M
mrcnmm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mrcnmm
-
Anlamıyorsunuz. Düzgün bir ailem bile yok. Kimse yanımda yokken hep o vardı. Normal bir hayatım yok anlıyacağınız. Malesef gerçek. Bende böyle olmasını istemezdim ama oldu. Okuyorum sağlık mesleğe gidiyorum mesleğim için az kaldı. Banada normal gelmiyor ama ne yapabilirim?
Anlamıyorsunuz. Düzgün bir ailem bile yok. Kimse yanımda yokken hep o vardı. Normal bir hayatım yok anlıyacağınız. Malesef gerçek. Bende böyle olmasını istemezdim ama oldu. Okuyorum sağlık mesleğe gidiyorum mesleğim için az kaldı. Banada normal gelmiyor ama ne yapabilirim?
Sen bence burdaki konulara bi göz at; ailesi onayvermediğinden 17-19 yaşında kaçarak evlenen, çarpık ilişkiler yaşayan ablalarının hayat hikayelerine bi bak...Allahım ya 30 yaşında kendim hayata karşı toy ve çaresizken 16 yaşında bir kız çocuğuna ne diyeyim ben.Annene söyle cnm sen biran önce söyle, söyleki doğru yola gelmende yardımcı olsun...Anneminde bu şekilde ön yargıyla yaklaşmasından korkuyorum. Sübyancı olsaydı bana çoktan zarar vermişti. Ama ben fırsat vermeme rağmen dokunmadı bile. Arada baya yaş farkı var ve bir tuzağa düşmemek için çok düşündüm. Bu kadar farkla böyle birşey olmaması gerektiğinin farkındayım ama ben yapabileceğimi yaptım ondan uzak durmaya çalıştım. O da uzak durmaya çalıştı ama olmadı
16 yaşındayım. Daha önceden evlilik yapmadı. Evet baya gencim ve göze batacaktır malesefAyrılmayı denedik olmadı yaş farkının sürekli sorun olacağını biliyorum ama ayrılamadık. 2-3 ay hiç görüşmemeye çalıştık ama hem o hem ben berbat hallere düştük
Anneme söylememdeki amaç hem gizli bir iş yapmamak hemde 18ime gelince evlenmeyi düşünüyoruz o zaman bir sıkıntı çıkmasını istemiyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır birlikteyiz.
16 yaşındayım. Daha önceden evlilik yapmadı. Evet baya gencim ve göze batacaktır malesefAyrılmayı denedik olmadı yaş farkının sürekli sorun olacağını biliyorum ama ayrılamadık. 2-3 ay hiç görüşmemeye çalıştık ama hem o hem ben berbat hallere düştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?