22 ama sanırım ergence ya da daha çok küçüksünüz diyeceksınız ama gerçek bukaç yaşındasınız?
Karşılıksız sevdiğimiAnne olunca anlarsın diyerek bir anne özlü sözü bırakayım şuraya.
22 ama sanırım ergence ya da daha çok küçüksünüz diyeceksınız ama gerçek bu
Zaten anne babalar cocukla ebevyn arasında olan o bağı dibine kadaer tatmak istemiyorlar mı bu yüzden ya ben de anne olayım o duyguyu tadayım demıyorlar mı
Karşılıksız kısmı nerede
Evet ergence düşünceler. Ebeveyn olmak istediler.herkes annelik babalık duygusunu tatmak ister.peki bu düşünceler karşılığında sizi nasıl yetiştirdiler? Fedakarlık, özveri, saygılı, ahlaklı bir birey olarak geliştirmediler mi sizi? Ki en çok tahammül edip ağlayan kişi olarak nitelendiriyosunuz nitelendiriyosunuz annenizi. Şu an 30 yasindayim. Evliyim.annemi geçmişte üzdüğüm söylenmez.her zmaan iyi bir evlat sahibi olmaya çalıştım.ama şimdiki aklım olsa bırak karşısına dikilip tartismayi sorgulamayi ayaklarının altını öperdim.22 ama sanırım ergence ya da daha çok küçüksünüz diyeceksınız ama gerçek bu
Zaten anne babalar cocukla ebevyn arasında olan o bağı dibine kadaer tatmak istemiyorlar mı bu yüzden ya ben de anne olayım o duyguyu tadayım demıyorlar mı
Karşılıksız kısmı nerede
Sevginin karşılığı tabiki sevgi aslında bundan bahsetmek istedim ki ben onu çok seviyorumyoo ergence falan demeyecektim.
kavram karmaşası olabilir mi? karşılıksız dediğiniz şey cidden karşılıksızdır yani ailenizin davranışlarında size olan sevgilerinin karşılıklı olacağını düşündüren ne var?
yani siz annenizi sevmezseniz anneniz de sizi mi sevmez? karşılıksız sevgi bu çünkü. sen onu sevsen de sevmesen de, yararın dokunsa da dokunmasa da o seni sever. seni yaparkenki amacını bilemezsin. belki ileride ona bak diye yaptı, belki aman evde bi ses olsun ya diyerek yaptı orası bize karanlık. sonuç olarak sen onu sevsen de sevmesen de annen seni seviyorsa “karşılıksız sevgi yoktur” diyemezsin çünkü var ki seviyor.
anlaşamadığınız konu ne onu anlamadım sizin bahsettiğiniz şey karşılıksız sevgi demek değil çünkü.
Karşılıksız sevdiğimi
İddia edecegımı asla düşünmüyorum ve ben onu bu dünyaya getirmişsem elbetteki önceliğim o olacak
Karşılıksız bir şey yok dünyada ben buna inanırım sadece ve bunu da gördüm ailem tarafından sanırım ben 30 uma gelene kadae tartısıp elbette sorgulucam öğrenme biçimi olarakEvet ergence düşünceler. Ebeveyn olmak istediler.herkes annelik babalık duygusunu tatmak ister.peki bu düşünceler karşılığında sizi nasıl yetiştirdiler? Fedakarlık, özveri, saygılı, ahlaklı bir birey olarak geliştirmediler mi sizi? Ki en çok tahammül edip ağlayan kişi olarak nitelendiriyosunuz nitelendiriyosunuz annenizi. Şu an 30 yasindayim. Evliyim.annemi geçmişte üzdüğüm söylenmez.her zmaan iyi bir evlat sahibi olmaya çalıştım.ama şimdiki aklım olsa bırak karşısına dikilip tartismayi sorgulamayi ayaklarının altını öperdim.
Eskiye oranla daha keskin olmam normal mi? Bilemiyorum eskiden daha belkide duygusaldım bazı konularda suan da aşılamaz çizgilerim var.Tamam işte şu an böyle düşünmen normal. Bi on sene sonra farklı olacak.
Sadece bu konuda değil, 22 yaşındayken bir çok konuda keskin fikirlerim vardı senin gibi. Bugün 33 yaşım bitiyor 22 yaşındaki halimden eser yok. Yani değişeceksin, fikirlerin değişecek, inançların değişecek. Kısmen başka bir insan olacaksın.
Sevginin karşılığı tabiki sevgi aslında bundan bahsetmek istedim ki ben onu çok seviyorum
Ama kendi çocuğu oldugum için çok seviyor kuvvetle muhtemel onu sevmesem sevgisinin de uzun sürecegını dusunmuyorum bazı konularda yalnız bırakıldığımı gördüm.
Ayrıca dünyaya getirdiğin çocuguna her koşulda destek olmak zorundasın o minvalde biri değilsen anne olmayabilirdin öyle değil mi?
Sevginin karşılığı tabiki sevgi aslında bundan bahsetmek istedim ki ben onu çok seviyorum
Ama kendi çocuğu oldugum için çok seviyor kuvvetle muhtemel onu sevmesem sevgisinin de uzun sürecegını dusunmuyorum bazı konularda yalnız bırakıldığımı gördüm.
Ayrıca dünyaya getirdiğin çocuguna her koşulda destek olmak zorundasın o minvalde biri değilsen anne olmayabilirdin öyle değil mi?
Eskiye oranla daha keskin olmam normal mi? Bilemiyorum eskiden daha belkide duygusaldım bazı konularda suan da aşılamaz çizgilerim var.
Değilse yapmamasi lazım çok saçma her koşuldan ne anlam çıkardınız bilemiyorum ama destek gormedıgım konu ahlaksızlık ne bıleyım kötü seylerle alakalı değildiHayır anne baba çocuğuna her koşulda destek olmak zorunda değil. Bak burda da çok keskin fikirlerin var. Anne baba çocuğun yararını gözetir, gözetmelidir isteklerini değil.
valla sizinle aynı yaştayız bugün benim de 23.yaşımın ilk günü. hayatımda annemle babamı hiç bu kadar önemsemedim. annemi de babamı da sevmem ama yeri geldiğinde ikisinin de beni sevdiğini hissediyorum. sevilecek bir tarafım da yok bu arada onlara karşı. beni bile seviyorlarsa cidden bu anne babalık karşılıksız diye düşünüyorum.
niye bunu bu kadar irdeliyorsunuz siz doğmak mı istemiyordunuz?
Evlat olsa sevilmezin bir değişiği gibi. Çocuğu olduğu için sevildiğinizi düşünüyorsunuz galiba gerçekten sevilmeye layık olduğunuz için değil.Sevginin karşılığı tabiki sevgi aslında bundan bahsetmek istedim ki ben onu çok seviyorum
Hayır hayır sadece fazla sorgulayıcı tavırlarlarım var kabul edıyorum hepsi bunun ürünüvalla sizinle aynı yaştayız bugün benim de 23.yaşımın ilk günü. hayatımda annemle babamı hiç bu kadar önemsemedim. annemi de babamı da sevmem ama yeri geldiğinde ikisinin de beni sevdiğini hissediyorum. sevilecek bir tarafım da yok bu arada onlara karşı. beni bile seviyorlarsa cidden bu anne babalık karşılıksız diye düşünüyorum.
niye bunu bu kadar irdeliyorsunuz siz doğmak mı istemiyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?