- 7 Aralık 2011
- 11.173
- 7.225
- 448

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ben sizi bugün rüyamda gördüm fransadaydınız sanırım iki çocuğunuz var bir tane daha kızınız oluyordu sonra biraz karışık ben siz ıluyordum sanki öyle şeyler allah hayır eylesinGünaydın topikcanlar.
Toplum olarak bize dayatılan kalıplarımız var. Doğru yanlış,iyi kötü olarak enerji hafızamıza işlenmiş. Bu kodlari değiştirmedigimiz sürece hicbir sey degismez hayatta.
Önce bakış açımız değişecek, sonra iç sesimiz değişecek ve en sonunda ürettiğimiz enerjiler değişecek. Nihayet hayatimiza çektiklerimiz değişecek.
Neyi değiştirebilirsiniz,hemen bir örnek vereyim ki ben bunun çok önemli oldugunu düşünüyorum. Filmlerde özellikle Türk filmlerinde görürsünüz zenginler hep kötü,acımasız fakirler hep iyi,gururlu,haklı...Bilincaltimiz bunu artik böyle kabul etti. Fakir gördüğümüz zaman hemen acırız,üzülürüz empati kurarız. Ne yaptık? Fakirin fakir olma enerjisini çoğalttik kendimizde ve digerlerinde normalleştirdik bu durumu. Halbuki yapacagimiz; o fakir kişinin sahip oldugu enerjisi geregi o durumda oldugunu kabul etmek ve ona icimizden bolluk enerjisini gönderip mutlulugumuzu ona göndermek olacakti. Eger kisi enerji anlaminda az bir açıkligi,bolluk kabulu varsa karşisina biz degilsek bile ona bolluga yonelten başka kişiler çıkartacak ve aracı olacak.Bizlerin kişiye bolluk enerji alani açmamız yeter. Bu hasta kişiler icin de gecerli.Ona saglik alanimizdan huzur enerjisi açıp o kişinin iyilesmis sesini duymaliyiz.
Kisacasi başkasi icin yapabilecegimiz tek ve en etkili şey ona tertemiz,ferah enerjilerden alan açıp ona huzur,saglik,mutluluk temenni etmek. Biz yalvararak üzülerek dua etmenin,acımanın iyi bir halt oldugunu hatta iyi bir insan vasfi oldugunu saniyoruz.Bize öyle ögretildi çünkü fakirlik,zayıflık virüs gibi bulasıp devam etsin bu enerjiler hep var olsun zenginler zenginliklerini sürdürsün; dünyanin %1 lik kısmı yine %99 luk kısma sahip olsun diye.
Hayir olsun insallahGünaydın ben sizi bugün rüyamda gördüm fransadaydınız sanırım iki çocuğunuz var bir tane daha kızınız oluyordu sonra biraz karışık ben siz ıluyordum sanki öyle şeyler allah hayır eylesin
Lise yıllarımda en iyi yaptığım şey hayal kurmaktı misafir gelmiş umrumda olmazdı gider odaya hayal kurardım ama düzgün hayaller kuramamışımHer gün düzenli olarak yapabilmelisiniz. Uzun süre götürememenin nedeni enerji düşüklüğü ve niyetin olacagina inanç azlığı ve tabiki imgelemenin yeteri kadar heyecan ve gerceklik icermemesi olabilir.
Imajinasyon yeteri kadar iyi oldugunda stresten,gunluk yasamdan kaçış araciniz olur. Hadi bir uzanayim meditasyon yapayim diye sabirsizlanirsiniz. Akliniza yeni yeni ilhamlar gelir onlari da eklersiniz, gelistikce gelisir, keyifli harika bir oyuna döner.
Bilincaltiniza soru yönlendirin bu aralar; neler var beni heyacanlandiran, beni gökyüzünde bulutlarin üstünde hissettirip ayaklarımı yerden kesen. Hangi müjdeli haberlerim var benimle sevinecek,mutlu olacak kisilerle paylaştığım? Hangi tatlar var daha önce tatmadigim, beni bambaşka diyarlara götüren;bana cennette hissi uyandıran. Bunlar gibi detaylandirip kendinize ilham talep edebilirsiniz gün icinde.
Lise yıllarımda en iyi yaptığım şey hayal kurmaktı misafir gelmiş umrumda olmazdı gider odaya hayal kurardım ama düzgün hayaller kuramamışımşimdi hayal kurmaya vaktim yok diyorum ama en önemlisi herhalde ya istemiyorum ya inanmıyorum
Günaydın topikcanlar.
Toplum olarak bize dayatılan kalıplarımız var. Doğru yanlış,iyi kötü olarak enerji hafızamıza işlenmiş. Bu kodlari değiştirmedigimiz sürece hicbir sey degismez hayatta.
Önce bakış açımız değişecek, sonra iç sesimiz değişecek ve en sonunda ürettiğimiz enerjiler değişecek. Nihayet hayatimiza çektiklerimiz değişecek.
