Kimseye anlatamadığımı buraya yazmak istiyorum. İntihar düşünceleri geliyor artık bıktım hayatımdan. Herşey, 4 sene önce bir sitede şunu okumamla başladı ve 1 saniye bile aklımdan çıkmıyor: "helale haram, harama helal demek küfürdür." Bu söz beni okadar çok korkuttu ki, anlatamam. Bunu okumadan...
www.kadinlarkulubu.com
Bu konunuzu tesadüfen gördüm inanın, ve şimdiki konunuzu okuyunca da aklımda OKB belirdi.
Böyle düşünce ve takıntılar sizin suçunuz değil, zihninizle devamlı kontrolü ele alabilmek için çatışma halindesiniz biliyorum ve anlıyorum sizi. Ancak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki nasıl bir enfeksiyon veya diyabet gayet normal hastalıklarsa, psikiyatrik hastalıklar da bir o kadar normaldir. Birinde bedenimiz diğerinde ruhumuz hastalanıyor sadece.
ve bu yaşadığınız durumun da temelinde biyokimyasal dengesizlikler yatıyor zaten, bu yüzden psikiyatriden randevu alıp görüşmeye gidin olur mu? Kullanacağınız ilaçlar bu biyokimyasal dengeyi tekrardan normale getirmenizi sağlayacaktır. Ve asla utanmayın zira herkesin bir ruhu olduğu için de bu tarz hastalıklara yakalanma ihtimali her insan için her zaman mevcuttur.. her şey biz insanlar için, tüm o ilaçlar bizler için..
hastalık varsa tedavi olmak gerekir, ve neyse ki sizin durumunuzu kontrol altına alacak etkili tedaviler mevcut, üzülmeyin olur mu