- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
şimdi link deki yorumuna baktımda sen eleştirmemişsin "arkadaşım ben hiç beğenmedim yüz şeklini" demek eleştiri değil bana göre..çok kırıcı olmuş,hemde çok...
üzgünüm herkese teker teker yorum yapamayacağım ama tek tek okudum yorumlarınızı evde olmadığım içinde geç cevaplamak durumunda kaldım
elbette sizlerde haklısınız ama benim amacım kimseyi kırmak kendisini kötü hissetmesi için değildi herkese fikirlerini bildirdikleri için teşekkür ediyorum
tweety sahıs adına konu açmak yasaktır derken ?????
iyi oku istersen genel olarak gördüğüm bir sıkıntı bu diye belirttim dikkatli okursan anlarsın
evet sana yazdığım yorumun hala yerinde bir yorum olduğunu düşünüyorum
sen uyelere ozel konu acmissin yani bizim yorumlarimizi begenmedigin icin bizlere yonelik acmissin ister kabul et ister etme...
bende sana yazdigim yorumun yerinde oldugunu dusunuyorum hatta su saatten sonrada eminim yaptigim yorumdan...
bana isine bak dedin peki benle ayni fikirde olanlara niye isine bak demiyorsun cunku haksizsin...
gayet iyi okudum merak etme sen...
Laf ağızdan çıktığı anda sen onun esirisin demektir. Ve esir olmuşsun. O yüzden her düşündüğünü söylememek en iyisi.
Laf ağızdan çıktığı anda sen onun esirisin demektir. Ve esir olmuşsun. O yüzden her düşündüğünü söylememek en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?