2 3 yil sevgili kalmazlar gorucu usulundeEe tamam, biriyle görüş akrabalar tanıdık aracılığı ile 2-3 yıl sevgili kal sonra evlenirsin. Sürekli konu açıyorsun hayatımda biri yok diye, madem bulamıyorsun görücü gibi tanışmayı dene en azından. Sevgiliyi leylekler getirecek değil.
Ee tamam, biriyle görüş akrabalar tanıdık aracılığı ile 2-3 yıl sevgili kal sonra evlenirsin. Sürekli konu açıyorsun hayatımda biri yok diye, madem bulamıyorsun görücü gibi tanışmayı dene en azından. Sevgiliyi leylekler getirecek de
3 yıl sevgililikte o ilişki sağ çıkmaz
2 3 yil sevgili kalmazlar gorucu usulunde
Bilmiyorum artik evlenmeye niyetim yok suan dkdjdjsGönül mü eğlendircen erkeklerle
Bilmiyorum artik evlenmeye niyetim yok suan dkdjdjs
Arakdaşım bu kızda birşey var daha anlayamadınız mı enerjimi dersiniz ne dersiniz bilmem erkekler kaçıyor muhtemelen çünkü bu işlerin güzellikle falan alakası yokEe tamam, biriyle görüş akrabalar tanıdık aracılığı ile 2-3 yıl sevgili kal sonra evlenirsin. Sürekli konu açıyorsun hayatımda biri yok diye, madem bulamıyorsun görücü gibi tanışmayı dene en azından. Sevgiliyi leylekler getirecek değil.
Belki yakışıklı bir sandık gorevlisiyle tanışır hemHerkes oy verme derdinde memleket ne olacak ne bitecek rainyy bildigimiz gibi git oyunu kullan bi işe yara koca derdine düşecegine
KeskeeBelki yakışıklı bir sandık gorevlisiyle tanışır hem
Bir dene bakalım, okullarda insan dolu ,şansın olabilirKeskee
Erkek milleti fazla istekli kadın sevmiyor Bibi, biraz kovalamayı seviyorlar. Bu kız direkt atlıyor olmaz öyle.Arakdaşım bu kızda birşey var daha anlayamadınız mı enerjimi dersiniz ne dersiniz bilmem erkekler kaçıyor muhtemelen çünkü bu işlerin güzellikle falan alakası yok
Ya yapma şunu neden biliyor musun çünkü inanırBir dene bakalım, okullarda insan dolu ,şansın olabilir
Tam boyle biri canlaniyor iste zihnimde
Valla bilmiyorum alakalı mıdır ama ben ilk adımı hep atarım hiç geri cevrilmedim obez halimle bile tr de bu kadar aç erkek varken ve bu kız da ne var ki kimseyi bulamiyor çok merak ediyorumErkek milleti fazla istekli kadın sevmiyor Bibi, biraz kovalamayı seviyorlar. Bu kız direkt atlıyor olmaz öyle.
Ya yapma şunu neden biliyor musun çünkü inanır
Evet ben ustekli davraniyorumErkek milleti fazla istekli kadın sevmiyor Bibi, biraz kovalamayı seviyorlar. Bu kız direkt atlıyor olmaz öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?