Düşüncelerinizi bekliyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrcnmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Söyledikleriniz için teşekkürler kararımı verdim. Annemle konuşacağım ne olacaksa olsun .

Sen şuan onu sığınacak biri gibi görüyorsun o zaman?

Ama yağmurdan kaçarken doluya tutulma sakın!

yahu ne yapabılirimi var guzelim sen ailendekı sorunlardan baska bir soruna siginarak kaciyorsun yapma pisman olursun sonra is isten gecmis olur

İlk okuyunca dedim herhalde arkadaş 25 erkek arkadaşı da 35 yaşlarında falan... Biraz mantıklı olmaya çalış yok unutamam,aman çok seviyoruz,ayrılmayı denedik olmadı falan filan saçma bunlar. Hele ki senin yaşlarında herşey o kadar hızlı değişir ki ben daha 20 yaşındayım ama 2 yıl önceki benle şimdi ki ben arasında dağlar kadar fark var. Herşey unutulur bi kaç yıl sonra amaan ne deliymişim der geçersin.

Hepiniz haklısınız hakkımda hayırlısı olması için dua edin lütfen. Bunun doğru olmadığının farkındayım. Evet sığınak oldu o bana çok kötü şeyler yaşadım. Aslında tehlikeli birşey bununda farkındayım. Kaybetcek ahiretimden başka hiçbir şeyim yok.

Sen bence burdaki konulara bi göz at; ailesi onayvermediğinden 17-19 yaşında kaçarak evlenen, çarpık ilişkiler yaşayan ablalarının hayat hikayelerine bi bak...Allahım ya 30 yaşında kendim hayata karşı toy ve çaresizken 16 yaşında bir kız çocuğuna ne diyeyim ben.Annene söyle cnm sen biran önce söyle, söyleki doğru yola gelmende yardımcı olsun...

Yaşlarınız 25 ve 36 olsaydı tamam derdim ama senin yaşının küçük olması malesef herşeyi değiştiriyor...
Gerçekten o adamdan uzak durman gerekiyor mesela benimde eşimle aramızda 9 yaş var ama ikimizde belirli yaşlardayız ve belli olgunluktayız bu gayet normal ama senin daha reşit bile olmaman bu işi anormalleştiriyor...

Biraz klasik olacak ama benden sana abla tavsiyesi ilerde sevecek çok insan çıkacak karşına şimdiden bir erkeğe bağlama hayatını ye iç eğlen ve en önemlisi oku mesleğini al eline en en önemlisi bu inan bana....

Yani sen 14 oda 25 yasindayken basladi hersey!!
Bu adamdan sana hayir gelmez!!!!!
Kac kurtul bu adamdan!!!!
Sen daha kucuksun, tek derdin okul olmali.
Bu yasta birak ask meski, senden 11 yas biriyle birliktesin ustelik!!!
Kendine gel, hem sana hem ailene bu kotulugu yapma!!
Akil var mantik yok arkadas!!!!

Tanistir umarim annen sorumlulugunun farkina varip en iyi sekilde agirlar o adami !

16 yaş mı yanlış okuyorum değil mi? düşüp bayılacağım şimdi..16 yaş..kendinden 11 yaş büyük biri..27 yaşında adamla mı evleneceksin? 16 yaşında aklında olan şey bu mu?

senin açtığın konu üniversite sınavı ile igili falan olmalıydı..acelen ne canım?

27 yaşında bir adam 16 yaşındaki bir çocukla ne yapıyor Allah aşkına?

ne yaptı da kalbini kazandı ablacığım? gofret mi aldı teddy bear mi? sen bayağı genç değilsin, çocuksun.. hani bebeklerle oynama çağında olan, yeni yeni sivilcelerinin çıktığı bir çocuk!! ne ilişkisi, ne geleceği.. allahım bu ülke nereye gidiyor biri beni uyandırsın

sen 16 yaşındasın ve uzun bi ilşkin var yani 14 yaşında falan başladınız
seviyo ve seviliyo olabilirsin ama sevgilin yaşındaki bir erkeğin kadınlara bakışıyla senin erkelere bakuışın kesinlikle farklıdır diye düşünüyorum ve bu ilşkiyi kimse onaylamaz bence

bence erkek arkadaşını dinleme annene herşeyi anlat hem de hemen anlat.

beklemen dahi hata.

yani düşünüyorum 27 yaşında olsam 16 yaşındaki bi çocukla ne paylaşabilirim? ama bulamıyorum bunun cevabını.ya da tersini düşünüyorum 27 yaşındaki bi kadın 16 yaşında bi çocukla sevgili osla sapığa çıkar adı değil mi? işte aynı bence.