Neyi değiştirebilirsiniz,hemen bir örnek vereyim ki ben bunun çok önemli oldugunu düşünüyorum. Filmlerde özellikle Türk filmlerinde görürsünüz zenginler hep kötü,acımasız fakirler hep iyi,gururlu,haklı...Bilincaltimiz bunu artik böyle kabul etti. Fakir gördüğümüz zaman hemen acırız,üzülürüz empati kurarız. Ne yaptık? Fakirin fakir olma enerjisini çoğalttik kendimizde ve digerlerinde normalleştirdik bu durumu. Halbuki yapacagimiz; o fakir kişinin sahip oldugu enerjisi geregi o durumda oldugunu kabul etmek ve ona icimizden bolluk enerjisini gönderip mutlulugumuzu ona göndermek olacakti. Eger kisi enerji anlaminda az bir açıkligi,bolluk kabulu varsa karşisina biz degilsek bile ona bolluga yonelten başka kişiler çıkartacak ve aracı olacak.Bizlerin kişiye bolluk enerji alani açmamız yeter. Bu hasta kişiler icin de gecerli.Ona saglik alanimizdan huzur enerjisi açıp o kişinin iyilesmis sesini duymaliyiz.
Kisacasi başkasi icin yapabilecegimiz tek ve en etkili şey ona tertemiz,ferah enerjilerden alan açıp ona huzur,saglik,mutluluk temenni etmek. Biz yalvararak üzülerek dua etmenin,acımanın iyi bir halt oldugunu hatta iyi bir insan vasfi oldugunu saniyoruz.Bize öyle ögretildi çünkü fakirlik,zayıflık virüs gibi bulasıp devam etsin bu enerjiler hep var olsun zenginler zenginliklerini sürdürsün; dünyanin %1 lik kısmı yine %99 luk kısma sahip olsun diye.
Lise yıllarımda en iyi yaptığım şey hayal kurmaktı misafir gelmiş umrumda olmazdı gider odaya hayal kurardım ama düzgün hayaller kuramamışımşimdi hayal kurmaya vaktim yok diyorum ama en önemlisi herhalde ya istemiyorum ya inanmıyorum
Çok teşekkür ederim az önce yemek yaparken anıma odaklanmayı seçtim şükrettim olanlara dünyayı koronovirüsten sizin güzel imajinasyonlarınız kurtarabilir buna inanıyorumKendini hayallerine layık bulmuyor olabilirsin. Yine kendimizi sevmek,kendimize değer vermeye geliyoruz. Kendimizin ne kadar değerli,önemli olduğunu kendimize ispat etmeli, kendimizi bol bol şımartmalıyız. Yaptığımız şeylerin mutlaka güzel yönlerini bulmalıyız, bir şeyi zorla değil kendimiz istediğimiz için yapmalıyız. Aksi halde enerjimiz bozulmaya başlar. Şükürlerimizi arttırmalıyız, her şeyde güzel tarafları iyi yönleri görmeliyiz. Baya baya pollyanna ya bağlamalıyız. Bunları yazarken anımıda yaşıyorum ben mesela.Durup durup ağaçlara,kuşlara,bakıyorum. Dışarıdan gelen sesleri dinliyorum. Dokunduğum şeyleri iyice hissetmeye çalışıyorum. Ve tabiki hepsi için şükrediyorum,anıma eşlik ettikleri için onlarla gurur duyuyorum ve onları onurlandırıyorum ve tabiki soruyorum bundan daha güzel, daha keyifli neler olabilir ayaklarımı yerden kesen,mutluluktan mutluluğa zıplatan?
Kendinizle mutlu olmaya başlarsanız, iç sesinizi size harika şeyler demesi için eğitirseniz o muhteşem hayaller size ilham olarak akıyor olacak zaten![]()
Ben önceden kurduğum hayallerime geri dönüp onları değiştiricem sonunu güzele bağlıcam aklıma geldi çünkü gerçekleşti sonları iyi olmadı
siz diyince farkina vardim. Lisede inanilmaz hayaller kurardim. Hidirellezde o universitenin ismini yazip bina cizmistim vee o hayalimdeki iyi universiteyi kazandim. Hatta universitedeki arkadas grubumu dusunurdum surekli. Gittigimiz kafeleri katildigimiz etkinlik gruplarini. Birebir ayni arkadas ortamini kurdum. Asik oldugum adami hayal edip buldum o yaslarda. Sonra vazgectim hayallerimden. Kendime sunu dedigimi hatirliyorum. Uyuyarak hayati kaciriyosun kalk ve buyu kendine gel. Bu bir insanin kendine yapabilecegi en buyuk kotulukmus. Simdi hicbir hayalimi uzun sure ayakta tutamiyorum ama basaricam. Bilincaltinin gucu kitabina basladim buradaki onerilerle. Biraz once uyurken 6da uyanicam dedim ve uyandim
suan bu bile umut verdi bana.
