Düsüncelerim dogrumu???

Aynen yasasin kadinlar :) gücsüzlesirim diye korkuyorum aslinda hic kirkak bir insan degilim ama psikolojim cok bozuk belli. Insallah atlaticak bu gpnleri. Bu sayfaya yazarak auda olsa rahatliyorum dogrusu
Bu dönemde psıkolojık destek alman cok onemlı.
Güçlü olmak zorundasın.

Tsk ederim arkadaslar. Haklisiniz döven adamdan ne beklenilir ama iste insanin cani aciyincada düspnoyorum ben ozaman onun hic bi türlp cabini acitamadim dayagi yiyen ben küfürü yiyen ben deyersiz olan ben yani onun gözünde ben ozaman onun hic bi türlü canini acitamadim buda bana aci veriyor. Biliyorum psikooatca bir düsünce ama yasadiklarimi sakin kafayla düspnpnce canim daha cok yaniyor ve onunda cani yansin istiyorum. Ama ben ilk adimi atdim ayrilmayi kafama koydum insallah cesaretimden vaz gecmem buda onun canini acitir belki
Canım sen ne yaparsan yap o kendini haklı görecek küçücük bi nokta bulur ve yine vicdanını susdurur. bu süreçte bir şey yaparsan senin çektiğin acı katlanır.

iyi aksamlar arkadaslar. Daha önceden bu sayfaya icimi döküp ilgili iyi insanlardan ne yapmam gerektiyi konuda güzel fikirler aldim. Kisaca özet geciyim esimle tartistiktan sonra evi terk etdim birkac gün önce. Esim gitdiyim gün bana dön yazdi ondan sonra pesimden bile gelmedi dönmem icin caba bile göstermedi ki bende dönmekten pek yana degilim. Ama insan ogluyum ya o benim kuyruguna basti canimi küfürleriyle dayaklariyla acitmasi yetmiyormus gibi simdide umurunda olmadigimi onunla barisip barismamamin onu ilgilendirmedigini söylüor. Ne yalan söyleyim bu sözler dahada canimi acitdi onunda cani yansin istiyorum. Sizce düsüncelerimde dogrumuyum onun canini nasil acita bilirim ki en azindan birazcikta olsa icimdeki bu aci dinsin???
İnadina mutlu olcaksin ayaklarinin uzerinde durmayi bilceksin canin cehenneme.diyip onu silip aticaksn kuyrugunu ne kadar dik tutarsan onunda o kadr cani yanar

Adam tut bi güzel evine çevire dovsunler.. agziyla burnunun yerini degistirsinler..eminim aynı acıyı yaşayacaktır...
Bak bu adam düzelmez.. geri dönme sakin.. aynı şeyleri dahada artarak yaşayacaksın.. benden söylemesi..
İlk paragraftaki dovdur cümlesi şakaydi. . Basın belaya girer aman ha :))

Boşuna dememisler dişisine zarar veren tek hayvan insanoğlu diye. Böylelerinde kösele gibi surat vardır birşey canını acıtmaz. Onsuz hayatın tadını çıkartın.

Psikologum dayak ve aldatma bir defa olmussa aradan bir muddet gectikten sonra mutlaka tekrarlanir demisti ki cevremde gozlemledigim seylerde bunu destekler nitelikte.
Hayatinizi yasayip yeniden guzel bi hayat sekillendirin

Senin boşanmakta ciddi olduğunu küçük beyni idrak edince peşinde dolaşmaya yalvarıp yakarmaya başlar. Eşin gibi psikopatların mekanızması böyle işliyor.

En büyük tepki; tepkisizliktir.!!

Ondan kurtulup mutlu, mesut olursan ve onu insan (denemez ama) yerine koymayıp muhattap olmazsan..
Zamanla oturur acısı ve kudurur kendi kendine..

Boşan , boşan , boşan .
Senin gibi dayakçı ruh hastasını kim ne yapsın de .
Nafaka al kız , çatır çatır yerken de" ooooh ! "Dersin
Paraları mahkeme kararıyla verince canı yanaar

Back
X