- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi mortaldance
iki kapıyı da açık tut beğendini al hep erkekler yapacak değil ya :) böyle şeylerden hoşlanmam ama başka da çıkar yol bırakmadınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi eğlenceler bbAy bunu sen mi diyosun ...eğlendim
Sevmiyor sadece kararsız. Oda bunun farkında değil henüz.
Sanane anlamak zorunda mısınPerformansı kötü tatmin olamıyor ama adetim kesilsin sevişelim istiyor anlamadım o kısmı
İşte onu demek istiyorum.ama o bunu sevgi sanıyorSevmediği için kararsız
Ay konu sahibi elinden elinden doveceksin elestirenleriSanane anlamak zorunda mısın
Lafı ağzımdan aldın30 yaşındaki adam orta yaşlı mı![]()
Sanane anlamak zorunda mısın
O bayanın yorumlarını sevmiyorumAy konu sahibi elinden elinden doveceksin elestirenleri
Biraz sakin ol sen konuda ev sahibi konumundasin bagirma bize![]()
O bayanın yorumlarını sevmiyorum
Şu yazdıklarının komikliğini söylemek için insanların mutsuz olmasına gerek yok. Evleneceğin insan için bu kadar olumsuz, bir başka insan için de bu kadar olumlu yorum yapman üzerine insanlar sana ne desin.Ne bu eleştirel tavırlar üsluplu birşekilde fikrini belirtenlere saygım sonsuz ama sırf geyik olsun beni rencide etmeye çalışanlar kendi mutsuzluğunuzda o kadar boğulmuş sunuz ki insanları dalgaya Almaya çalışıyorsunuz eleştiriye açığım ama yerinde ve kararında olursa herkes burdaki çoğu bayan gibi kötü evlilik yapmak zorunda değil herşey sevgi değil aşkla evlenen kaç evlilik sağlamakta Ayakta mantıklı düşünüp iki tarafı değerlndirmemin neresi suç