Düşüncelerinizi bekliyorum? Butun erkeklermı boyle ...

öyle mihriban ve sana daha çarpıcı bişey söyleyeyim mi ?

cinselliği sadece erkeklere mal etmek doğru olmaz..çok defa vurgularım bunu ..
hem kadın hem erkek doğaları gereği ister,arzular...yalnız ben istemiyorsam
sevgilime bunu belirtirim..o da bana saygı gösterip hal ve hareketlerinde değişme
göstermiyor,sevgisi ve ilgisi azalmıyorsa gerçek normal olan ilişki budur zaten..

diğer türlü cinse yakınlaşma bekleyip kız bunu istemediğin belirttiğinde ondan ayrılmak
istiyorsa zaten arada sevgi yoktur,cinsel olarak kızı arzulamak vardır..

kesinlikle hayir.yani bunun icin bir sürü mantikli aciklama yapmaya gerek bile yok.senden ayrilirsa üzülme asil sen ondan ayril.

Kadınları genelleyemediğimiz gibi erkekleri de genelleyemeyiz, herkes kendine özel sonuçta.
Kimi erkek elele tuutşmayı bile bir aşama addederken kimisi ilk günden bir şeyler bekler.
Hangisi daha çok seviyordur, hangisinin sevgisi gerçektir sorusunun bir cevabı yok. Herkes kendince seviyordur.
Doğru soru ben ne düşünüyorum, ne istiyorum, nereye kadar giderim, nereye kadar gitmem...
Bu soruların cevabına göre hayatıma aldığım erkeklere dikkat ederim, anlaşamadığımız noktada zaten ayrılırız.
Benim düşüncemin değiştirilmeye çalışılması beni ne kadar rahatsız ederse, karşımdaki insanın alışkanlıklarını yaşayışını değiştirmeye çalışmam onu o kadar rahatsız eder.
Bu yüzden sınırları olan biriysem sınırlarıma saygı duyan veya sınırları olan biriyle olmalıyım, sınırlarının olmamasına kızmak yereine.

erkek ve kadın ortak olarak istiyorlarsa problem yoktur ama kadın ıstememesıne rağmen erkek ısrarcıysa ve kadına kendını kötü suçlu hissettiriyorsa orada istismar vardır bence..

kadın da aman aramız bozulmasın benı bırakmasın dıye razı oluyorsa bazı şeylere bu durum iyi değildir bence...

kadınları mal gbı goren bedenıne sahıp olduktan sonra kendısını bırakamayacagını dusunen erkekler var maalesef
bı kadına sahıp olabılmek bedenıyle olmamalı bırbırlerıyle yasadıkları ortak mutluluklarla anılarla paylasılan seylerle olmalı
aslında bu bıle sahıp olmak demk degıldır sahıp olamaz yanı kımse kımseye

bütün erkekler böyle değil
Sen sen ol asla yapma.
Eşinle yaşamak en güzeli
Evlenelim sonra de hayır derse bende sana by by diyorum de o mu by by diyecek hep sende de

bütün erekekler böyle değil tabi eşimle ünvrsteden tanışıyoruz 2 sene birbirimizi tanıdık 3.sene aynı evde yaşamaya başladık yabni aslında bende evde kalıyordum ama çoğu zaman eşimin evinde yada o benim evimde 2 sene böyle geçti ama cinsel bir birlikteliğimiz olmadı eşim bunu talep etmedi dahi ,sen evleneceğim insansın dedi ve zamanı gelince yaşanmalı derdi.öylede oldu 8 yıllıkı çokgüzel bir evliliğimz var...çok şükür

Eğer bu konuda ısrarcı davranıp siz istemediğiniz halde bunu zorluyorsa ve sonucunda sen kabul etmeyince ayrılmayı düşünüyorsa bu kişiden uzak dur lütfen..Kimse sizden önemli değil..Basit görünüyor erkeklere göre belki ama.. vicdanen rahat olamıcaksınız eğer kabul ederseniz gibime geliyor..bir ilişkide saygı çok önemlidir yaptığı ise tamamen saygısızlık..

Nadiacığım tatlım seven erkek sevdiği kız veya kadını , cinsellik yaşamak için zorlamaz hatta dillendirmez bile.Zaten zamanı gelince , iki tarafta istiyorsa birşeyler yaşanır
Seven erkek karşısındaki kadının cinsellik istememesine hazır olmamasına saygı duyar ve kadına bu güven ve sevgiyi verir
erkeğe güven duyan kadın seviyorsa karşısındakinin zorlamasına gerek kalmadan oda erkekler birşeyler yaşamak ister , kendiliğinden oluverir
ama erkek kadından illada cinsellik istiyorsa ve kadında hayır diyor diye ilişkiyi sonlandırıyorsa üzgünüm ama o erkek sevmiyordur amacı kendi cinsel ihtiyaçlarını gidermek içindir tabi bu bana göre böyle diyelimki ben bekar olsaydım ve benden bu tarz bir isteği olan bir erkek olsaydı bir saniye bile onu düşünmez ve üzülmezdim

Son düzenleme:
canım benım sırf cınsellıkten uzaksın dıe bırakacaksa bıraksın senı...... bosverrrr onları yasayıp bırakması daha kötü degılmı sence???????????????????????????????*

cnm sana bu konu ile ilgili şöyle bi cvp vermek istedim eşimle bazen konuşuruz bu konularla ilgili bana anlatığı bi konuda şöyle demiştii ... Biz erkekler çok tuhafız çıktığım kızı öpmek dokunmak isteriz eğer kız karşılık vermezse bu kız beni sevmiyor deriz ... Eğer kız karşılık veriyorsa bundan gelecek olmaz kim bilir kimlerle neler yapmış diye düşünürüz demişti ....... ASIL ÖNEMLİ OLAN SENİN NELERE NE KADAR DEĞER VERİYOR OLDUĞUNDUR KİMSE İÇİN SENİ YARADANIN SENDEN İSTEDİĞİNDEN ÇIKMA SENDEN TALEPTE BULUNAN KİMKİ ALT TARAFI HER İNSAN GİBİ TOPRAKTAN YARATILMIŞ ACİZ BİR KUL

5 yıllık bir ilişkim vardı yeri geldiğinde bu tarz konuları konuşurduk benden asla böyle bir istekte bulunmadı hoş istesede alıcağı cevabı biliyordu ya ama ben istesem yinede hayır derdi buna da eminim. bu tarz konular açıldığında da bana kıyamayıcağını sevgisinden emin olduğunu ama hayatın neler getireceğini bilemediğini ölse kalsa beni ortada bırak mış gibi olmaktan çok korktuğunu böyle bir riske asla girmeyeceğini söylemişti. Beni çok mutlu etmişti bu söyledikleri

Erkekler böyledir. Kur yaparlar. "Ne yani başkasına mı gideyim" "Çok kötüyüm yardımcı ol bana" "Zaten evlenmicek miyiz" Çok kötüysen zaten evlenceksen hemen evlen bas nikahı ne yapıyosan yap...

En modern erkege bile sorabilirsiniz. Geecekten sevdigine cinsel gozle bakmaz erkekler.

Yaninda olmasi bile yeter onlara cunku.

Onun icin gidiyorsa zaten cehennemin dibi olayi..

cinsel birliktelik ilerlemiş ilişkilerde istenebilir...
ama kız kabul etmedi diye ayrılmak zaten kullanmaya çalıştığını gösterir...
gerçekten seven erkek bu duruma saygı gösterir......

cevaplar için tesekkurler kızlar hersey ortada zaten

keske oda boyle olabılseydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…