Düşüncesiz kayınvalide

Çok kötü, çok insafsızca.. Bir gün pişman olur umarım farkına varır

Çok kötü, çok insafsızca.. Bir gün pişman olur umarım farkına varır
Yok olmuyorlar. Babaannem de böyleydi. Hatta babama bir gün, sen neden hemen eve karına gidiyorsun bile demişliği var. Kendisi 100 yaşına kadar yaşamayı düşünüyor şu an. Gram pişman değil.

Ne bana versin ne de benden istesin. Bana uzak Allah'a yakın olsun. Bunu mu dert edindiniz cidden ne hali varsa görsün boşverin ya zıkkım yesinler

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz gibi olmuş biraz
Her insan sizin gibi olacak/olmalı diye bir kaide yok ki.

Benim eşimin annesi de tam olarak böyle. Kızım 9 yaşına geldi, doğum günleri dışında bir çöp almış değiller daha. Ama dünya iyisi bir kadın, ilgili, arar, merak eder, eşimin kızımın benim üzerime titrer..
Bırakın kendileri pişirip kendileri yesinler, "lokma mı sayıyosun?" derler buna. Yapmayın.

Hey allahım yaaa,Allah başka dert vermesin size ne diyimŞu düşüncelere bak allasen. Hâlâ bu devirde böyle kafalar.

Ben kv min böyle olmasını isterdim. Benimki de sürekli istemiyoruz dedikçr vermeye calışıyor. İstemeyene niye verilir anlamıyorum.

Kv kötü değil. Sizin hayalinizdeki kv değil o kadar. Bu onu kötü yapmıyor.

Biraz övün benim Kv veriyor ben de her seferinde fena övüyorum ki gerçekten öyle eli lezzetli 1 ise 5 tepkisi veriyorum iyi olarak hoşuna gidiyor..
senin gibi kimse yapmıyor anne masallah falan de o zaman kv’ler daha istekli oluyor

Bencil bir insanmış,sizi düşünmese de oğluna da mı sevdiği yemekleri yapmıyor.

Kahvaltıyı kocanız mı hazırlıyor bu çok iyiydi bi an hep ben hazırlıyorum yazacaksınız sandım, eşiniz hiç demiyor mu anne neden hazırlamıyorsun biz gelene kadar

Dertsiz başa dert arıyorsun fkfkf

Vermesin, sen de verme.

Benimki asssla yenilmeyecek seviyede tarhana yapar 5 kilo. Oğlu bile yemez, atsam deeeert atmasam dert. Bal alır verir, baldan başka her şeye benziyor, atsan atamıyorsun. Kuru fasülye getirir, kurtlu hepsi çöpe. Sorsan “veriyorum” der gururlanır. Vermese daha iyi gkgkg

Kahvaltıyı kocanız mı hazırlıyor bu çok iyiydi bi an hep ben hazırlıyorum yazacaksınız sandım, eşiniz hiç demiyor mu anne neden hazırlamıyorsun biz gelene kadar

Ben hazırlayacak olsam evde de hazırlarım. Aç şekilde evden çıkıp oraya kahvaltı hazırlamaya niye gideyim hiç gitmem daha iyi
Eşim bir şey demiyor hazirliyor, ben de karışmıyorum, kahvaltımı ediyorum.

Benim annem öyle bir şey yapsa ben hazirlardim.

Son düzenleme:
Görümcem gibisin ama bı tık senden fazla. O annesiyle kavga bile eder börek çörek yapıp bizi cagirmadin diye akşama kalan yemekleri kaba doldurup evine götürür al götür denmesini beklemez böyle şeyleri sorun yapan insanları asla anlamıyorum niye kaynanam bana turşusunu versin markette turşu dolu gidip aliyorum

Herkesin yapısı farklı.

Beleşcilik

Kimisi veriyor diye rahatsız olur kimisi vermiyor diye. Tek sıkıntı buysa görmezden gelin. Sizden bir şey istemiyorsa sizde istemeyin, size karışmıyorsa sizde ona karışmayın.

Genelde kayınvalideler böyle bir durumda kriz geçirirler en azından beklentiye girmez hicbir zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…