- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
Kendi çocuğunuzu mu daha çok seversiniz yoksa başka çocukları mı ben aşırı sevgısının kendi kanından canından olmama bağlıyorum ki annem pek de çocuk sevmezEvlat olsa sevilmezin bir değişiği gibi. Çocuğu olduğu için sevildiğinizi düşünüyorsunuz galiba gerçekten sevilmeye layık olduğunuz için değil.
Anne de baba da olsa onlar da birer insan. Hataları, eksikleri, zaafları olacaktır.
Değilse yapmamasi lazım çok saçma her koşuldan ne anlam çıkardınız bilemiyorum ama destek gormedıgım konu ahlaksızlık ne bıleyım kötü seylerle alakalı değildi
Seçim dediğim şey okulumdu keza her olay aynı tecrubeyle sabıt mıdir bilemşvemKötü şeyler olması şart değil. Bazen (benim bu yaşımda bile geçerli) kendimiz için doğru olmayan bir seçim yaparız ya da yanlış bir yola saparız. Anne baba orada müdahale eder çünkü bizim görmediklerimizi görürler. Biz o an destek olmadıklarını düşünürüz ama aslında arkamızda olduklarını gösterir bu tutum.
Bu konuda da haklısın. Ben çocuk doğurayım sonra aman ben de bireyim ben de özgür yaşamak istiyorum diye kendi doğurduğum çocuğu anneanne babanneye bakıcıya öğretmene havale edeyim. Kendim bakarsam da doğurduğum çocuğa " sana böyle emek ettim sana şunları şunları yaptım" diye başına kakmam hakkım değil. Mecburum yapmak zorundayım. Tabi bütün bunlar baba için de geçerli.ben onu bu dünyaya getirmişsem elbetteki önceliğim o olacak
E tamam işte seviliyorsunuz. Sorun nerede göremiyorum. Sizinki biraz sevgilinin gelip beni neden 10 yıl önce bulup sevmedin diye çemkirmesi gibi geldi.Kendi çocuğunuzu mu daha çok seversiniz yoksa başka çocukları mı ben aşırı sevgısının kendi kanından canından olmama bağlıyorum ki annem pek de çocuk sevmez
Seçim dediğim şey okulumdu keza her olay aynı tecrubeyle sabıt mıdir bilemşvem
Hayır alakası yok sevılmıyorum demıyorum karsılıksız degıl diyorumE tamam işte seviliyorsunuz. Sorun nerede göremiyorum. Sizinki biraz sevgilinin gelip beni neden 10 yıl önce bulup sevmedin diye çemkirmesi gibi geldi.
Benımkı yatay gecişle alakalı bolum aynı olacak fakat ben burada daha çok yıprandım bunu görüyor ben de akıl ve ruh saglıgımın bir bölümünü korumak istiyorum buna karşın orada kal nasıl briBenim aklımdan da okul geçmişti zaten.
Senin yaşlarındayken belki biraz daha büyüktüm, okul bitmiş işe gireceğim. Bir yerden olumlu dönüş aldım. Firma muhteşem ama iş beş para etmez. Gitmem dedim daha iyisini bulurum dedim. Rahmetli babam kavga dövüş gönderdi. O zaman destek olmadıklarını, hatta benim kazandığım paraya göz diktiği için zorladığını düşünmüştüm ki öyle bir insan da değildi. Ama anneyle babayla çatışma yaşları işte. Şimdi iyi ki babam beni zorlamış diyorum. O fırsat kaçmazmış gerçekten.
Şimdi gördüm okul tercihiyle alakalı bir durummuş. Bu sevilmemekten veya karşılıktan değilki. Her ebeveyn kendince çocukları için doğru bulduğu yolu ister.Hayır alakası yok sevılmıyorum demıyorum karsılıksız degıl diyorum
Benımkı yatay gecişle alakalı bolum aynı olacak fakat ben burada daha çok yıprandım bunu görüyor ben de akıl ve ruh saglıgımın bir bölümünü korumak istiyorum buna karşın orada kal nasıl bri
Cümledir
Şöyle bir durum varŞimdi gördüm okul tercihiyle alakalı bir durummuş. Bu sevilmemekten veya karşılıktan değilki. Her ebeveyn kendince çocukları için doğru bulduğu yolu ister.
Bende eve geç geldiğim zamanlar tartışıyorum bizimkilerle. Onların istediği gibi hep erken gelsem, çok dışarı çıkmasam beni daha çok sevecek değiller. Sadece onlar doğrusu bu diye düşündüğünden çatışıyoruz.
Özeldem yazabilirim ancak istersenizKalman gereken okul neresi, gitmek istediğin okul neresi?
Benim eşim odtü’de öğrenciyken annesini kaybetmiş. Ağır bir depresyona girmiş. Orda kalmak istememiş, egeye yatay geçiş yapıp babasının yanında olmak istemiş zamanında. Baba tabi ki izin vermemiş. Odtü gibi bir okul bırakılıp egeden devam edilmez çünkü, akıl işi değil. Bir sene ara vermiş tekrar devam etmiş kendini toplayınca. Senin de böyle bir şeyse, iyi bir okuldan daha alt seviyede bir okula geçme planın varsa karşı çıkmaları normal. Aksi halde de mutlaka bir sebepleri vardır. Sebepsiz yere orda kal demiyorlardır öyle değil mi?
Hayırdır ya sevgililerinden ya da kız kankalarından çok mu darbe yedin de karşılıksız birşey olmaz vs diyorsunKarşılıksız bir şey yok dünyada ben buna inanırım sadece ve bunu da gördüm ailem tarafından sanırım ben 30 uma gelene kadae tartısıp elbette sorgulucam öğrenme biçimi olarak
Getirmek zorunda değillerdi hanımefendi kusura bakmayın ama kesınlıkle başka derdim yok umarım pişman olurlar.Hayırdır ya sevgililerinden ya da kız kankalarından çok mu darbe yedin de karşılıksız birşey olmaz vs diyorsun
Aile bu aile
Çıkar gözetmeksizin seven insanlardır aile
İstisnalar olabilir
30uma gelene kadar tartışıp sorgulayacağım diyorsun bir de.
Zaten ağlatmışsın kadını
Amacın ne seni dünyaya getirdikleri için pişman ettirmek mi?
Başka derdin yok sanırım?
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin
Huzur veren.
Özeldem yazabilirim ancak isterseniz
Evet onlar adına üzüldüm şu an.Getirmek zorunda değillerdi hanımefendi kusura bakmayın ama kesınlıkle başka derdim yok umarım pişman olurlar.
Bu usluba verebılecegım en iyi cevap bu ki her evlat hayırlı olmaz her evlat istedıgınız gıbı olmaz
Kendisi sunu söyledı aslında işte hiç mi kıymetımız yok işte sevgımızı verdık emegımızı verdık başka okulda neŞimdi gördüm okul tercihiyle alakalı bir durummuş. Bu sevilmemekten veya karşılıktan değilki. Her ebeveyn kendince çocukları için doğru bulduğu yolu ister.
Bende eve geç geldiğim zamanlar tartışıyorum bizimkilerle. Onların istediği gibi hep erken gelsem, çok dışarı çıkmasam beni daha çok sevecek değiller. Sadece onlar doğrusu bu diye düşündüğünden çatışıyoruz.
Umarım kendi adınıza uzulmezsınız uslub onemlı yargılandıgım için gocunmuyorum bile buraya tam da yargılanmak için konu açtımEvet onlar adına üzüldüm şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?