Düşüncelerinizi alabilir miyim hanımlar??

çünkü burada açıklayamıyorum ama onun tüm kariyerine engel olmuş oluyorum bu şekilde
giderseniz siz fedakarlik yapacaksiniz, yapmam diyorsunuz

Ama kalirsaniz da esiniz fedakarlik yapmis olacak, ustte yazdiginiz uzere, kalirsaniz esinizin tum kariyerine engel olmus olacakmissiniz. Kimse buna deginmemis yorumlarda...

İkiniz icin de kendi kariyeriniz birbirinizden once geliyorsa, ayri sehirlerde devam edin derim ben. Boylece kimse vebal almamis olur, kimse fedakarlik yapmamis olur. Hem fedakarlik yapip yapmamaya deger mi, bunu anlarsiniz ayri kalinca... Bakalim birliktelik, ozlemek, yuva bunlar onemli mi denemis olursunuz.

Medya çalışanıdır kesin, İstanbul dışında iş yok malum.
Aslında burada iş meselesinden çok daha önemli bir şey var, bireysel kazanımlar.
Eşinizin şuanki işinde mutsuz olduğunu belirtmişsiniz, bu durum sizin evliliğinizi etkilemiyor mu?
Giderseniz siz aynı durumda kalacaksınız.
Ama sizinkinin adı fedakarlık olacak.
Siz de bunun hıncını eşinizden çıkarabilirsiniz belki.
Bilemiyorum, ben olsam ikili ilişkime bakar daha mutlu nasıl oluruzun cevabını bulup karar verirdim.

Arkadaş adeta bir MİT elemanı. Ser verip sır vermiyor.
Lise mezunu, doğudalarmıs ,işinden nefret ediyomus .Önceki konusunun yalancısıyım .

İşini söylese daha iyi bir fikir verebiliriz aslında. Gideceği şehirde imkanı olur olmaz bir yorum yapabiliriz.
Derdini açıkça söylemeyen derman bulamaz.

Önceki tüm konularınızın içeriğini siliyorsunuz.
Anlaşılan kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz.
Öyle çok kıymetli bir işiniz falan da yok, muhtemelen adama olan hırsınızın intikamını alacaksınız falan.
Bence adam kariyerinin peşinden gitsin. Siz de ne haliniz varsa görün

İçerik silmiş olmasaydınız size karşı daha nazik olmayı düşünebilirdim. Ama şu durumda tutarsız, bencil, yalancı demek istemiyorum ama bazı konularda dürüst davranmadığınızı düşünüyorumz

Kendi gitsin.
Hafta sonları buluşursunuz,ortalamanız zaten gelir olarak iyiymiş
Bir müddet denesin bakalım olacak mı
Hayır baktınız herşey yolunda sizde o sürede iş arar orada devam edersiniz.
BAKTINIZ ONUN işi olmuyor düzeninizi zaten bozmamıştınız kaldığı yerden devam edersiniz.

Nasa da Astronot falan mısınız?
Nedir yani bu ortalamanın çok üstünde kazanç getiren ama oldugunuz şehirden başka yerde is imkanı olmayan meslek??

Doğru bir karar mi diye insanlara fikir danışmak için konu acmissiniz,verdiğiniz bilgiler dahilinde doğru bir yorum yapmak mümkün değil..
Üstüne üstlük bilmek çok mu önemli,ben zaten gitmeyecegim diye cevaplar..

Sizin kararınıza bir yorumum yok ama Eşinizin yerinde olsam çoktan gitmiştim..

Gitmezdim
Evlilik ortak bir kurum. Adam kariyerini kovalasın iyi hoş da, bu sizi mutsuz edecekse işsiz bırakacaksa adam bu seçeneğin üstünü çizmeli. Her iki tarafın da mutlu ve sağlıklı olması önemli. Ben işsiz kalıp tüm gün evde oturacağım bir yere gitmezdim asla. Londra ve New York hariç

O şehirde iş bakınmaya başlayın. 3 ay bakın, başvurun olmazsa gerçekten iş yoksa yapacak bir şey yok.

3 yıl önce böylesi bir sebepten istanbulu bırakıp küçük bir yere taşındık. Ben de çalışabilecektim ama işler benim açımdan pek iyi gitmedi ve 2,5 yıldır işsizim. Hem maddi hem manevi zor durumda kaldık. Evliliğimiz bile sallantıda bu sebepten. Her kavgamız bu konuya geliyor eninde sonunda. Şimdiki aklım olsa hafta sonları görüşmeye razı olurdum. Hem birbirimizi özlerdik. ilişkimiz için farklı bir heyecan olurdu.çalışan bir kadının işsiz kalması hiç kolay değil. Bu açıdan da düşünün derim ben

Hayata karşı ne öfkelisin ya, şaştım kaldım vallaha.

Evet canım 10.000 tl nin üstünde gelirim var. Ve bu sadece benim. Oldu mu? O yüzden bırakamıyorum. Astronot değilim. Her şeyi söylemek zorunda değilim. Ve siz de bilmek zorunda değilsiniz. Neden buradaki normal insanlar gibi sadece konuya yorum yapmazsınız ki

İşinizden nefret ediyormuşsunuz önceki konunuz .

O bir kriter değil bence, ben de işyerimden nefret ediyorum ama işsiz kalıp evde oturmak da istemezdim. Çoğu insan da benim yaptığımı seçiyor zaten nefret etsen de iş sahibi olmak işsiz kalmaktan her şartta daha iyi.

Demek sıradışı işler yapıyorsunuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…