Neden alt muane ediyor ki zaten keseyi zamanı geldiğinde karından us ile bakılıyor neden alt muane ihtiyacı duydu doktorunuz başka bir problem mi var acba ?Daha önce konu açmıştım sizlere sorum olacaktı vajinal ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz doktorlar ne kadar sağlıklı dese de güvenemiyorum çevremde ki herkes normal karşılamıyor bebek küçük olduğu için keseyi görmesi için vajinal ultrason ile bakılacak biraz daha bekleyip karından mı baktırsam yoksa vajinal ultrason ile mi bilmiyorum yanlışım varsa kusura bakmayın hiç bir bilgim yok
1267 şuan beta karından görmesi için daha çok yükselmesi gerekiyormuşNeden alt muane ediyor ki zaten keseyi zamanı geldiğinde karından us ile bakılıyor neden alt muane ihtiyacı duydu doktorunuz başka bir problem mi var acba ?
İki yıldır çıkmadığım çatal kalmadı diyebiliriz. Eğer yağ oranınız yüksekse karından doktor göremiyor ve vajinal muayene istiyor doğal olarak merak etmiyorsanız beklerim diyorsanız bekleyin. Keşke bende gebe kalabilsem de bunları düşünsemDaha önce konu açmıştım sizlere sorum olacaktı vajinal ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz doktorlar ne kadar sağlıklı dese de güvenemiyorum çevremde ki herkes normal karşılamıyor bebek küçük olduğu için keseyi görmesi için vajinal ultrason ile bakılacak biraz daha bekleyip karından mı baktırsam yoksa vajinal ultrason ile mi bilmiyorum yanlışım varsa kusura bakmayın hiç bir bilgim yok
Bence gerek yok bekle karnından baksın acelesi mi var sanki tuhaf 4 gebelik geçirdim sadece 1 inde alt muane oldum oda 3 aylıkken kalbi durduğu için doktor daha net anlaşılır dediği için hepsindede de karından us oldu1267 şuan beta karından görmesi için daha çok yükselmesi gerekiyormuş
Bende karindan us istiyorum kilom da varDaha önce konu açmıştım sizlere sorum olacaktı vajinal ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz doktorlar ne kadar sağlıklı dese de güvenemiyorum çevremde ki herkes normal karşılamıyor bebek küçük olduğu için keseyi görmesi için vajinal ultrason ile bakılacak biraz daha bekleyip karından mı baktırsam yoksa vajinal ultrason ile mi bilmiyorum yanlışım varsa kusura bakmayın hiç bir bilgim yok
Doktor vajinal muayenenin bir riski olmadigini onun sebep olmadigini soyledi ancak benim bebegim tup bebek ve cok fazla progesteron takviyesi aliyorum. Progesteron rahim agzini hassaslastirip kanlanmasini desteklermis. Muhtemelen rahim agzina yakin bir yere bile degdi ise alet kanamayi tetiklemis olabilir. Cunku transfer oncesi sonrasi hic kanamam olmayip kese muayenesinden yarim saat sonra kanamasi bana baska birsey dusundurtmedi maalesef. Nitekim sonrasinda baska doktora gittim ve karindan bakti vajinal muayenenin kanama yapma olasiligi olabilecegini soyledi bu haftalarda . Neyse ki bir zarar gelmedi yani vajinal muayene zarar vermez bence de ama kanama tetikleyebilir yani benim tecrubem bu yondeKanamalarınızın bu sebeple olduğunu doktorunuz mu söyledi? Çok farklı bir sebeple olmuş olabilir mi acaba? 2 sene tüp bebek, histeroskopi her şeyimde yanımda olan ve alanında çok iyi doktorum ilk muayenesini vajinal yapmıştı. En ufak riske atamayacağı hastasıydım. O yüzden bir riski olduğunu düşünmüyorum
Ya inşallah en kısa zamanda sizede nasip olurİki yıldır çıkmadığım çatal kalmadı diyebiliriz. Eğer yağ oranınız yüksekse karından doktor göremiyor ve vajinal muayene istiyor doğal olarak merak etmiyorsanız beklerim diyorsanız bekleyin. Keşke bende gebe kalabilsem de bunları düşünsem
Banada vajinal ultrason sonrası düşük olabileceği söylendiBen kese icin vajinal muayene oldum hemen sonrasinda kanamam oldu cok korktum. Bence bir sure daha bekleyip karindan usg istemek cok daha mantikli. Hatta muhtemelen o sebeple ufak bir kanama alanim kaldi rahimde. Erkenden tespit de dis gebelik ihtimalini elemek icin onemli ama bilemiyorum simdiki aklim olsa kese icin vajinal muayene olmazdim .
İnşallah olmaz bende aynı şekilde bekleyeceğim korkuyorum ister istemez aynısını banada çok söyleyen var sizin beta kaçBende karindan us istiyorum kilom da varvajinal sorun yapmaz diyorlar dogrudur belki ama kanama vs olabiliyormus garanti olsyn diye beklicem beta yukselince gidicem planim bu yonde degisiklik ya da acil bir durum olmazsa :)
Çok haklısınız çok teşekkür ederimBence gerek yok bekle karnından baksın acelesi mi var sanki tuhaf 4 gebelik geçirdim sadece 1 inde alt muane oldum oda 3 aylıkken kalbi durduğu için doktor daha net anlaşılır dediği için hepsindede de karından us oldu
Yok düşük olur gibi düşünmeyin hiçbir doktor onu riske atmaz sanmıyorum ancak hassas bir bünyeniz varsa, progesteron kulanıyorsanız vs kanama olabilir az miktar belkiBanada vajinal ultrason sonrası düşük olabileceği söylendi
bu anlattıgım olayın üstünden 1 ay geçti neredeyse bebeğimin kalp atışlarını 2 kez duydum çok şükür yani korkulacak bir durum olmadı ama az miktar kanama tetiklediBanada vajinal ultrason sonrası düşük olabileceği söylendi
Çok teşekkür ederimYok düşük olur gibi düşünmeyin hiçbir doktor onu riske atmaz sanmıyorum ancak hassas bir bünyeniz varsa, progesteron kulanıyorsanız vs kanama olabilir az miktar belki
Çok sevindim sizin adınıza sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahbu anlattıgım olayın üstünden 1 ay geçti neredeyse bebeğimin kalp atışlarını 2 kez duydum çok şükür yani korkulacak bir durum olmadı ama az miktar kanama tetikledi
Reglime 4 gun varken 40ti, 2 gun sonra 156, daha cok kucuk :) normalde reglim yarin olmali, 8 gun sonra doktora randevu aldim katlanarak belki 1500 u gecer o tarihe kadar diye dusundum :)İnşallah olmaz bende aynı şekilde bekleyeceğim korkuyorum ister istemez aynısını banada çok söyleyen var sizin beta kaç
Benim regl çok düzensiz olduğu son tarihi bilmiyorum ilk öğrendiğimde söyleyeyim 310 çıktı ertesi gün tekrar verdim kan 557 yine ertesi gün verdiğimde 1267 çıkmıştı 3 gündür kan vermiyorum en son ki 1267 yarın doktor çağırdı bakalım kaça yükseldi bakar mı bilmiyorumReglime 4 gun varken 40ti, 2 gun sonra 156, daha cok kucuk :) normalde reglim yarin olmali, 8 gun sonra doktora randevu aldim katlanarak belki 1500 u gecer o tarihe kadar diye dusundum :)
Sizin kaç suan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?