Düşüncelerinizi alabilir miyim hanımlar??

Kimimkiben82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
644
594
103
Şu an eşimle çok güzel işlerimiz var. Gelirimiz ortalamanın çok üstünde. Ama eşim bu şehirde asla yaşamak istemiyor. Çok iyi bir yerden iş teklifi aldı. Eğer kabul ederse çok iyi yerlere gelme ihtimali çok yüksek. Ancak onun çalışabileceği şehirde benim iş bulma imkanım sıfır. Hiç ihtimal yok. Ama gitmeye orada çalışmaya çok hevesli. Ben zaten nasıl sevinebilirim. Asla işimden ayrılmayı düşünmüyorum. Ben gidemeyeceğim için o da gitmeyecek öyle diyor ama ben çok büyük yük altına girmiş gibi hissediyorum, çünkü burada açıklayamıyorum ama onun tüm kariyerine engel olmuş oluyorum bu şekilde. Çok bunaldım. Neresinden baksam çıkış bulamıyorum. Aile olmak bu fedakarlığı mı gerektiriyor? Yoksa herkes hayallerini yaşamalı mı bireysel olarak? Siz olsanız ne yapardınız? Allah başka dert vermesin ama eşimin sürekli yaşadığımız yeri ve işini kötülemesi ve mutsuz olması beni mutsuz ediyor.

Bu biraz eşiniz için nelerden vazgeçebilirsinize verilecek cevapla alakalı..
Eğer gitmek istediği yerde hiç iş imkanınız yoks düzeninizi sırf eşinizin hayali için bozmayın derim..
Kaç kişi sevdiği işi yapıyor ki?

Bana göre bir de şu varki eğer eşim tek başına ikimizin kazandığından daha fazla kazanacaksa taşınmayı düşünebilirim. Belki ileride kendime başka sektörde iş kurabilirim diye düşünürüm..

İşimden şu an için ayrılmak çok büyük darbe olur bana. Depresyona girerim. Onu hiç düşünmüyorum.

Gitmekte sizin gelecek kariyerinize engel olacak.. esinizin yükselmesi de ihtimal sonuçta öyle değil mi böyle iş şehir değiştirme konularinda iyi düşünüp yere sağlam basmak lazım ya her ihtimali değerlendirdiğiniz zaman gideceğinizi sanmıyorum

Bence zaten şu an ki durum çok iyi ama o mutsuz ya ben de sinir oluyorum. Hiç hevesim kalmıyor bir şeye.

İkinizin gelirini o şehirde eşiniz tek başına üstlenebilecekse eşiniz düşünülebilir. Ama yok gelir düşecekse kımıldamayın yerinizden. O sizin başınıza kakalar diye korkuyorsanız aynı ihtimal sizin için de var. Sizde yapabilirsiniz bunu ilerde işimden senin yüzünden oldum diyebilirsiniz bunu da eşiniz kaygı etmeli bence

onun kariyeri için kendi kariyerinizden vazgeçeceksiniz onun çalışacagı şehirken sizin iş bulma imkanınız yoksa bence bunu çok iyi düşünmelisiniz geçenlerde mehmet aslantuğ ne demişti kadın evinde üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı hayatın ne getirecegini hiç bilemeyiz o yüzden bi kadın ayakları üstünde durmalı ama çalışmak yada çalışmamak herkesin kendi tercihi diyorum sen nasıl mutlu olacaksan öyle yapmalısın

Çok doğru. Ayrıca sadece para değil, iş hayatım bitecek

Evet, aynı adam ailemin umut ve mutluluğunun bittiği yerde benim aktörlüğümün bir anlamı yok demiş. En önemli şey ailem demiş. Ne güzel demiş.

Valla bu yorumun altina imzamı atarım. Konu sahibine bence yeterli bir cevap diye düşünüyorum tabi bu benim yorumum

Evet, aynı adam ailemin umut ve mutluluğunun bittiği yerde benim aktörlüğümün bir anlamı yok demiş. En önemli şey ailem demiş. Ne güzel demiş.

bence hiçkimse için çok büyük fedakarlıklar yapmamak lazım helede kendi gelecegin ve kariyerinden vazgeçmek gibi şuanda geliriniz iyiymiş ve mutlusunuz belkide başka şehire taşınınca sen çalışamayıp evde oturmak zorunda kalınca daha da mutsuz olacaksın ve evliligin bundan etkilenecek insanlar kendi kendini çıkmaza sokuyor düzenini bozuyor bak senin eşinle böyle olacak diye bir şey yok ama milyonlarca örnek var hergün biri karşımıza çıkıyordur geçtigimiz aylarda futbolcu tugay kerimoğlu ve eşi 25 yıllık evliliklerini bitirmişti eşinin verdigi röp okumuştum adam için kendi kariyerinden işinden vazgeçip ne fedakarlıklar yapmış ama sonuç ortada o yüzden kadınlar akıllı olmalı hayat müşterektir her iki tarafta fedakarlık yapmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…