❤
Bize buraya takılın vaktiniz varsa yavaştan topigi okuyun baştan.Benimde iyi hissetmeye öyle ihtiyacım var ki☹
Benimm şükür defterim var ona yazıyorum hergün birde altına bugün daha mükemmel bizi yaratıyoruz diye yazıyorumSelamlar Hayırlı mutlu huzurlu Cumalar pozitif güzeller
Eki Görüntüle 2617321
Ben yazıyorum isterseniz sizde yazın illa ki burda paylaşmaniza gerek yok (sessiz okuyuculara diyorum) çok daha iyi hissedeceksiniz
Takipteki kızlar müsait olduklarinda yazarlar kesin hadi enerji yükseltelim biraz
O ZAMAN
❤ ŞÜKÜRLER OLSUN ❤
1• Rahatça nefes alabildiğim için
2• Kendimin kızımızın eşimin sağlığı için
3• Evdeki huzurumuz ve hergün sıcak aile sofram için
4• Kızımın gülüşü ve bu virüs yüzünden sürekli evde olmamıza ragmen her saniye büyüdüğüne tanık olduğum için
5• Burdaki pozitif arkadaşlarım gibi beni yükselten insanlar hayatımda olduğu için Şükürler Olsun
NotÖnceden 3 madde yazamazdim simdi sayfayı doldururum
yer isgal etmeyim dedim sizde paylaşın hadi ..
Ama dayanicim iki üç madde daha yazcam
• Şuan içtiğim sıcak çaya
• Sıcacık güneşe ve yaz ayinda hayalini kurduğum güzel günlere anlara
• Evdeki internetime teknolojik aletlerim sayesinde uzaktaki sevdiklerimi görebilmeme duyabilmeme
• Kulaklarima gözlerime sağlam saglikli kollar ve bacaklarima hatta tüm organlarima minnettarim onlar sayesinde kızımla dans edebiliyorum(vs diye uzar gider)
ŞÜKÜRLER OLSUN⚘
Hayat güzeldir Dünyayı SEVGİ kurtaracak ❤
Cok teşekkür ederim okuyamıyorum pek küçük bebeğim var ve buaralar çok huysuzBize buraya takılın vaktiniz varsa yavaştan topigi okuyun baştan.
Akliniza takılan soru olursa burda mutlaka birimiz cevaplarız yardımcı oluruz
Sizde günde 5 maddelik şükür listesine başlayın bakın zamanla nasıl artacak şükrettiginiz şeyler olaylar kişiler anlar![]()
Allah bağışlasın kuzunuzuCok teşekkür ederim okuyamıyorum pek küçük bebeğim var ve buaralar çok huysuz
5 maddelik sukur liistesi dediginiz ne merak ettim![]()
HarikasınızBenimm şükür defterim var ona yazıyorum hergün birde altına bugün daha mükemmel bizi yaratıyoruz diye yazıyorum![]()
1. Saglikli, mutlu, huzurlu oldugum icinSelamlar Hayırlı mutlu huzurlu Cumalar pozitif güzeller
Eki Görüntüle 2617321
Ben yazıyorum isterseniz sizde yazın illa ki burda paylaşmaniza gerek yok (sessiz okuyuculara diyorum) çok daha iyi hissedeceksiniz
Takipteki kızlar müsait olduklarinda yazarlar kesin hadi enerji yükseltelim biraz
O ZAMAN
❤ ŞÜKÜRLER OLSUN ❤
1• Rahatça nefes alabildiğim için
2• Kendimin kızımızın eşimin sağlığı için
3• Evdeki huzurumuz ve hergün sıcak aile sofram için
4• Kızımın gülüşü ve bu virüs yüzünden sürekli evde olmamıza ragmen her saniye büyüdüğüne tanık olduğum için
5• Burdaki pozitif arkadaşlarım gibi beni yükselten insanlar hayatımda olduğu için Şükürler Olsun
NotÖnceden 3 madde yazamazdim simdi sayfayı doldururum
yer isgal etmeyim dedim sizde paylaşın hadi ..
Ama dayanicim iki üç madde daha yazcam
• Şuan içtiğim sıcak çaya
• Sıcacık güneşe ve yaz ayinda hayalini kurduğum güzel günlere anlara
• Evdeki internetime teknolojik aletlerim sayesinde uzaktaki sevdiklerimi görebilmeme duyabilmeme
• Kulaklarima gözlerime sağlam saglikli kollar ve bacaklarima hatta tüm organlarima minnettarim onlar sayesinde kızımla dans edebiliyorum(vs diye uzar gider)
ŞÜKÜRLER OLSUN⚘
Hayat güzeldir Dünyayı SEVGİ kurtaracak ❤
Yaaa harika bir ritüel cok teşekkürler şükürler yaptıkça çoğalır zaten sağolun1. Saglikli, mutlu, huzurlu oldugum icin
2. Annem ve babam hayatta ve saglikli olduklari icin
3. Cevremde guzel dostlar biriktirdigim ve sevildigim icin
4. Hergun kendimi biraz daha gelistirme imkani bulabildigim icin
5. Sordugum sorulara ilahi kaynaklardan gelen cevaplar ve mucizelere taniklik etmeme izin verdikleri icin
Bir de evimin yanindaki ormanlik alanin versigi enerji ve huzur icin
SUKURLER OLSUN![]()