• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncem çok mu iğrenç sizcede

Ne bu eleştirel tavırlar üsluplu birşekilde fikrini belirtenlere saygım sonsuz ama sırf geyik olsun beni rencide etmeye çalışanlar kendi mutsuzluğunuzda o kadar boğulmuş sunuz ki insanları dalgaya Almaya çalışıyorsunuz eleştiriye açığım ama yerinde ve kararında olursa herkes burdaki çoğu bayan gibi kötü evlilik yapmak zorunda değil herşey sevgi değil aşkla evlenen kaç evlilik sağlamakta Ayakta mantıklı düşünüp iki tarafı değerlndirmemin neresi suç

eski konularına baktım da. senin için cinsellik, para, gezmek tozmak, eğlenmek bunlar önemli ayrıca ortada nişan bile yok 4 ay sonra evlilik var. senin isteklerini bu adam karşılamıyo boşuna yıllarını vermişsin.

Sevgilinizden ayrılıp diğeriyle görüşseniz bile o çocuk büyük ihtimalle sizden ayrılır. Anlar bir yerde bu çarpık düşüncelerinizi ve hiç hoşuna gitmez. İkisiyle de görüşmeyin

1 ay kalan evliliğini önce mutlaka ertele, hazır olmadığını, biraz daha beklemek istediğini söyle.
Ve bu sürede , iyice düşün , tart.
Şuan ne iseniz , evlenince o olacak, değişmeyecek bir şey ve hatta , isteklerinizi karşı daha yayvan olur belki.
..

Diğer çocuğu hiç tanimiyorsunuz , diş görünüşe , paraya , işe aldanmayın ve nisanlinizi aldatmayin.

Nisanlimi seviyorum diyorsunuz ama bu sevgi değil, alışkanlık.

Ben önceki konularınızı bilmiyorum yeniyim sadece bu konuya göre fikrim nişanlının net bi şekilde belirttiğin tüm olumsuzlukları evlilikte ciddi sıkıntılara yol açacak meseleler bence göz Ardı edilmemeli ama hoşlandığın çocukta sana karşı bi adım atmadan duygularını dile getirmeden bi karar Alman da çok iyi gibi görünmüyor bence kendine biraz zaman ver ikisinide düşün hangisi ile gerçekten birlikte olmak istiyorsun hangisinden koca olur hangisi seni
Heyecanlandırıyor senin isteklerin neler ölç tart öyle karar ver derim

Ne bu eleştirel tavırlar üsluplu birşekilde fikrini belirtenlere saygım sonsuz ama sırf geyik olsun beni rencide etmeye çalışanlar kendi mutsuzluğunuzda o kadar boğulmuş sunuz ki insanları dalgaya Almaya çalışıyorsunuz eleştiriye açığım ama yerinde ve kararında olursa herkes burdaki çoğu bayan gibi kötü evlilik yapmak zorunda değil herşey sevgi değil aşkla evlenen kaç evlilik sağlamakta Ayakta mantıklı düşünüp iki tarafı değerlndirmemin neresi suç
Şu yazdıklarının komikliğini söylemek için insanların mutsuz olmasına gerek yok. Evleneceğin insan için bu kadar olumsuz, bir başka insan için de bu kadar olumlu yorum yapman üzerine insanlar sana ne desin.
Burada bilinen üyelerin böyle saçma konularını okudukça şok oluyorum ya. Demek insan kendi hayatına pek objektif bakamıyor.
Arkadaşım konun çok absürt ve çirkin. Sevgilisiyle evlenmek üzere olan bir adamın başka bir kız için çok tatlı içim gidiyor acaba görüşsem mi gibi bir yorumuna 'puşt herif' der geçerdik.
Kendini böyle çirkin bir duruma düşürme. İnsanların duygularıyla oynama, daldan dala atlama. Başkasına sıcak bakarken diğerine evlilik umudu verme. Bu şekilde ne sen mutlu olursun ne de başkasını mutlu edebilirsin. Hadi kendi konumunu düşünmüyorsun, hayatındaki insanlara ayıp, yazık.

Şöyle olumsuz yorumlar işine gelmeyince herkesi mutsuzluktan ölüyorlar, bana sarmışlar diye cevap veren konu sahiplerine hastayım ya. Bir de kıskanıyorsunuz versiyonu var.

Dengesiz, bak sen konu açtın çok kez ve sevgilinden cinsel yönden memnun olmadığını falan söyledin bir sonraki konun adet kesme konusuydu memnun olmadığın sevgilinle buluşup birlikte mi olacaksın dedik evet dedin şimdi de zamanında o çocuğu önceden gözüne kestirdiğini ama sana bakmayacağını düşündüğünü, çocuğunda sana ilgisi olduğunu öğrendiğini söylüyorsun 4 ay sonra evlilik ama kafan karışık. Sende hakkaten bir dengesizlik mevcut nasıl bir yorum bekliyorsun ki "ahh aşk işte.. bırak o yaşlıyı yumurta gibi çocuğu alll" gibi bir yorum mu bekliyorsun? Veya sevgiline sezdirmeden bunu bi dene denmesini mi? Ne yani beklediğin cevap?

Back
X