• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünceler ve ben

siiyah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
10
3
1
29
İstenmeyen düşünceler geliyormu sizede ? Sürekli olarak geliyor. İşimi hayatımı etkiliyor ☹️ Buyüzden evlenmek bile istemiyorum. Karşımdaki insanı buyüzden reddettim. İyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.
Bu düşüncelerin giderilmesi için ilaç varmı? İlaç ismi sormuyorum, sadece varmı yokmu onu bilmek istiyorum. Veya ilaç almadan atlatan varmı aranızda?

Bir uzmana danışsanız daha iyi olur sizin için, bende de rahatsız edici düşünceler oluyordu sebebi anksiyeteymiş. Psikoterapi ve ilaç tedavisi sayesinde tamamen kurtuldum. Muhakkak iyi bir psikoloğa gidin.

İstenmeyen düşünceler geliyormu sizede ? Sürekli olarak geliyor. İşimi hayatımı etkiliyor ☹️ Buyüzden evlenmek bile istemiyorum. Karşımdaki insanı buyüzden reddettim. İyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.
Bu düşüncelerin giderilmesi için ilaç varmı? İlaç ismi sormuyorum, sadece varmı yokmu onu bilmek istiyorum. Veya ilaç almadan atlatan varmı aranızda?
Nasıl düşünceler? Yasaklı konu değilse söyleyebilir misiniz?

Kötü düsünceler derken ?
Kaza yapacaginizi, hasta olacaginizi felan mi düsünüyorsunuz ?

Nasıl şeyler onlar

Üstesinden gelemiyorsaniz yardım alın.
Adayı beğendiğiniz halde evliliği reddecek boyuttaysa çok da ihmale gelmez diye düşünüyorum.
Demek ki kendiniz cozemissiniz.

Ahiret hayatını kaybetmek gibi

Canım kendini bu düşüncelerden uzak tutamıyorsan yani destek almadan bunu başaramıyorsan mutlaka destek alman lazım bence.. Bir de illa ilaç kullanman gerekli mi bilemiyorum.. Psikolog ile de halledilebilir belki.. Düşüncelerini yönlendirmende sana yardımcı olup rahatlatabilir diye düşünüyorum..

Bu konunuzu tesadüfen gördüm inanın, ve şimdiki konunuzu okuyunca da aklımda OKB belirdi.

Böyle düşünce ve takıntılar sizin suçunuz değil, zihninizle devamlı kontrolü ele alabilmek için çatışma halindesiniz biliyorum ve anlıyorum sizi. Ancak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki nasıl bir enfeksiyon veya diyabet gayet normal hastalıklarsa, psikiyatrik hastalıklar da bir o kadar normaldir. Birinde bedenimiz diğerinde ruhumuz hastalanıyor sadece.

ve bu yaşadığınız durumun da temelinde biyokimyasal dengesizlikler yatıyor zaten, bu yüzden psikiyatriden randevu alıp görüşmeye gidin olur mu? Kullanacağınız ilaçlar bu biyokimyasal dengeyi tekrardan normale getirmenizi sağlayacaktır. Ve asla utanmayın zira herkesin bir ruhu olduğu için de bu tarz hastalıklara yakalanma ihtimali her insan için her zaman mevcuttur.. her şey biz insanlar için, tüm o ilaçlar bizler için..

hastalık varsa tedavi olmak gerekir, ve neyse ki sizin durumunuzu kontrol altına alacak etkili tedaviler mevcut, üzülmeyin olur mu ❤️

Bunlar senin düşüncelerin olsaydı üzülmez, düşüncelerinle gurur duyar rahatsız olmazdın. Demek hiçbirini sen düşünmüyorsun. Hiçbirinden mesul değilisin. Sorulardan, doğru ya da yanlış cevaplardan hiçbirşeyden. Bu senin düsturun olsun. Acaba bu düşüncemden rahatsız olmuyor muyum diye düşündüğün her şey de yine bir rahatsızlıktır. Bunu düşündüğünde de emin ol ki sen düşünmüyorsun sen karar vermiyorsun sen gurur duymuyorsun.

ş

Bu konunuzu tesadüfen gördüm inanın, ve şimdiki konunuzu okuyunca da aklımda OKB belirdi.

Böyle düşünce ve takıntılar sizin suçunuz değil, zihninizle devamlı kontrolü ele alabilmek için çatışma halindesiniz biliyorum ve anlıyorum sizi. Ancak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki nasıl bir enfeksiyon veya diyabet gayet normal hastalıklarsa, psikiyatrik hastalıklar da bir o kadar normaldir. Birinde bedenimiz diğerinde ruhumuz hastalanıyor sadece.

ve bu yaşadığınız durumun da temelinde biyokimyasal dengesizlikler yatıyor zaten, bu yüzden psikiyatriden randevu alıp görüşmeye gidin olur mu? Kullanacağınız ilaçlar bu biyokimyasal dengeyi tekrardan normale getirmenizi sağlayacaktır. Ve asla utanmayın zira herkesin bir ruhu olduğu için de bu tarz hastalıklara yakalanma ihtimali her insan için her zaman mevcuttur.. her şey biz insanlar için, tüm o ilaçlar bizler için..

hastalık varsa tedavi olmak gerekir, ve neyse ki sizin durumunuzu kontrol altına alacak etkili tedaviler mevcut, üzülmeyin olur mu ❤️
Çok çok teşekkür ederim. Bana imkansız gibi geliyor artık normal yaşamak 😔 oyüzden sormak istedim gerçekten tedavisi vs varmı diye

Back
X