Düşüncelerime engel olamıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Sevgilim ile ilgili kuruntulardayım yine.. Kuruntu diyorum çünkü adam yanımdayken sarılıyor seni seviyorum diyor belli ediyor sevgisini.. Ama son günlerde biraz yıprandık en önemlisi bir güven kaybı yasayacaktım ki sorunu çözdük kavga dövüş derken tatlıya bagladık.. Şimdi bazı hareketleri bana cok sinir bozucu geliyor ama düşünüyorum sonucta kimse 4 4 lük değil bende değilim.. Seviyoorum ama bazen sevgimi belli edince rahatlıyor gibi geliyor kafamda kuruyorum da kuruyorum rahatlayacak ilgisi azalacak diye böyle böyle ters davranmak soguk davranmak istiyorum bilerek bu da yoruyor tabi yine mutlu olmuyorum.
Birde şu konu var cinsel cekim illaki oluyor ilişkide hani.. Basbasa kalmıyoruz veya bize gel demişti birkaç kez hep yok dedim acıkcası kötü niyette oldugunu düşünmüyorum hatta belki beni deniyor da olabilir erkeklerde var böyle manyak davranıslar cünkü kuzenimin evlenmek üzere oldugu adam demiş zamanında denedim seni bilerek bize cagırmıstım diye.
Dün ayrılırken gece gec vakitti evet cidden ergen gibi olacak ama biranda kendimize engel olmadık ve tenha biryerdeydik biraz bişeyler yasadık cinsel anlamda. O an mutlu oluyorm fakat daha eve yürümeye basladım an düşünmeye basladm neden utanmıyor neden yapıyor bunları diye..

neyse tam bu konuyu acacaktım ki yatmadan yeni bir konu eklendi suan morelim o kadar bozuk ki ağlayacağım sinirlerim alt üst oldu.. hayallerim darmaduman.. yani cok basit gibi görünebilir ama kafamdaki imaj yıkıldıkca mutsuzlasıyorum .. yatmadan biraz konusalımdedim yani o kadar sacmalıyor ki sürekli üzerime gelip durdu yok evleninceyemek bilmiyosun nasıl yapcan hem yemek hem iş hem cocuk nasıl yetiştircen seni daha menemen yaparken düşünemiyorum yok ev işi bilmem ne .. ya diyorum ne alakası var suan yapmamamla yani zamanı gelir tabi yaparım.. salak salak bunları söleyip beni sinir etti en son sinirim tavan yaptı snnle dün yakınlastıgım içinde pişmanım dedim birdaha olmayacak dedim iyi geceler yazdım netini kapattı uyudu rahatlıga bak ya saydırdım naparsa yapsın umrumda değil cidden yıkıldım suan artık gelse nolur özür dilese nolur ben böle bir adamla nasıl evlilik düşüneyim onu hayatıma zor aldım bişeyler yasadık az cok hayaller kurdum canım acımaya basladı ... hayalkırıklıgı.. kötüyüm

Şu hayatta en mühim olan şey, vicdan rahatlığıdır. Bir durumdan sonra vicdanın rahat etmiyorsa o işi bir daha asla yapmaman gerekir. Ayrıca bu adamdan hayırlı bir eş olmaz, bariz ortada..Bence kafanı topla, düşün.. Bu ilişki ve bu adam seni yıpratıyorsa bir son vermelisin ya da sevgilinle yüzyüze konuşup bir çözüm üretmelisiniz.

Herkes anasinin karnindami ogrenmis o isleri bi soruverseydin. Kendisi sorumluluk altina girebilecekmi evine bakabilecekmi sizde bunlari sorun.

Ne zamandır birliktesiniz? Daha yanından ayrıldığın gibi acaba dediysen, pişmanlık duyduysan sanırım o kadar da güven yokmuş aranızda. Evlenip yemek yapacağından çocuk yetistireceginden şüphe eden adam ne diye cinsel konuda bişey yaşıyor seninle emin olsaymış oyle yaşasaymış. Eminim demeden, bu adam benimdir demeden bir şey yaşamayın lütfen, gerekirse kendinize engel olun sonradan pisman olmaktan iyidir. Bu adamdan es olmaz bana kalırsa.. En azından fazla ileriye gitmemişsiniz ama böyle giderse ileriye götürecek gibi duruyor. Yol yakınken ayrılın gitsin, zaman kaybı gibi geldi bana..

