biliyosunuz kızlar daha önce yazmıştım görümcemin eşiyle sorunları vardı diye k.valideme gelmişti düzelir gibi olmuşlardı ki yine aynı sorunlar başlamış her zamanki gibi benim haberim eşim anlatıbca oldu ama onlar benim haberim olduğunu bilmiyorlar haklıda olabilirler çünkü kimse kardeşinin sorunlarını eşiyle paylaşıp farklı düşünmesini istemez daha önceden telde eşimle konuşurken k.validemle opörler acık konuşuyordu görğümcemin eşi için büyü yapmış olmasınlar dedi eşimde öyle bişey olmaz dedi kapandı konu ama rahatsız oldum büyü mevzusundan k.validem bayramdan beri kız kardeşinin yanında dün geldi oraya gittik mutfakta yemek hazırlıyorum sessiz konuşuyor ben duymuyorum zannediyor baktırmak için hoca bulabilirmiyiz dedi eşimde ben nerden bulayım ben bilmem dedi konu kapandı eşim banyıyo gidince ben yokkem ne yaptınız ne var ne yok haberin varmı dedi bende herşey bıraktığın gibi bişey yok dedim haberim yokmuş gibi eve giderken dedim ki ben bu hoca mevzusundan rahatsız oluyorum lütfen cok fazla işin içinde olmamaya gayret et llütfen dedim sen insanlık yaparsın kabak senin başına patlar annende eşim için söyledi der kendine geri ceker dedim li yapar biliyorum huyunu eşim tamam bende aynen senin gibi düşünüyorum dedi mam cok rahatsız oldum bu mevzudan öyle bişey düşünüyosan kızınla paylaşabilirsiniz sorun yaşayan o onun fikrini almadan aldımıda bilimiyorum ya rahatsız oldum cok fazla yaşananlardan