• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncem çok mu iğrenç sizcede

Diğer konundada sen bu adami sevmiyorsun diyincede seviyorum diye diretiyodun.

Ayrılmakla iyi yaparsın çünkü adama değer vermiyorsun.

Adam 30 yaşında orta yaşlı peki sen ? 23 yaşında erğenliğinden çıkamamış aklı fikri evlilik olan genç bir kızsın.

Sevmiyorsun işte seviyorum deme boşuna seven insanın aklına başka biri ile olma düşüncesi gelmez. Ayrıl sen seni tatmin edecek birini bul.

Düşünce yapınız bana uymuyor malesef. Sevgi yoksa ne yakışıklılık ne para ne imkan hiç biri karın doyurmaz. Eğer doyursaydı ünlü sanatçılar, oyuncular hepsi mutlu olurdu. İlla bir örnek isterseniz bütün dünyanın gıptayla baktığı brad pitt ve angelina jolie mesela. Herşeyleri vardı ama ayrılıyorlar.
Bence siz ne nişanlınızla ne de diğeriyle mutlu olamazsınız. Gerçekten sevdiğinize emin olduğunuz kişiyi bulduğunuzda, ikinci bir seçenek düşünmediğinizde evlenin.

Son düzenleme:
Bu 30 yasindaki nisanlin mi uzatmali sevgilinmi?
Cok hizli yasiyorsun duygularini.cabuk tuketiyorsun.
En dogrusu ayrilman ister baskaisyla ister yalniz ama bu sevgilinle olmaz cunku sevmiyorsun.sevsen dunya da baska erkegi gormez gozun.

Adam 30 yaşında orta yaşlı peki sen ? 23 yaşında erğenliğinden çıkamamış aklı fikri evlilik olan genç bir kızsın.

Sevmiyorsun işte seviyorum deme boşuna seven insanın aklına başka biri ile olma düşüncesi gelmez. Ayrıl sen seni tatmin edecek birini bul.
Evlilik meraklısı olduğumu nerden çıkardınız merak ettim

Bu 30 yasindaki nisanlin mi uzatmali sevgilinmi?
Cok hizli yasiyorsun duygularini.cabuk tuketiyorsun.
En dogrusu ayrilman ister baskaisyla ister yalniz ama bu sevgilinle olmaz cunku sevmiyorsun.sevsen dunya da baska erkegi gormez gozun.
O yüzden bütün sözde sevenler birbirlerini aldatıyor dimi

Hepimizin kocası dört dörtlük zaten mükemmel yaşıyoruz hem evi arabası var hemde yatakta çok iyiyiz zevkten ölüyoruz hepsi kaslı yakışıklı genç dinamik romantik hediyelere boğuyorlar bizi ,evlenmeden önce de denedik aldık tatmin ediyor mu diye ,şimdide lüks arabamız ile geziyoruz paralarımızı yedik villamıza dönüyoruz ,çok aşıkız sorma gitsin !!!

Evlilik için her yönüyle uygun ama çok yakışıklı . . .ne demek bu, elimde tutabilir miyim korkusu bence
amanin ondan mi amaa diye anti parantez açilmis
hiç akllima gelmemisti

nisanlin yakisikli deilmi
adamin en huyunu ne yuzunu ne cismini begenmiyorsun acidim vallla adama simdi
bisey bahane olurda kurtulur insallah senden

amanin ondan mi amaa diye anti parantez açilmis
hiç akllima gelmemisti

nisanlin yakisikli deilmi
adamin en huyunu ne yuzunu ne cismini begenmiyorsun acidim vallla adama simdi
bisey bahane olurda kurtulur insallah senden

Başta zaten demiş ya bu bana bakmaz diye

Back