- 10 Ağustos 2015
- 97
- 28
- 3
- Konu Sahibi bordomavii
-
ya buluştugumzda elimi tutmak istedi bende burda tanıdıklar vardır gecelim burayı sonra tutarsın dedim. Oda başka yerde tutturuyorsun ama nie tutarsızsın dedi bende ne alakası var tanış cıkar die burda elimi tutma diyorm falan derken olay büyüdü işte neden buçok saçma bi neden diyosun ,ilk tartışmanın nedenini bi türlü söylemedin ya,aklıma 'acaba sende mi hata vardı da adam haklı mı acaba kararsız kalmakta' diye geliyor.söylemen gerekmiyor tabi de.yani kızmayın sakın.
evet biraz öyle bişey diyorum ya başka gün onun tersini desem ama önceden böle demiştin celişiyo dediklerin diyo. Ya o gün öle düşünüp dedim bugn kafama esti öle dedm ne vr bunda yani :) anlayamıyrm ya off bu hallerine alıştım ama bu kaygı kararsızlık beni cok etkiliyo uyku tutmuyo düşünmektenallah allah.gerçekten saçmaymış.yani anlayışla karşılayabilirdi.takıntılı galiba biraz.
cocuklarla ugraşmayalım die olgun yaşı büyük biriyle olayım dedm oda cocuk cıktı ii mi :) gülsem mi aglasam mı bilemedimÇocuk gibi davranıyo sevgilin ya bence sen bekle asıl :)
Ama suan boyle, ileride bu konudaki tutumu farkli olabilir..böle yaparak ben unutsamda o unutmuyor işte
Hayır yani adam da istese bari. Doğru dedin arkadaşımDaha 21 yaşındasınız, evlilik kaçmıyor ya? Bari okulunuza devam edin. Böyle şeyleri okudukça gerçekten üzülüyorum ya. Bulunmaz Bursa kumaşı mı da karşınızdaki, uğruna okulunuzu bırakıp evlilik diye tutturdunuz?
Ben gerçekten genç kadınların evlilik uğruna kendinden ve hayatından bu kadar ödün vermesini şaşkınlıkla karşılıyorum. İnsana okulunu bıraktıran adamdan hayır mı gelir? Hayret doğrusu.Hayır yani adam da istese bari. Doğru dedin arkadaşım
Tabiki beklenebilir. Sizin en basta tavriniz cok net olsaydi once okul sonra evlilik diye emin olun beklerdi. Ancak o sizi ikna edebilecegini anlamis ve etmisevt haklısınz ama ben en başında okuyacagm bi kac sene bekle dedigimde hayr öle olmaz 1yıl icnde evliligi düşünyrm diyen biri şmdi nedn böle yapıyo demek ki beklenebiliniyor hyal kırıklıgı yaşıyrm
yani zamana bırak diyosunAma suan boyle, ileride bu konudaki tutumu farkli olabilir..
Hatirlamak istemez sirf mutlulugunuz bozulmasin diye buda olabilir..
okulumu bırakmadım sadce örgün egitim yerine acıkögretmden okumayı sectimDaha 21 yaşındasınız, evlilik kaçmıyor ya? Bari okulunuza devam edin. Böyle şeyleri okudukça gerçekten üzülüyorum ya. Bulunmaz Bursa kumaşı mı da karşınızdaki, uğruna okulunuzu bırakıp evlilik diye tutturdunuz?
haklısınızEger sorun ayrilma konusunda karar vermekse adam akilli bir konusmaniz lazim, ama eger sorun "1 sene oldu evlenemedik."se cok cok erken. Insan karsisindakiyle omrunu gecirecegini 6 ay icinde anlar elbet de, bunun kesin kararini 6 ay icinde vermez.
sanırım ben aceleci davranıyorumTabiki beklenebilir. Sizin en basta tavriniz cok net olsaydi once okul sonra evlilik diye emin olun beklerdi. Ancak o sizi ikna edebilecegini anlamis ve etmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?