merhaba kızlar belki benimle aynı durumları yaşayan arkadaşlar vardır diye açılmak istedim,bu aralar çok sıkkınım,1 yıllık evliyim eşimle severek evlendik,eşim öğretmen ailesiyle aynı şehirde olmadığı için uzun süredir yalnız yaşıyordu özgürlüğüne düşkün evliliğimizde bocaladı,çünkü ben onun yanlız şehir dışına çıkmasını istemiyorum fakat bir kaç defa rastladım bekar arkadaşları onu zorluyor eşini ikna et veya kandır bir şekilde erkek erkeğe takılalım gibi bir kaç bekar arkadaşları var hatta biri evlenip boşanmış,onlarla zaman geçirmeyi seviyor şehir içinde istediği zaman görüşüyor arkadşlarına karışmam ama buna rağmen bana benden çocuk istememesinin sebebinin onu özgür bırakmayışım olduğunu söyledi benimle ilgili düşünceleri net değilmiş,özgürlükten kastı yalnız erkek erkeğe takılmak istemesi tabiki her zaman değil ama bu durum beni üzüyor normalde başka sorunlarımız yok,ailemi de çok sever,beni de sevdiğini söylüyor,bakımlı güzel bir kadınım ben de çalışıyorum,sizden çocuk düşünmeyen bir insanla nasıl mutlu olursunuz, değişir mi zamanla ya da bu erkek arkadaşlarıyla konuşmalımıyım en zoru da boşanmayı göze mi almalıyım bilemiyorum böyle erkek erkeğe takılmasına izin veremem böyle alışırsa öyle devam eder