- 25 Eylül 2011
- 7.570
- 11.485
- 498
- Konu Sahibi mrcnmm
-
Anneme söylememdeki amaç hem gizli bir iş yapmamak hemde 18ime gelince evlenmeyi düşünüyoruz o zaman bir sıkıntı çıkmasını istemiyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır birlikteyiz.
anneme söylememdeki amaç hem gizli bir iş yapmamak hemde 18ime gelince evlenmeyi düşünüyoruz o zaman bir sıkıntı çıkmasını istemiyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır birlikteyiz.
Evlenipte dünyaya çocuk getirmeye korkuyorum..
16 yaşında biz ne desek bir kulağından girip diğerinden çıkacaktır eminim.
İnşallah dogru yolu bulursun guzelim.
Seninki aşk sevgi falan değil alışkanlık.
Bir de bir yorumunda ailem ilgilenmiyor demişsin.
O yakınlıgı onda bulduysan seni cezbediyordur.
Lütfen akıllı ol yaşının gerektiği gibi davran. Daha okulun var.
Bir oku okulun bitsin eline mesleğini al sonra evlenmeyi düşün.
Ben bile 21 yaşındayım evlenmek için kendimi çokk küçük görüyorumm 18 nedir
Merhabaa.. Kendimden 11 yaş büyük biriyle güzel ve uzun süredir süren bir ilişkiye sahibimArtık bunu anneme söylemek istiyorum. Sevgilim istersem düzgün ve kararlı bir şekilde söyleyebileceğimi ama annemin birlikteliğimize onay vermeyeceğini düşündüğünü söylüyor. Bense onu tanıdıktan sonra birşey demeyeceğini düşünüyorum (tabi önyargıyla yaklaşmayıp bizi dinlerse). Sevgilim harika bir insan annemin onu tanıdıktan sonra seveceğinden eminim ama ya tanımayı reddederse. :44: Eğer reddederse sonuçları kötü olabilir.Ben onunda onayının olmasını istiyorum. Ama yaş gibi bir sorunumuz var burada yeniyim ve sizlerin düşüncesini almak istedim çok üzgünüm
Anneme söylememdeki amaç hem gizli bir iş yapmamak hemde 18ime gelince evlenmeyi düşünüyoruz o zaman bir sıkıntı çıkmasını istemiyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır birlikteyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?