Ikiniz cinsel anlamda bisey yasarken nesen utanmasi gereken o? Bunu yasamak ikinizi de mutlu ediyorsa sonrasinda ne diye pisman oluyorsunuz?

Menemen yapmani dusunemiyorsa kendisi kirar yumurtasini yer.

Zaten evlilige gitmeyecegi kesin bir iliski. O yuzden gelecekten konusup yormayin kendinizi.

Gecen gun bir paylasim gordum. Diyorki; yag salca ve sogana ne koyarsan koy yemek oluyor buna ragmen yemek yapmayi bilmeyen kiz bi zahmet evde kalsin.

Feminizm sayfasida cevaben; aynen yag salca ve sogana ne koyarsan koy yemek oluyor buna ragmen yemek yapmak icin kadina ihtiyac duyan akilsizlar var yazmis. Aklinzda bulunsun..

Sırf kızdırmak için söylemiş olması bile benim için ayrılma sebebi,
Çünkü kızdırılmaya çalışılmaktan nefretler ötesi nefret ederim.
Zeka seviyesi iyi olan insanlar güzel espri yapabilir,yani karşıdakinin kızgınlığıyla eğlenen insanın zekasından şüphe ederim.Zeki olmayan insana da tahammülüm yok,sonuç,finito.

Yıl olmuş 2017.. Adamın muhabbetine bak ya. Yav hehe deyip geçseydin, keşke pişmanım falan da demeseydin..
Pişmanım dedin ya, durur durur yakınlaşmanızdan bile konuşup üzebilir seni..
O potansiyel mevcut bence bu adamda.
Sanki uzaya çıkcanız altı üstü yemek nedir yanı..

Ben oktay ustadan öğrendim herşeyi):) pırasa yapcaktım.. Pazardan taze soğan alıp yumurta kırdım. Eşim bu ne dedi gülerek ve ben saatlerce ağlamştm :)
Bulaşık yıkamazdm. O gelince yıkardı
Sabah kahvaltı sofrasını kaldırmazdom akşama kadar. O gelince kaldırırdı..

:) :) :) garibim az mı uğraştı bnmle..?
Demem o ki heeeeeerşeyi yaparsın heeeeeerşeyi.. Ben 16 yasndaydım. Benden daha becerikli ve daha olgunsundur :) evvel Allah herşeyi yaparsın :)

İlişki sizi yoruyorsa devam ettirmek daha da mutsuz
ilişki sizi yoruyorsa; devam ettirmek daha da mutsuz olmaktan yıpranmaktan başka bişi değil
Evlenince yemekte yapılır temizlikte ütüde yani yeri zamanı gelince şimdiden sizi sıkması hiç hoş değil ,acaba o üstüne vazife olacakları yerine getircek mi
Ayrılın gitsin ya bu ne biçim kafa yapısıuğraşmaya değmez

Neden hayatı plan programlı yaşıyorsun :) İçinden nasıl geliyorsa öyle davran seni seven insan seni olduğun gibi sevsin. İlgini sevsin, yemek yapamıyor oluşunu bile sevsin. Hayat böyle çok yorucu olur inanın. Ayrıca enistenizin kızı eve çağırıp teste tabi tutmasını umarım normal karşılamıyorsunuzdur. Bir insan birini sevince güvenip evine gidince bir şeyler yaşayınca evlenilecek kız kategorisinden "Eğlenilecek kız" kategorisine düşürüyorsa o insanla bir kız olarak biz evlenmeyiz zaten. Sevgiliniz madem ki böyle bir insan siz de önünüze bakacaksınız. Umarım ilerde plansız programsız rahat bir aşk yaşarsınız

Herkes anasinin karnindami ogrenmis o isleri bi soruverseydin. Kendisi sorumluluk altina girebilecekmi evine bakabilecekmi sizde bunlari sorun.

ergen gibi demissiniz de muhabbetleriniz cidden ergen gibi.

yaslariniz kac ?

Allah sabir versin adama..

