Düşüncelerime engel olamıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizde ne öz saygı var ne özgüven. Cinsellik ayıp birşey değil şunu bir öğrenemediniz gitti. Biriyle bir şey yaşayınca ikinci el kadın olmazsınız. Yalnızca size saygısı olan biriyle beraber olun yeter. Bırakın kendinizi eksik, yetersiz hissetmeyi. Siz yemek yapmaya, çocuk doğurmaya, temizlik yapmaya, evde oturmaya programlanmış robotlar değilsiniz. İnsansınız insan ya! Size insanca muamele edecek insanları sevin onlarla evlenin. Yok eve çağırmış da eve gelince hafif kız olurmuş da yok denemiş de. HOŞTTT! Bu adamların mantığı sizce de çok ortada değil mi? Eğer sevişmeye değer,sizi siz olduğunuz için sevebilecek, aklı başında, sizi yargılamayacak, sizi ev hizmetcisinden çok birey, insan yerine koyabilecek bir insan evladı ise kendinizi suçlu hissetmeyin. Eğer bir hayvanla da yaşadıysanız yine suçlu hissetmeyin. Bu sizi değersiz yapmaz. Böyle adamları nerde buluyorsunuz, nasıl sevebiliyorsunuz aklım, mantığım, kalbim almıyor ya!

canım sen nerde hangi ülkede yasıyorsun bahsettiğim yer türkiye ve bu erkeklerden cok.. en eğitimsizini gectim eğitimlisine kadar hepsinin aklının bir köşesinde var bu tarz düşünceler.. kaldı ki bende cok eesnek biri değilim yetişme seklim vesaire olsun. ha bu arada nasıl barıstık.. bu yemek yapamazsın vs gbi lafları bilerek sölemiş eleştirince nasıl tepki vereceğim dye ben ona bikaç kez tek cocuksun ya pohpohlanmaya alısmıssın tarzında seyler sölemiştim buna cok içerlemiş uygun dille anlat bana misilleme yapma dedim çözdük o sorunu.

eve cagırıp denedim diyen de kuzenimin evleneceği adam... benimki de cagrdı ama ben ileri gidecek seyler yasamak istemediğim için gitmiyorum. ha cinsellik ayıp değil vesaire demişisniz de zaten tek düşüncem karsıdan göründüğüm değil kendim pişman olmak istemiyorum ilerde beni üzeerr ederse pişman olurum gibime geliyor biliyorum bunu da aşmam lazım yetiştirilme tarzı hep..

Canım burda şimdi farklı düşünce tarzlarında insanlar var , o yüzden genelde bu konuda fikrimi yazmıyorum, sürekli polemik çıkıyor insanların arasında. Ama sana söylemek istedim , mesele sevişmek vs değil, bekaret de değil, Allah'ın istemediği bişey. Ha Allah'la benim aramda dersin o da senin kararın , saygı duyarım ama Allah'ın istemediği bişey evlilik dışı ilişki. O yüzden yapmadım ben. Hiç toplum ne der yetiştirilme tarzı filan değil mesele. İnsanlar şimdi topluma karşı gelmek adına , özgürüm mantığıyla da bu yönden rahat yaşamı tercih ediyor ama Allah görmüyor mu. Yoksa banane karşımdaki beni denemiş , hakkımda ne demiş, benim vicdanım rahat olduktan sonra

canım sen nerde hangi ülkede yasıyorsun bahsettiğim yer türkiye ve bu erkeklerden cok..
Kotunun iyisi bu diyerek mi evleneceksiniz? Adamin soyledigi laflar neresinden tutsam elimde kaldi, adam tam bir tek hucreli. Bu zekayla cok yasamaz tahminlerime gore. Nasil yemek yapacakmissin evlenince, kiyamam nasil dusunuyor seni Ben de dibine kadar muhafazakar bir ailede buyudum, bazi seyler benim icin cok uc ama boyle dusunen erkegin ustune bile tukurmem. Neyse siz zaten kabullenmis gorunuyorsunuz Turk erkeklerin hepsi boyle diyerek, kuzenine de cok uzuldum yazik valla o adama igrenmeden bakabiliyorsa ne mutlu.

