- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
giderseniz siz fedakarlik yapacaksiniz, yapmam diyorsunuzçünkü burada açıklayamıyorum ama onun tüm kariyerine engel olmuş oluyorum bu şekilde
Arkadaş adeta bir MİT elemanı. Ser verip sır vermiyor.Hangi büyük şehirde bir meslek grubu hic olmaz cok merak ettim.
Denizci ,hostes ,şarkıcı bilemedim
Medya çalışanıdır kesin, İstanbul dışında iş yok malum.
Aslında burada iş meselesinden çok daha önemli bir şey var, bireysel kazanımlar.
Eşinizin şuanki işinde mutsuz olduğunu belirtmişsiniz, bu durum sizin evliliğinizi etkilemiyor mu?
Giderseniz siz aynı durumda kalacaksınız.
Ama sizinkinin adı fedakarlık olacak.
Siz de bunun hıncını eşinizden çıkarabilirsiniz belki.
Bilemiyorum, ben olsam ikili ilişkime bakar daha mutlu nasıl oluruzun cevabını bulup karar verirdim.
Lise mezunu, doğudalarmıs ,işinden nefret ediyomus .Önceki konusunun yalancısıyım .Arkadaş adeta bir MİT elemanı. Ser verip sır vermiyor.
Kendi gitsin.Şu an eşimle çok güzel işlerimiz var. Gelirimiz ortalamanın çok üstünde. Ama eşim bu şehirde asla yaşamak istemiyor. Çok iyi bir yerden iş teklifi aldı. Eğer kabul ederse çok iyi yerlere gelme ihtimali çok yüksek. Ancak onun çalışabileceği şehirde benim iş bulma imkanım sıfır. Hiç ihtimal yok. Ama gitmeye orada çalışmaya çok hevesli. Ben zaten nasıl sevinebilirim. Asla işimden ayrılmayı düşünmüyorum. Ben gidemeyeceğim için o da gitmeyecek öyle diyor ama ben çok büyük yük altına girmiş gibi hissediyorum, çünkü burada açıklayamıyorum ama onun tüm kariyerine engel olmuş oluyorum bu şekilde. Çok bunaldım. Neresinden baksam çıkış bulamıyorum. Aile olmak bu fedakarlığı mı gerektiriyor? Yoksa herkes hayallerini yaşamalı mı bireysel olarak? Siz olsanız ne yapardınız? Allah başka dert vermesin ama eşimin sürekli yaşadığımız yeri ve işini kötülemesi ve mutsuz olması beni mutsuz ediyor.
Hayır canım ilk okul mezunuyum. Oraya o şekilde kaydettim sadece. Senin işin yok mu? Oturup bütün konularımı mı okudun?Lise mezunu, doğudalarmıs ,işinden nefret ediyomus .Önceki konusunun yalancısıyım .
Hayata karşı ne öfkelisin ya, şaştım kaldım vallaha.Önceki tüm konularınızın içeriğini siliyorsunuz.
Anlaşılan kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz.
Öyle çok kıymetli bir işiniz falan da yok, muhtemelen adama olan hırsınızın intikamını alacaksınız falan.
Bence adam kariyerinin peşinden gitsin. Siz de ne haliniz varsa görün
İçerik silmiş olmasaydınız size karşı daha nazik olmayı düşünebilirdim. Ama şu durumda tutarsız, bencil, yalancı demek istemiyorum ama bazı konularda dürüst davranmadığınızı düşünüyorumz
Evet canım 10.000 tl nin üstünde gelirim var. Ve bu sadece benim. Oldu mu? O yüzden bırakamıyorum. Astronot değilim. Her şeyi söylemek zorunda değilim. Ve siz de bilmek zorunda değilsiniz. Neden buradaki normal insanlar gibi sadece konuya yorum yapmazsınız kiNasa da Astronot falan mısınız?
Nedir yani bu ortalamanın çok üstünde kazanç getiren ama oldugunuz şehirden başka yerde is imkanı olmayan meslek??
Doğru bir karar mi diye insanlara fikir danışmak için konu acmissiniz,verdiğiniz bilgiler dahilinde doğru bir yorum yapmak mümkün değil..
Üstüne üstlük bilmek çok mu önemli,ben zaten gitmeyecegim diye cevaplar..
Sizin kararınıza bir yorumum yok ama Eşinizin yerinde olsam çoktan gitmiştim..
Onu söylemem, bunu söylemem eee biz sana nasıl yardım edeceğiz ?Çok önemli mi?
İşinizden nefret ediyormuşsunuz önceki konunuz .
Demek sıradışı işler yapıyorsunuz:)Evet canım 10.000 tl nin üstünde gelirim var. Ve bu sadece benim. Oldu mu? O yüzden bırakamıyorum. Astronot değilim. Her şeyi söylemek zorunda değilim. Ve siz de bilmek zorunda değilsiniz. Neden buradaki normal insanlar gibi sadece konuya yorum yapmazsınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?