- 2 Nisan 2024
- 51
- 17
- 8
- 26
- Konu Sahibi ayisigindakigolge
Kızlar iyi akşamlar. Boşanma ve tayinle ilgili konu açmıştım. Belirteyim memur olarak atandım.Ben boşandıktan sonra annem gilin yanına tayin istemiştim. Bugün de kararı verildi ve red geldiğini öğrendim. Bu boşanma süreci içerisinde annem gelip çocuğuma bakıyordu. Annemden önce görümcem bakıyordu. Boşanma davası olunca gitti. Red geldiğini öğrenince ne yapacağımı şaşırdım. Çünkü babamda hasta böbrek hastası diyalize giriyor. Şimdi diyeceksiniz ki madem öyle annen gilin yanına neden tayin istedin. Oraya gittiğimde annem değil de teyzem bakıcak çocuğa. Onun hiç çocuğu yok. Yanıma gelemez çünkü kocası bakacaksan burda bak dedi. Bakıcı parası veremem çünkü zaten 20 bin kira ödüyorum çocuk masrafı ev masrafı fatura vs derken çok bir şey kalmıyor ki bakıcılarda çok yüksek fiyat istiyor. Kreşe de veremiyorum belli bir yaş altını almıyorlar. En son anneme dedim orda iş bulucam istifamı vereceğim hem çalışıp hemde tekrar memur olmak için sınava gireceğim dedim. Annemde saçmalama diyor ama öyle olmuyor. Annem çocuğuma uzun süre bakamaz çünkü babam diyaliz hastası evde bekliyor. Kardeşim de yok. Siz olsanız ne yapardınız ?