Düşüncelerinize Cok Ihtiyacim Var!

MmMarmelaTtT

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
319
275
18
Izmir
Merhabalar hemen vaktinizi almadan konuya giriyorum.
Erkek arkadasimla farkli sehirlerde oturuyoruz hep samimi ve yakin olsada ilismimizin adi yeni koyuldu sayilir. Yakin oldugumuz donemde ben hep dogum gununu unuttum 🙈🙈 o ise benimkini hep uzun mesajlarla kutladi. Gecen sene de unutunca seneye soz telafi edecegim hem belki yaninda olurum demistim. Ve cumartesi gunu kalkip yanina gittim (dogumgunu carsamba ama calistigim icin o gun gidemem) o gun hic konusmamistik ama onceden bisey de demedi planim var vs diye. Cumartesi yoldayken aradim teli kapaliydi (ya da cekmiyordu). Aksam da kapaliydi. Mesaj attim donunce doner misin diye. Sabah 11 gibi aradi. Napiyorsun diye iyiyim nerdesin merak ettim dedim sarjim bitti ondan kapaliydi dedi o evde üç kişi yaşıyor dedim. Sonra iste ben evde degilim A'da kaldim dedi (bi erkek ismi) A kim dedim bilmiyorum cunku daha dogrusu unuttum aslinda Bde de kalmis olabilirim dedi (B kiz ve cocukluk arkadasi) birlikte yasiyorlarda dedi. O an ben tamam dedim bosuna merak etmisim zaten senden bihaberim dedim, kizdin mi dedi evet dedim kapattim. Sonra bende o ana kadar brklemistim acikcasi sinir oldum arkadaşlarimla plan yaptim ve döndüm kendi şehrime. Su an ne yapmaliyim nasil davranmaliyim bilmiyorum. Belki de hata bende goremiyorum. Ama daha onceden o habersiz geldiginde beni biraktigi yerde bulmustu ki evime kadar gelmisti. Hala gittigimi soylemedim ona soylemeliyim mi de bilmiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum.

Keşke gitmeden önce arasaydın. Belli ki başkasıyla plan yapmış. Yapmazdı guzelce vakit geçirirdiniz.

Keşke gitmeden önce arasaydın. Belli ki başkasıyla plan yapmış. Yapmazdı guzelce vakit geçirirdiniz.
Gecen hafta ben antalyadaki bir arkadasimin zoruyla (bilet aldi) gittim 2 hafta onceden bilgisini verdim. Onunda en azindan onceden haber vermesi gerekmiyor mu? Ya da sarjim bitiyor merak etme gibisinden??

Gecen hafta ben antalyadaki bir arkadasimin zoruyla (bilet aldi) gittim 2 hafta onceden bilgisini verdim. Onunda en azindan onceden haber vermesi gerekmiyor mu? Ya da sarjim bitiyor merak etme gibisinden??
Ha gelecegini biliyordu ama başkasıyla program yaptı öyle mi? Görüşemediniz.??

Hayir bilmiyordu. Bahsettigim ben gitmemis olsam da telefonu kapanirken haber vermesi gerekmez miydi?
Gerekir tabiki. Ama aranızda iletisim sorunu var. Boyle sevgililik olur mu gülüm? Sarji bitebilir,ani bir işi çıkar,bir yere gider,uyuyacak olur sana söyler kisa bir mesajla. Söylemesi lazim. Ne zamandir berabersiniz? Bir de demiski a da kalmadim b de kaldim falan. Icki mi kullaniyor neden yalan söylüyor orayida anlamadim?

Gerekir tabiki. Ama aranızda iletisim sorunu var. Boyle sevgililik olur mu gülüm? Sarji bitebilir,ani bir işi çıkar,bir yere gider,uyuyacak olur sana söyler kisa bir mesajla. Söylemesi lazim. Ne zamandir berabersiniz? Bir de demiski a da kalmadim b de kaldim falan. Icki mi kullaniyor neden yalan söylüyor orayida anlamadim?
Yok kullanmiyor soyle onlarin birlikte yasadigini daha onceden biliyordum yani ahmette kalinca otomatikman aysede de kalmis gibi oluyor anlaminda. Iletisim sorunu yaptigi her adimdan haberim olurdu sonrasinda ama bu haber vermesi gereken bir konu diye düşünüyorum. Daha once bir kac defa daha yasadim aradim teli kapaliydi misafirleri vardi ayni odada uyuyunca tel sesine uyanmasin dedim davasi falan oldu ya da bir kere arkadasi gelmisti sehir disindan onunlayken. Yani ben anlayissiz biri degilim, kisitlayici bir iliskimizde yok ama onceden bilmemek ve orda ben geldim demekte gelmedi icimden.

