Düşüncelerinizi bekliyorum? Butun erkeklermı boyle ...

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
35
Sevgili kk üyeleri;
gercekten seven erkek kız arkadasıyla cınsel bırlıktelık ıstermı sızce?
bırlıkte olunmadıgı ıcın ayrılmak , sırf bırlıkte olmak ıcın ılıskıyı surdurdugu anlamına gelmezmı
sızın dusuncelerınızı beklıyorum...:26:
yorumlarınızı eksık etmeyın lutfen

direkt cevap veriyorum "HAYIR"

gerçekten seven erkek o kızın geleceğinin kendisinin cinsel tatminlerinden daha önemli olduğunu bilir.
yarının ne getireceğini bilmeden kız arkadaşından bunu isteyen erkek kızı değil kendisini seviyordur.

sırf erkek arkadaşını kaybetmemek için buna razı olan belki de binlerce kız var ve ne yazık ki sonuçta yüz üstü bırakılan kızlar bunlar.

bu teklifle karşılaşan siz misiniz yoksa bir yakınınız mı bilemem ama her kim olursa olsun buradan YALVARIYORUM
sakın, sakın ama sakın oyuna gelmeyin
şu dünyadaki hiçbir zevk gelinlikle baba evinden çıkmak ve içinde en ufak bir vicdan azabı taşımadan yuva kurmak kadar önemli değil.

Tabikide tam anlamıyla cinsellik beklentili bir ilişki olduğu sonucu çıkar ortaya ..

Ama erkeklerin kendilerini savunma şekilleri genelde güven üzerine oynama ve duygu sömürüsü yapma şeklindedir.

'' Sen bana güvenmiyorsan bu ilişkinin devam etmesinin manası yok''

'' Zaten ilerde evlencez neyin tasasını yapıyorsun.''

'' Ben sence o tür bir erkek miyim bunları hakaret sayıyorum özür dileyip istediklerimi vermelisin ''

cevaplarınız ıcın tesekkurler bende sızın gbı dusunuyorum ayrıca bu konustuklarımız sadece hıc ılıskıye gırmemıs olanlar ıcın degıl daha oncesınde ılıskı yasamıs olmasıda farketmez eger erkek bunu ıstıyorsa kullanmak ıcındır bana gorede...

evet doğru kelime bu "KULLANMAK İÇİN"

düşüncelerınız beklıyorum bayanlar :26:

gerisi ne yapar bilmem ama
seven erkek değil sevgilisi karısı bile olsa kendini cinselliği yaşamaya hazır hissedene kadar sabırla bekleyebilir.
örnekleri çoktur
bekleyemeyen erkeğin amacı nedir bilinmez ama
sevgisi kesinlikle boştur

Kullanmak kelimesine katılmıyorum.
İlişki,tek taraflı yaşanan birşey değil,karşılıklı yaşanıyor.
Bu sebeple kullanmak demek bana doğru gelmiyor.

İnsan,sevdiğini,aşık olduğunu arzular.Doğal olan budur.
Tartışılması gereken,bunun dile getirilip getirilmemesi veya baskı aracı olarak kullanılması.

Kız,ilişkiye girmek istemediği halde,baskıyla razı etmeye çalışmak,kızın kararına saygısızlıktır.

Öte yandan,erkek daha önce bu tarz ilişki yaşamış ve bunu ilişkinin parçası olarak görüyor olabilir.
Bu durumda,duygusal olarak bir kızla,cinsellik olarak başka kızla birlikte olmak istemeyebilir.
İkisini aynı kişide yaşayacağı bir ilişki tercih edebilir.O da onun kararıdır.

Cinsellik istediyse sevmiyordur,istemediyse seviyordur demek,doğanın kanununa aykırı :)

buda mantıklı bır dusunce ıste onemlı olan ıstemedıgı halde ısrar edıp saygısızlık yapmamak,
tabıkı karsılıklı yasanıyor orası ayrı bı boyut bn kızın ıstemedıgı ve erkegın ısrarla olmazsa bıter dedıgı durumlardan bahsedıyorum...
cvp ıcın tesekkurler

haklısın sevgısı bostur ... tabı karsıdakı ınsan cınsellıgı sadece zevk ollarak goruyorsa buda ayrı dava
hısler daha onemlı degılmıdır ? arzulamak hazır olundugu zaman yasamak bazı seylerı
cvp ıcın tesekkurler

ben yada bırbaskası sonucta boyle seylerle karsılasan bayanlar oluyor ben dusuncelerınızı merak ettıgım ıcın konusmak ıstedım bırazda
ayrıca yolu verdım
cevap ıcın tesekkurler

Gerçekten seven erkek sevdiği kızın sınırlarına ve düşüncelerine saygısı olan erkektir.
Eğer siz istemediğiniz halde cinsellik diye tutturduysa yolu açık olsun.

Sonradan pişman olacağınız bir şeyi sırf birileri çok istiyor diye yapmayın lütfen.

Bir birliktelik yaşanıyorsa, çiftlerin birbirini arzulaması
çok normal.
Ama erkek iseyipte kız istemiyorsa, erkeğin buna saygı
duyması gerekir!
Eğer kız cinsel ilişkiye hayır dediği için, erkek kızdan ayrılırsa
o zaman erkeğin derdinin ne olduğu bellidir zaten.

Arada sevgi varsa, insan sevdiğinin bekleme isteğine
saygı duyar, üstelemez.

düşüncelerınızı beklıyorum cıkmam lazım sımdı yanlıs anlasılmasın gorusmek uzere...

bence bu kişiye göre değişir ama eğer ki erkek bu yüzden ayrılıyorsa zaten değmez ona.Birlikte olmak karşılıklı istenen bir şeydir ve ilişkiyi güçlendirir doğru ama bu yüzden ayrılmak saçma.

tabıkıde hayırr ne demek yaa cinsel birleşme içinmi sevıyormusss

seven adam sabreder kalbınce severr aklına cınsellık dahı gelmez aşkından

seven adam oyalamaz hevesını alıp bırakmaz

sankı bır açmamış çiçek edasında dokunmaya kıyamaz seven adam

ve harbıden sevıyorsa evlenırrr...hersey usulünce olurrr...

Bunda düşünecek bir şey yok.

Erkek kızı zorluyor ve bu istegini de onun duygularını kullanarak yapıyorsa
sevmiyordur benim gözümde.

Bütün erkekler böyle mi sorusunun cevabı da elbette ki hayır.
Bütün erkekler böyle degil!

Karşısındakine saygısı olmayan erkekler böyledir!

seven erkek sevdıgı kadına arzular ve evet ondan cınsellıgı paylasmayı ıster .

ama cınsellık kabul edılmedı dıye de ayrılıp gıdıyorsa yol ver gıtsın

adamın amacı kotu oldugu zaten bellı .

istekelrıne cevap vermedın dıye ayrılmaya yeltenıyorsa... tek amacı buymus da amacına ulaşamamıs yol almıs diye düşünürüm ben... Alalh ne böyleleriyle karsılastrsın en de seytana uydursun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…