- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
- Konu Sahibi mortaldance
-
Hayır çok seviyoruz
Off sen harbiden aklını s.x le bozmuşsun.Ayrıl diyoruz adama da yazık sana da..He öyle mi evlenince bana yazık olcak neden sırf iyi diye evleneyim ki beni tatmin edemiyorsa
Ya şimdi olur desem başkaları da isteyecek, 2 ay sonra sınavım var, musait olunca ben yazsam size olur mu?Bana da bakar mısın bu aralar halim tam fallık
Hayır tabikideHer şey sevgi değilmiş, neymis yakışıklılık mı?
Ne alaka yani şimdi önceden de hoşlanmış tim dedim o Zaman tanımıyordum bile maddiyatöi bir insan değilimhali hazırda evi arabasi olduğu için mi tatli iş yerindeki çocuk?
+1O zaman ukala, bilmis, yaşlı ve dusuk performansli bu adamla evlen ne diyelim simdi, ayril diyene seviyorum diyorsun ayrilma diyene ama bana yazik tatmin olamiyorum, ama bilmis, ama beni eziyor, ama yasli vs vs. ne bekliyorsun adama bir kutu viyagra verip performansini arttirsak, iki tokat atip egosunu ezsek, biraz da genclik iksiri icirip yasini 25 e ittirsek gideri olacak ya işte, burda degil.
Yaslidan ayrıl. Gencin performansı yaslidan kotu çıkarsa fena ama.
Bence de önce bi onunla da ol konu sahibi sonra gel burda anlatTatlı çocuğun performansı nasıl acaba,o doneyi bilmeden nasıl yorum yapicaz
+1
evleneceği adamın sevmediği huyları var ayrıl diyorsun seviyorum diyor
bir başka mesaja sırf iyi diye evlenirsem niye ona yazık olacakmış diyor
her şekilde şuan ki sevgilisiyle evlenirse mutsuz olacak bence
Yat derken sen benimle ne biçin konuşuyorsun terbiyesiz ağzını toplaBence de önce bi onunla da yat konu sahibi sonra gel burda anlatkesin çözüm buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?