğunu hissetmiyorum bu duruma çok üzülüyorm kış bebeği doğru düzgün üşütür diye ten teması yapamadım emzirme olmayınca hani annenin kucağına gelir sakinleşir ya bizde öle olmuyo yada sesimi ayırmıyo beslerken bende temasta olmaya dikkat edicem bitek kanguruda gezidiriyorum orda biraz bağımız oluşuyo sanki emiyomu sorusu bana kabus oldu ya bizim doktorlar emzirmem için okadar zorladılarki ters tepti sanırım bende bebek te istemiyinceartık büyüsün diye beklememek şimdiden mutlu olmak istiyorum çok istemiştim çünkü bebeğim olmasını

Tlflara indirilen uygulamalar var anne karni sesi veya beyaz gürültü belki dinlettiniz bilmiyorum onlarda sakinleştiriyor bebeği.
Kitapta da daha çok önce anneyi iyileştirme yani bizim kendi annemize nasil baglandigimizi anlatiyor biz kendimizi anlayıp sarıp sarmalayınca onarinca bebekle aramızdaki ilişkide güven duygusu saglamlasiyor bebekte hayata güvenmeye başlıyor bunu bir hikaye içinde anlatıyor yazar.