esımın aılesı başka şehırde oturuyor evlenınce esımın aılesının yanında oturmayı planlıyorduk ama ben aılemın yanına memur olarak atanınca onun için evımızı burda kurduk ve bes aylık evlıyım ve esım durmadan ben burayı sevmıyorum burdan gıtmek ıstıyorum yasadığım yerı ozluyorum burda yalnızım kımsem yok gor bak nasıl senı burdan zorla goturcem dıyor durmadan ben bısey demıyorum aılem ona damat gıbı degıl oğulları gıbı davranıyor cevremde onu sahıplendı eger onun aılesenın yanına gıdersek bılıyorum kı mutlu olamıcaz cunku aılesı oğlunun nıkahına bıle gelmedı pek onemlı degılız bı dugun yaptık hıç bır sey yapmadılar her seyı bız aldık odedık hıc emeklerı yok kendı kendımıze evlendık benım aılem hıc bır sey demedı yuzlerıne bende bır gun bıle kotu davranmadım neden boyle yaptınız demedım sadece esım uzulmesın dıye dugunde bıle takılanların yarısını verdım
ama oğullarından her sey beklıyorlar kurban bayramına yanlarına gıttık daha bız gıtmeden para ıstedıler bızde dugun yaptık borclarımız cok elde para kalmıyor. biletleri bıle kredı kartından aldık ankaraya gıderken benım annem bana harçlık verdı bak kızım yolda basına bısey gelır dıye sakla yanında kalsın dıye bende sırf esım uzulmesın dıye o parayı tuttum esıme verdım annesıne versın dıye
bız oraya gıdınce bızden ne koparırlarsa kardır dıcekler benı sıkacaklar napsam bılemıyorum asaletımın tasdık olmasına bır ay var tayınımı ısteyıp aılesının yanına gıtsem mı yoksa ıstemıyorsan cek gıt mı desem artık.bu arada ben esımı sıkıştırmıyorum hep dıyorum ne zaman ıstersen gıt dıyorum ıstedıgın kadar kal dıyorum gelsınler ısstedıklerı kadar kalsınlar dıyorum
bıraz derdımı devrık cumlelerle anlattım artık benı cok sıkıştırıyor esım napmalıyım yardım edın lutfen
eşinin ailesinin yaşadığı şehir hangi şehir izmir ankara gibi büyük şehirse zaten asaletin tasdik olur olmaz istesen de tayinin çıkamaz ki.. Ama sen şu an Ankaradaysan ve örnek veriyorum aydına muğlaya daha küçük bir yere istiyorsan olabilir.
senin yerinde olsam asla mutlu olmayacağım ve ilerde pişmanlık duyabileceğim bir şeyi yapmam. Evlilik demek karşılıklı tolerans uyum demek biraz sen biraz eşin fedakarlıkta bulunacak. Bu arada eşinin işi nasıl bir iş? Ailesinin memleketinde onun iş durumları nasıl olacak?
Bence gitme sana diretme yapması yanlış bir kere eşinde memur mu 1 yılın dolmadan nasıl gidiceksin ki küçük bir şehirse gidersin belki ama bence gitme !!
onun gecinmeye gonlu yok anlasilan
afedersin ama esek kadar adam olmus nedir annemde annem demesi
kendini bebek saniyor galiba
sen onu fazla simartmissin sesini cikarmadikca tepene cikmis
istedigin yere gidebilirsin ben burda kaliyorum de gor bak gidemez blof yapiyor
sen keyfinden istemedin herhalde oturdugunuz sehri
isin gucun icin ugrasiyorsun
ben olsam defol git nereye gidersen derim
akli nerdeymis 5 ay oncesine kadar
arada bir nokta belirle kendine bence.. eşine de tayin istediğini söyleme bir gün çat kapı gel eve..
rotasyonla uşak'a tayinimiz çıktı de..
ne bileyim şu an için en makulü bu gibi geldi bana..
Bence onun ailesinin olduğu şehre gitme
Çok paragözler anlattığına göre
Yeni evli insanlardan ne yaptılar da takıların yarısını alıp, para istiyorlar?
Eğer gidersen kendi maaşının huzurunu süremezsin gibi geliyor
Kendi paranla rezil olma
Eğer çok istiyorsa ailesi gelsin
Sen neden ailenden ayrılasın ki
Hiç olmadı ortak bir şehir yaz
Ne onlar üzülsün ne de sen
İlla gidicem diyorsa kendi bilir...
eşinin ailesinin yaşadığı şehir hangi şehir izmir ankara gibi büyük şehirse zaten asaletin tasdik olur olmaz istesen de tayinin çıkamaz ki.. Ama sen şu an Ankaradaysan ve örnek veriyorum aydına muğlaya daha küçük bir yere istiyorsan olabilir.
senin yerinde olsam asla mutlu olmayacağım ve ilerde pişmanlık duyabileceğim bir şeyi yapmam. Evlilik demek karşılıklı tolerans uyum demek biraz sen biraz eşin fedakarlıkta bulunacak. Bu arada eşinin işi nasıl bir iş? Ailesinin memleketinde onun iş durumları nasıl olacak?