Düşüncelerinizi bekliyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrcnmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anneme söylememdeki amaç hem gizli bir iş yapmamak hemde 18ime gelince evlenmeyi düşünüyoruz o zaman bir sıkıntı çıkmasını istemiyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır birlikteyiz.

ne acelen var da 18 inde evlenecen güzel kardeşim benim.
o koca denen şey çokta matah bişey değil. oku güzel yerlere gel, saygı duyulan işe yarayan biri ol.
hergün adamın çoraplarını yıkamaktan daha güzel şeyler var hayatta.
sen 27 yaşındaki adamı nerden buldunda aşık oldun?
okulun derslerin yok mu senin. üni. hazırlanmıyomusun?
ah bu gençlik bana saçlarımı yolduracak be ya.
kafanı sonra dağa taşa vuracanda iş işten geçmiş olacak.

bazı kızlar başlarına gelenleri hak ediyor. birkaç yıl sonra da kim bilir hangi koca eziyeti ile hangi pişmanlık ile buraya başlık açacak konu sahibi acaba.

hadi kız cahil desek adama ne diyeceğiz? o yaştaki bir adamın bu yaştaki bir kızla ne işi olur? ya biyolojisi ya psikolojisi bozuk bu adamın.

bu olumsuz yorumların hiçe sayılıp ön yargı olarak nitelendirilmesi de yine konu sahibinin çok küçük olmasından kaynaklanıyor. kadın dünyaya evlenmek ve çoğalmak için gelmedi yalnızca. biraz hayatınızı yaşayın, kendinizi geliştirin. azıcık aklınızı kullanın. ben 26 yaşımda evlendim ama o bile erkenmiş diyorum.

Sen daha 16 yasindasin,senin iliski yasamak gibi bir luksun olamaz,sen ders calismalisin guzelim ,senin dusunmen gereken bir koskoca gelecegin var sinavlarin var ne evliliginden bahsediyorsun,yazik degil mi gencligine?kolay mi zannediyorsun sen evliligi...fesubhanallah..

arkadaşlar istediğiniz kadar ikna etmeye çalışın ya ailesini razı edecek ya da kaçacak birkaç yıl sonrada buraya gelip ne kadar haklıymışsınız diye başlayan cümleler kuracak gençlikmi cahillikmi bilmiyorum ama bazı şeyleri yaşamadan anlamıyor insan aşk nasıl gözünü kör ettiyse sadece fırsat verdim ama bana dokunmadı diye adamı düzgün biri olarak nitelendiriyor ahlaklı bir erkek olmak mutlu bir evlilik için yetmiyor bunuda ancak evlenince anlayacak

21 yaşındayım senin yaşında bir kız kardeşim var .
Sizin yaşınızı iyi biliyorum, çok olgunsunuz şimdi her şey toz pembe .
Her sıkıntıya katlanırsınız falan demi ?
Öyle olmuyor işte .
O adam seni kullanıyor .
Baya kullanıyor ya .
Lütfen kendine bir iyilik yap ve o adamı annene anlat .
Bize anlattığın gibi .
Bak lütfen diyorum .
Buraya yazılan yorumları dikkate al kardeşim .

yaşını görünce konuyu okurkenki tüm ılımlığım gitti!
sen daha 16 yaşındasın 16!
reşit bile değilsin.
27 yaşında herifle işin ne?
hemen ayrıl.
o yaşta bir adam akranlarıyla gezip tozmak varken 16 yaşında(kenisine göre çocuk olan) biriyle niye görüşsün?
aklın alıyor mu?
daha büyük hatalar yapmadan ayrıl.
biliyorum şuan dediklerimiz sana boş geliyor,seni anlamıyormuşuz gibi geliyor ve muhtemelen de ayrılmayacaksın.
ama şunu unutma burda sana yorum yapan ablaların senden en az 5 6 yaş büyük.
yani senin geçtiğin yaşlardan hepimiz geçtik.
bunu dikkate al ve bir büyük öğüdü dinler gibi hareket et,
sakın ama sakın yorumlara düşmanca yaklaşıp zıttına hareket etme.
bizim kaybedecek birşeyimiz yok ama burda sana öğüt veren ablaların(ki ben de dahil) sana çok şey kazandırabilir.

Kızlar konu sahibinden ses seda yok ne yaptığını merak ediyorum bence ailesine söylemeyi göze alamıcak yani ben olsam yapamazdım.İnşallah geri dönemiceği bi yola girmez..

Kesinlikle 18 yaşını geçmeni bekliyor.16 yaşında sana dokunması ilişkide bulunması suç.Eminim farkındadır.Hata yapma sakın.Kimler kimler çıkar karşına daha 16 (yazıyla ON ALTI) yaşındasın.

Mor üyelik ne anlama geliyor acaba

Canım ben annen olsam sadece kızmakla kalmam sana emin ol .. Ciddi bir ilişki ve 16 yaş annenin yaşından önce kızması gereken konulardan biridir bu bence. Yaşın daha 16 kimler gelir, kimler geçer. Bir bayanın 18 inden önce kişiliği oturmaz bile değişkendir ve sende değişeceksin yaşın daha çok küçük bu sevgi de değil bir hoşlantıdır sadece. Yazık etme kendine ailenide üzme derim yol yakından dön hatta kaç kurtul bakma arkana :)

konu sahibiiiii.... annesiyle konuşmuş mu arkadaşlar bileniniz var mı.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…