Şöyle tipleri nerden buluyorsunuz allasen

Kızlar canım.acıyor cok acıyor allahım bukez olacak dedim hayallerim vardı suan ben neler düşünüyorum o tahmin bile edemez uyumuştur coktan.. Sabah yazdıklarımı görüp kaale almayacak belkide sanacak ki söylenip susacağım birşey.. Cevap vermemeyi düşünüyorum hiçbir sekilde ve ararsa acmamayı. Bir yandan korkuyorum sevmişim meğer özlerim diye korkum simdiden ayrılığını düşününce birdaha sarılamamann acısı oturdu içime. Zaten psikolojik tedavi de görüyorum tekrardan depresyona döneceğim.. Birsürü resim cekilmiştik ayrılırsak hepsi yalan mı olacak simdi. Ya ugrasmazsa hiç tamam git derse nasıl kalbim yanacak suankinden de cok. 4 ayımı verdim ona işe girecek die bekledim destek oldum. Simdi girdi iyi biyere tabi hayatı da yoluna girdi. Unutur mu beni acaba hemen baskalarıyla avunur mu canım acıyor.. Bitmese keske ama nasıl (

4 aydır tanıdığın bir adamla neden bu denli yakınlaştın ki canım neyse olan olmuş bu saatten sonra sen arama bırak o seni arasın niye kendini ölmüş bitmiş gibi gösteriyorsun azıcık dik dur hemen gardını indirme bir daha asla iyice emin olmadan yakınlaşma pişman olduğun hatayı tekrarlama

ergen gibi demissiniz de muhabbetleriniz cidden ergen gibi.

yaslariniz kac ?

Allah sabir versin adama..

Şöyle tipleri nerden buluyorsunuz allasen

Ne yaptınız, bir gelişme var mı

Şimdi şöyle ki kızlar barıştık önce onu söyleyim..
Bende şöyle birşey var hiç uzun ilişkim olmadı benim en uzunu 10 aydı o da zaten baska sehirdeydi 3 kez yüzünü görmüştüm sanal bir aşktı aslında.
Bu yüzden pek ilişki tecrübem yok cok arkadasımı dinlerdim akıl verrdim ama kendin yasayınca farklı oluyormus..
Sabırsız biriyim ben birde cabuk parlarım yapım yapıcı olmaktan cok yıkıcıdır bunu biliyorum.
Yani mesela kavga ettik direk olumsuz düşünüyorum hemen ayrılcaz tamam bitti aklıma bunlar gelir bu depresyon ve anksiyetemle de alakalı. Hemen senaryolar kurarım aklımda vesaire..
Yakınlasmamıza pişman olmustum fakat cünkü o yüzden bana kötü davrandı diye düşünerek anlam yüklüyordum onunla konustum bunu .. yasadığımız seylerden sonradan pişman olmanın sağlıksız oldugunu söyledi birdaha yakınlasmıcaz dedi.. fakat haftasonu yine bulusunca yakınlastık ama o beni zorlamadı bende istedim sonucta bunun farkındayım yani ben kendime engel olamıyorsam o da olamıyor .. sadece yaşadıktan sonra değişmesin istiyorum her hareketine acayp dikkat edip anlam cıkarıyorum.. yakınlasmaktan kastım da yüzeysel sevişme bu arada.
bu ara onda sezdiğim sey üzerimde hakimiyet kurmak bişeylere tamam askım eve askım demem bunun farkındayım bende baskın karakter oldugumm için ondan bekliyorum bu yüzden catısıyoruz bu konuda dengeyi tecrübeleri olan sizlerden bazılarınız bana öğretirse sevinirim..
yani ne zaman tartıssak sen onu yaptın sende onu yaptın ooluyor laflarımız karsılıklı alttan almak istemiyorum cünkü kendimi haklı buluyorum o da kendini işte bu zorluyor ..
birde hayatımda beni mutlu eden önemli bir kısmı kaplıyor bu yüzzden kaybetme korkum nüksediyor onu nasıl odak noktam yapmam bunun yolunu arıyorum cünkü diğer türlü cok takıp fazla üzüyorum kendimi..
hani kızlarla bulusup konusayım desm zaten en yakın arkadasım sürekli bunalımda sevgilim oldugu için kıskandıgını düşünüyorum cünkü hep kötü yorum yapıyor bana onunla ilgili.. diğerleri de hep işinde gücünde..
eee haftasonu hep sevgilimle bulusuyoruz sonucta onu da istiyorum.. böyle bir kararsızlık hali .
tavsiyelerinizi bekliyorumm..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…