Uzakta ama benimle konusurken ya da iceri giderken tel acik oluyor ve sesleri duyuyorum. Bu konuda bir guven problemim yok şükür.
İki kişi aynı evde yaşıyorsa (biri Ayşe biri Ahmet olsun) Ahmette kaldım ...yok Ahmette değil Aysede kalmışım şeklinde bir açıklama ile birleşince telefondan ulaşılamayan süreler bana çok normal gelmiyor. Yoksa insanlık hali sarzi da biter ,aksam sana haber vermeden de geçer Ahmet'e ....de bak ki Mesissa da kalmış olmasın?

Güveniyorum eminim filan demişsin ama bence hiç güvenme... sarji bitmesi filan yalan.
Şimdi ki akıllı telefonların sarj cihazları hemen hemen birbirine oluyor. Ne şarj bitip kapanması allahini seversen. Kimbilir kim vardı yanında.

Bu devirde bir insan şarjım bitti bahanesiyle telefonunu uzuuuun süre açmıyorsa, kendisine zaman yaratmaya çalışıyordur bana göre. Hele öğrenciyse, uzağında olduğu bir sürü insan varsa... Hayatın olağan akışı içinde düşünün, telefonumuzun şarjı bitmeden şarj aleti soruşturuyoruz, arayan eden olur, merak ederler, bir şey olur haber veremezler filan diye... Bir kaç saatten de bahsetmiyoruz değil mi? Akşamdan sabaha kapalı bu telefon. Bana erkek arkadaşınızın üslubu da geveleme gibi geldi. Pek güven vermedi ama. Hani hemen kötü şeyler yapıyordur diyemeyiz ama gözünüz açık olsun.

Şunda kaldım ama bunda da kalmış olabilirim mi :KK48:
Çok mu akıllıymış bu bıdık :işsiz: ya da siz fazla mı iyi niyetlisiniz acaba:kahve:

Şunda kaldım ama bunda da kalmış olabilirim mi :KK48:
Çok mu akıllıymış bu bıdık :işsiz: ya da siz fazla mı iyi niyetlisiniz acaba:kahve:
Ya isim vereyim Ahmette kaldim ama Busede de kalmis olabilirim. Birlikte yasiyorlar ya dedi. Hani bunda takilacak bisey yok acikcasi o kisma cok takilmadim tanidigim bildigim kisiler ve evet birlikte kaliyorlar.

Madem bu kadat guvrniyorsunuz niye sinirlenip kendi şehrinize geri dondunuz?Yapmayin Allah askina kendinize teselli yaratmayin
Zaten donecektim calisiyorum cunku donus saatime 3, 4 saat kalmisti. Ben postu acarken guvenimi sorgulamadim sadece bu durumdan hoslanmiyorim nasil bir konusma yapabilirim anlaminda sordum.

Ki biraz once konustum ben aradigim saatleri attim o da telefonundaki bildigim ve konusmalari. Telefonum kapali degildi diyor sadece cumartesi eve gec gittiklerini ve disardayken telinin kapandigini herkeste odasina girince istemek istemedigini falan soyledi.

A kim tanımıyorum diyince B de de kalmış OLABILIRIM demiş . Olabirim ne demek kafam yerinde degildi hatırlamiyorum zaten de demek olabilir . Aslinda bambaşka biri de olabilir. Bu cumle çok önenli bence. Sen yine de cok güvenme derim .

Valla su devirde kimsenin teli kolay kolay saatlerce kapali olmuyo. Herkes bir sekilde sarj ediyo telefonunu. Ben inandirici bulmadim hic. Ayrica evde de degilmis. kimde kaldigini bile net soyleyemiyor. Bilemedim.ben bitiririrdim.

Back
X