- 24 Nisan 2015
- 6.961
- 7.143
- 398
size şöyle örnek vereyim biz evlenmeden de birlikte yaşıyorduk eşimle; pazarları dışarı pek çıkmayız iş yogunlugundan evde zaman gecırırız, cmtesilerı bu arkadasları ıle okeye gıderdı yerı de bellı, yanındakı tıplerde bellı, arkadasları da evlıler sadece bırı bekardı hanı oyle hovardalık durumu da yok ama ben benımle takılsın yada benı de gotursun ısterdım...o da özgür kalaca
öyle olacağından endişeliyim,oysaki insanların ne sorunları var bana dese ki böyle ol ya da böyle yapalım daha mutlu olurum tamam ama böyle konuşunca çaresiz kaldım ne diyebilirim git tamam diyemem böyle de kabullenemiyorum bütün sorun bekar arkadaşları ve onun böyle düşünmesi ona dedim ki hadi biz boşandık özgür kaldın bir iki takıldınız ya sonra onlar da evlendiğinde pişman olmayacak mısın bilmiyorum diyor seni de seviyorum sevgi problemim yok sana alıştım falan da diyor
ilk başlarda cok kavga ettık bırakıp gıderdı, sonra zamanla baktı olmuyor benıde yanına almaya basladı ve arkadaşlarıda benı cok sevdıler, sonra bır zaman geldı ben gıdelım hava alırız demeye basladım o ıstememeye basladı o arada evlendık zaten su an hıc gıtmıyor....
gıderse bıle ben arada haftasonları aılemın yanına gıdıyorum , ben yokum dıye gıder, ona da karısmam zaten....
kısacası zamanla bır secım yaptı ve sımdı evınde benımle olmak ona daha guzel gelıyor..