Hala devam etmenize ikiniz adına çok üzüldüm.
Kusura bakma ama sizin sonunuz yok.
Nereden mi anladım? Bir kere yok seni menemen yaparken düşünemiyorum bilmemne ne demek? Ben yapmıyorsam da öğrenirim evlilik menemene mi dayalı diyemedin mi?
Kaç yaşındasınız gerçekten merak ediyorum. Nişanlım bana bir kez "menemen yapamazsın" benzeri cümle kursa inanılmaz zoruma giderdi herhalde. Evliliği şöyle şeylere dayandırmak büyük cehalet artık.
Bilinçlenmeden bence de evlilik konuşmayın.

ya anlamıyorsunuz galiba .. o lafları bilerek demiş bni kızdırmak için.. ben ona tek cocuksun muamelesi yaptım diye cünkü o da ona cok alınıyormus bu konuyu konustuk misilleme yapma birdaha düzgün söyle rahatsızlıgını ddim..
yoksa yemek yapamasan ne olur ben yardım ederim hiçmi yapamıosn ben yaparım bende mi yapamadm annem gelir yapar dedi bn öyle biri miyim dedi..

herseyde yıkcısınız cidden ya burda konus acan herkese çözüm yerine bol keseden sallıyorsunuz bazı kişiler yani ( herkes dğeil) hemen boşan ayrıl zaten cok kolay birini hayatına almak ya .. aman neyse

O kelimelerin agzindan cikabilmesi icin belli bir zihniyete sahip olmasi gerekir. O zihniyetten de hic hazzetmem. Ayrica ben cozum sunuyorum burada zaten. Begenmediysen o baska tabi

O kelimelerin agzindan cikabilmesi icin belli bir zihniyete sahip olmasi gerekir. O zihniyetten de hic hazzetmem. Ayrica ben cozum sunuyorum burada zaten. Begenmediysen o baska tabi

Aaaaa lütfen bazılarınız çok yıkıcısınız!
Ben açmadım bu başlığı zaten kuzenim açmış!
Hem bana öyle demek istemedi ama ben kötüleri yazdım şimdi aramız iyi o yüzden öyle dememişti onları da ekleyeyim...
Aman , neyse.

Bir de Turk erkeklerin hepsi boyleymis

canım sen değil misin 3 senelik sevgilinden arkadaslarınla bulusunca sorun cıkarıyo diye ayrılıp geri barısan.. yok yani kendin uygulamıyorsun bana akıl satıyorsun tesekkürler.

canım sen değil misin 3 senelik sevgilinden arkadaslarınla bulusunca sorun cıkarıyo diye ayrılıp geri barısan.. yok yani kendin uygulamıyorsun bana akıl satıyorsun tesekkürler.

CANIM o adamla 5 ay sonra nikah masasına oturuyorum. Çünkü neden biliyor musun şu an 4 aylık değil 6 senelik erkek arkadaşım. Konu açmaya değer birisi yani. Ve fikirime saygı duydu. Ben de burada okuduğum insanların fikrine saygı duydum. Kendinle beni kıyaslamadan önce 3 kez bir düşün.
Beni iyi stalklamışsın ama eksik olmuş. Hayatımdaki gelişmeleri senin için editleyeceğim....

değer vermek süreyle alakalı değildir CANIM.
Hadi onu gectim sen onu affettin ve barıstın sonucta bende farklı birşey demiyorum devam etmiş 6 seneyi tamamlamısssın o kişiyle hani kendimi atese atamam dediğinn KİŞİYLEE.
Demekki inanmıssın ona güvenmişsin, benimde sevgilimle aramdakii muhabbeti bilmiyorsun demekki o da beni inandırmıs ne hakla gelip beni yargılıyorsun ki sen boş keseden sallayarak ..
Cidden kendine bakmalısın önce görümce de senden dertlidir bence çirkef ya

kendin ayrılabilirdinn neden barıstın seni sıkan bir erkekle?
Ben senin kadar kafama takmıyorum. Sen olayları öyle bir anlatıyorsun ki sonra anlattığına pişman olup ekleme yapıyorsun. Konuda bana böyle dedi diyorsun sonra mesajımı alıntılayıp yok aslında şöyle dedi diyorsun. Kendini mi kandırıyorsun, okuyanı mı bence önce ona karar ver.
Ben bazı şeyleri aşabilmişim ki diyorum ya 5 aya düğünüm var. Burada herkes yaşadıkları şeylerden deneyiminden biliyor emin oluyor zaten.
Kimse senin mutsuz olmanı seni tanımasa da istemez, çünkü seni tanımıyor umrunda olmuyosun. Ben sende gördüğümü söylüyorum, kendine güvenmiyorsun.

Ancak beni iyi takip etmişsin, işsizliğini tebrik ediyorum. Erkek arkadaşın eskiden ne marka don giyiniyordu bunu da biliyor musun? İyi stalkcısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…