- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
İşimden şu an için ayrılmak çok büyük darbe olur bana. Depresyona girerim. Onu hiç düşünmüyorum.Bu biraz eşiniz için nelerden vazgeçebilirsinize verilecek cevapla alakalı..
Eğer gitmek istediği yerde hiç iş imkanınız yoks düzeninizi sırf eşinizin hayali için bozmayın derim..
Kaç kişi sevdiği işi yapıyor ki?
Bana göre bir de şu varki eğer eşim tek başına ikimizin kazandığından daha fazla kazanacaksa taşınmayı düşünebilirim. Belki ileride kendime başka sektörde iş kurabilirim diye düşünürüm..
Mesleğiniz nedir ki?İşimden şu an için ayrılmak çok büyük darbe olur bana. Depresyona girerim. Onu hiç düşünmüyorum.
İşimi söylemek istemiyorumMesleğiniz nedir ki?
Bence zaten şu an ki durum çok iyi ama o mutsuz ya ben de sinir oluyorum. Hiç hevesim kalmıyor bir şeye.Gitmekte sizin gelecek kariyerinize engel olacak.. esinizin yükselmesi de ihtimal sonuçta öyle değil mi böyle iş şehir değiştirme konularinda iyi düşünüp yere sağlam basmak lazım ya her ihtimali değerlendirdiğiniz zaman gideceğinizi sanmıyorum
Düşünmüyorum ben de zaten.Ben olsam gitmem.
Çok önemli mi?Başka şehir dediğiniz yer neresi ?
Çok önemli mi?
Çok doğru. Ayrıca sadece para değil, iş hayatım bitecekİkinizin gelirini o şehirde eşiniz tek başına üstlenebilecekse eşiniz düşünülebilir. Ama yok gelir düşecekse kımıldamayın yerinizden. O sizin başınıza kakalar diye korkuyorsanız aynı ihtimal sizin için de var. Sizde yapabilirsiniz bunu ilerde işimden senin yüzünden oldum diyebilirsiniz bunu da eşiniz kaygı etmeli bence
Evet, aynı adam ailemin umut ve mutluluğunun bittiği yerde benim aktörlüğümün bir anlamı yok demiş. En önemli şey ailem demiş. Ne güzel demiş.onun kariyeri için kendi kariyerinizden vazgeçeceksiniz onun çalışacagı şehirken sizin iş bulma imkanınız yoksa bence bunu çok iyi düşünmelisiniz geçenlerde mehmet aslantuğ ne demişti kadın evinde üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı hayatın ne getirecegini hiç bilemeyiz o yüzden bi kadın ayakları üstünde durmalı ama çalışmak yada çalışmamak herkesin kendi tercihi diyorum sen nasıl mutlu olacaksan öyle yapmalısın
Valla bu yorumun altina imzamı atarım. Konu sahibine bence yeterli bir cevap diye düşünüyorum tabi bu benim yorumumonun kariyeri için kendi kariyerinizden vazgeçeceksiniz onun çalışacagı şehirken sizin iş bulma imkanınız yoksa bence bunu çok iyi düşünmelisiniz geçenlerde mehmet aslantuğ ne demişti kadın evinde üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı hayatın ne getirecegini hiç bilemeyiz o yüzden bi kadın ayakları üstünde durmalı ama çalışmak yada çalışmamak herkesin kendi tercihi diyorum sen nasıl mutlu olacaksan öyle yapmalısın
Yanlış anladınız. Tanınmamak içim böyle dedim. Şehir büyük ama bana iş yokİş imkanları kısıtlı dediğiniz için sordum neresi olduğunu. Önemli değil gerekte yokmuş zaten yorum yapmaya
Evet, aynı adam ailemin umut ve mutluluğunun bittiği yerde benim aktörlüğümün bir anlamı yok demiş. En önemli şey ailem demiş. Ne güzel demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?