Valla bende sasirdim yaa:44:
nasl bisi kardesim bu filmlerdeki cocukluk askina ozendin
herhalde yapma etme ayril birak tum yorunlari okumsdim
ama ayni gibi hepsi
onlae filmdeki cocujluk aski cnnm film oldugu icin
sonu mutlu bitio normalde biten.yok

tatlım inamki yaptığın hata.. az daha büyü 20li yaşlarına gel herşey çok değisiyor.. dünküyle bugnkü aynı kişi aynı fikir olmuyor tatlım. sen annene anlatdürüstce herşeyi. herseyide göze al. annene okumak için o adamdan uzak durmak için sözler ver kardeşim. okulunu bitir bi reşit ol bi durul şöyle sonra farkına varacaksın hatalarının. geç kalmadan annenle konuş tatlım.

daha o kdr gençsin ki...
30 lu yaşlara yaklaşmış olsan yaş farkı sorun olmayabikirdi ama daha 20 li yaşlarda bile değilsin...
27 yaşındaki bi adamın sadece elele tutuşup gezdiğine inanamam...
yazık ediosun kendine

İnşallah arkadaş hatta kardeş (ben de sizler kadar büyük sayılmam ama kardeşimden bile küçük) tavsiyelerinizi dinler.Şimdi 16 yaşında olduğumu düşünüyorumda benim o zamanlarda yaptığım ufak tefek hatalar ilerde hep önüme çıktı bide sen 18e gelince evlenmekten bahsediyosun,ah ablacım aklın yolu bir biz ne desek boş sen bile ufaktan farkındasın bu işin olmazının ama inşallah aklını başına alırsın da düşündüğümüz hatayı yapmazsın ..

Anneme söylememdeki amaç hem gizli bir iş yapmamak hemde 18ime gelince evlenmeyi düşünüyoruz o zaman bir sıkıntı çıkmasını istemiyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır birlikteyiz.

sen şaka mısın???
ilişkiye 14 yaşında falan mı başladın annenle tanıştırıp ne olmasını umuyosun bu yaşta evlenmeyi falan mı valla tam sopalıksın ailen seni fazla şımartmış o sübyancıyıda şikayet etmek lazım okul köşelerinde kız kesiyo reziller, Allahım sen evlatlarımıza akıl ver iyi insanlarla karşılaştır, kızım senin okulun dersin yok mu, ban yiyecem ha

tatlım bende sağlk meslek mezunuyum bu sene su an 18 yasındayım ve simdiye kadar okuldan filan çok oldu böyle vakalar. sana şiöyle söyleyeyim simdiye kadar hiç normal bi evlilik süren olmadı. hikaye hep aynı: kaçıp evleniyo 1 sene sonra çocugu kucagına alıyo sonra zaten adamdan dayak yemiyorsa eger anlasamayıp ayrılıyorlar, yok bide dayak varsa bi ömür o adamla ugrasıyo ne tekrar evlenebiliyo ne annesine dönebiliyo nede bi daha o adamla yasayabiliyo. bütün hikayeler aynı. ilk yanlışın bu yaşta evlenmeyi düşünmek bırak o ne derse desin yahu. ikinci yanlışın kendine arkadas olarak 11 yaş büyük birini seçmek. sen 25 o 35 olsa bile anlaşmak çok zor yok mu etrafında böyleleri? benim çevremde örnek çok. ya yaşıtların hem genç hem seninle aynı durumda neden onlar değilde bu adam? o yaştaki birine aşkım değil amca demelisin, üzgünüm.

bi örnek vereyim sana; yine sağlık meslekte hemşirelik 3. sınıfta bi kız vardı hatta sene sonunda 4e geçmişti. kız birine aşık olmuş evlenicem diye tutturdu. herkes anlatmaya çalıştı kız dinlemedi. gitti onunla ve okula 2 gün filan gelmedi. dha sonra bi duyduk ki o çocukla kaçmış, sonra çocuk kaza geçirip ölmüş kız geri okula döndü ve bi daha kimseye aşık olamadı, hayatı mahvoldu ailesi mahvoldu. ama onunda iyi tarafı hamile kalmamasıydı. sonuçalrı çok ağır olmadan vazgeç bu sevdadan yazık etme kendine.

Bu foruma uye oldugumda senin yasindaydim ilk actigim konu ders calisma yontemleriyle ilgiliydi sanirim.Ne diyecegimi bilemedim.20 yasima girecegim daha yeni yeni boyle seyler dusunmeye basladim yani hayatimi kurmak adina.ki cook erkendi bana gore.Canim sen ergenlik donemindesin hukuki olarak COCUKsun.27 yasinda adamin senden tek beklentisi cinsellik.Hayir olmaz oyle biri degil diyorsun ama o yasta biri bir cocukla ne hayati kurabilir.1,5 sene diyorsun yarin git bir ortaokula son sinif ogrencilerine bak sen de o yaslardaydin 25 yasinda biri gibi dusun kendini ne hissederdin ki? Hata yapma ailen yeterince ilgili degildir dogrudur ama donusu olmayan hatalar yapma.2 sene sonra goruslerin oyle degisir ki inanamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…