buda mantıklı bır dusunce ıste onemlı olan ıstemedıgı halde ısrar edıp saygısızlık yapmamak,
tabıkı karsılıklı yasanıyor orası ayrı bı boyut bn kızın ıstemedıgı ve erkegın ısrarla olmazsa bıter dedıgı durumlardan bahsedıyorum...
cvp ıcın tesekkurler
senin bu bahsettiğin durumda çok rahat bir şekilde diyebilirim ki evet erkek kızı sevmiyordur...
kendi isteklerini daha çok seviyor ve bu uğurda kızı da harcıyordur...kız da kendini harcatıyordur.
tüm arkadaşlara katılarak aynı şeyleri yazacağım.
bu erkek bu kızı seviyordur belki ama şu bir gerçek kendini daha çok seviyordur.
sevdiğine saygı duan erkek ondan bunu istemez zaten eğer aralarında böyle bir süreç olursa o da iki tarafın istemesi ile olur. baskı ile ısrar ile olmamalı.
Gerçekten seviyor ise saygı duyar kararına ve o günü bekler. Zorluyor ise kelime oyunları yapıyor ise amaç bellidir.
Asil israrla istiyorsa bence sevmiyordur. Sevdigi kiza ters ise bu is ozaman beklicek bi erkek. Ne baska birinde aricak nede kiza israr edicek.
Erkek istiyor kızda istiyorsa bu onların kararıdır ama erkek kızı zorluyorsa saygı duymuyorsa her şey ortadadır zaten niyeti farklıdır...
evet aynen katılıyorum ki zaten öyledir samii sevgide ikinci plandadır cinsellik vs.bir erkek sırf cinsel manada birlikte olmadı diye kızdan ayrılıyorsa şayet ben o erkeğin ne sevgisine ne de kendisine inanırım. o an bitmiştir gözümde.
çıkar ve tek tarafı düşünen bir ilişki zaten yürümez gitmez de yani.
gerçekten seven erkek sevdiğine saygı duyar kız cinsellik istemiyorsa anlayış gösterir göstermiyorsa zorluyorsa sevgisinden iyi niyetinden şüphe etmek gerek bence
evet ama bazı kızlarda erkek istemesede istiyormus o da var tanık olduklarımızdan hemde azımsanmayacak sekilde.
Sevgili kk üyeleri;
gercekten seven erkek kız arkadasıyla cınsel bırlıktelık ıstermı sızce?
bırlıkte olunmadıgı ıcın ayrılmak , sırf bırlıkte olmak ıcın ılıskıyı surdurdugu anlamına gelmezmı
sızın dusuncelerınızı beklıyorum...:26:
yorumlarınızı eksık etmeyın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?