Yeni kapandim canim bir kac ay oluyorAaa hiç kapalı gibi canlanmamıstın zihnimde benim
Acikkende bulamadim kiAçıl o zaman sevgili bulman daha önemli çünkü
Hayırlı olsun canım kapalı olmak açık olmak farketmez benzer benzeri çeker inancı düşüncesi seninle benzer olan seni bulur beğenir zatenYeni kapandim canim bir kac ay oluyor
Gunaydin kizlar. Ben kapanali cok olmadi ama kapaliyken kimse beni begenmez gibi dusunuyorum. Yanlis mi dusunuyorum
Hm iyi o zamanHayırlı olsun canım kapalı olmak açık olmak farketmez benzer benzeri çeker inancı düşüncesi seninle benzer olan seni bulur beğenir zaten
Evlenmek istemiyorum ki suanAşko, çevrende hiç böyle görücü olarak biriyle görüşme, tanışma durumun yok mu? Ailene söylesene ben evlenmek istiyorum diye. Birini bulurlar mutlaka.
Evlenmek istemiyorum ki suan
Kuzuu sevgili yapmak flört falan günah ama direkt evlilik münasip olan bence istemelisin gibi inancın gereği kapanmışsın daEvlenmek istemiyorum ki suan
Allah bilir herkesin niyetini bişey demek de istemiyorum ama şu msjı okuyup önceki konuları da bilince sırf kapalı olman tercih sebebi olur.. (ülkemizde erkekler ve aileleri kapalı olmakla imanlı olmak aynı şey sandıkları böyle saçma düşünceleri oldukları için).. diye kapandığını düşündürüyor banaAcikkende bulamadim ki
Canim haklisin erkekler birseyler yasamak istıyor ama istemiyorum yinedeKuzuu sevgili yapmak flört falan günah ama direkt evlilik münasip olan bence istemelisin gibi inancın gereği kapanmışsın da
Varda suan yokİşte tanışırsın, 1-2 yıl sevgililik, sonra evlenirsiniz. Evlenme niyetin yok mu hiç?
Hiç alakasi yok kapalı kızların yanında hep dağ gibi yakışıklı adamlar var ve ilişkileri daha düzgün görünüyor en azından dışarıdan.Gunaydin kizlar. Ben kapanali cok olmadi ama kapaliyken kimse beni begenmez gibi dusunuyorum. Yanlis mi dusunuyorum
Anlamadim tam ama kotu bir sey dedin sanirimAllah bilir herkesin niyetini bişey demek de istemiyorum ama şu msjı okuyup önceki konuları da bilince sırf kapalı olman tercih sebebi olur.. (ülkemizde erkekler ve aileleri kapalı olmakla imanlı olmak aynı şey sandıkları böyle saçma düşünceleri oldukları için).. diye kapandığını düşündürüyor bana
Varda suan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?