Düşüncem çok mu iğrenç sizcede

Evet dusuncen bana gore cok igrenc. Icten pazarlikli insanlar oyle geliyor bana. Tatli(!) cocugu bilemem ama sevgilinden ayril kesinlikle adama yazik. Sanki piyasa kovaliyoruz tovbe tovbe. Evlensen sana gore daha iyisi(!) sana bir yesil isik yaksa, aldigin kazagin daha guzelini daha ucuza bir yerde gormus gibi icin yanar senin.

2 numarayı al bence. Nişanlın sıkıcı ve uyuşuk bir tip gibi hissettim. 2 yakışıklıymış hem de al gitsin.

Sakın evlenme... Hem kendi hayatını hem de adamın hayatını mahvedersin. Belli ki sevmiyorsun adamı. Sevsen hiçbir şekilde kafan karışmazdı, parası varmış, evi varmış, yakışıklıymış umurunda bile olmazdı. Henüz geç değil. Yol yakınken ayrıl. İkinize de yazık olmasın. Sırf evlenilmek için evlenilmez.

Seviyorum o yüzden

Madem seviyorsun neden aklın çelindi? Sevince gözün başkasını görmüyor çünkü. Senin yaptığına sevmek denmiyor. Özelliklerini yazıp daha iyisini bulunca alla alla bunu mı satın alsam demek evlilikten çok at satın almayı andırıyor. Alırken dişlerine de bak bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…