Düşüncesiz Kurs Öğretmeni

inşallah kalıcı bi travmaya sebebiyet vermez artık yaptığı her ince işte heyecandan el titremez benim öyle oldu çünkü normalde bi şeyim yok ama birileri beni izlerken ince işlerde heyecan yapıyorum 30 yaşındayım yeni yeni azalmaya başladı
Geçmiş olsun, bu kadar kalıcı bir etki olacağını sanmam sadece çok istediği bir şeydi hevesi kırıldı biraz

Bu çocukların dalga geçmesi de öğretmenin tutumunun eseri aslında çocukların suçu bile yok. Y
Haksızsınız. Bilip bilmeden yorum yapmayın. Muhakeme yeteneğinizi kaybetmiş gibisiniz, az sakinleşin. Akran zorbalığı her yerde var. Öğretmen ne kadar caydırıcı olursa olsun çocuk merhametsiz yetişmişse çıkışta, mahallede, sokakta, serviste her yerde yapacağını yapıyor. Hatta yetişkin olunca akran zorbalığı mobbinge evriliyor. Her yerde yöneticiden medet ummanın mantığı yok

Haksızsınız. Bilip bilmeden yorum yapmayın. Muhakeme yeteneğinizi kaybetmiş gibisiniz, az sakinleşin. Akran zorbalığı her yerde var. Öğretmen ne kadar caydırıcı olursa olsun çocuk merhametsiz yetişmişse çıkışta, mahallede, sokakta, serviste her yerde yapacağını yapıyor. Hatta yetişkin olunca akran zorbalığı mobbinge evriliyor. Her yerde yöneticiden medet ummanın mantığı yok
Akran zorbalığı her yerde var da konuyu da öğretmen hanım seçti çocuklar için. Rica ediyorum bir öğretmenin hata yapan öğrencileri karşısındaki tutumunun tüm sınıfa olan etkilerini bi açıp okuyun zor bir şey değil. Siz bilip bilmeden yorum yapmayın isterseniz. Burda eğitimli olan işini bilen öğretmenler zaten hemen anlayacaktır neyden bahsettiğimi. Bu yaş grubu dalgaya şakaya hep yatkındır ama tetikleyici unsurlar bunlarda aşırı artışa neden olur, iyi bir eğitimci de bunların makul düzeye çekilmesinde etkilidir.

Akran zorbalığı her yerde var da konuyu da öğretmen hanım seçti çocuklar için. Rica ediyorum bir öğretmenin hata yapan öğrencileri karşısındaki tutumunun tüm sınıfa olan etkilerini bi açıp okuyun zor bir şey değil. Siz bilip bilmeden yorum yapmayın isterseniz. Burda eğitimli olan işini bilen öğretmenler zaten hemen anlayacaktır neyden bahsettiğimi. Bu yaş grubu dalgaya şakaya hep yatkındır ama tetikleyici unsurlar bunlarda aşırı artışa neden olur, iyi bir eğitimci de bunların makul düzeye çekilmesinde etkilidir.
Ben de eğitimli ve işini bilen bir öğretmen olarak konuşuyorum zaten. Her yaş grubuyla da çalıştım branşım gereği. Neyse siz bilip bilmeden aşağılama eğilimdesiniz, muhatap olmaya gerek yok. Kolay gelsin, inşallah çözersiniz

Kurstan almaniz iyi olmuş ama gerçekten el titremesi olabilir benim oğlumda da var özellikle bir iş yaparken istemsiz titriyor eli kaç defa doktora götürmek istedim beni etkilemiyor dedi gitmedi bence doktora mutlaka götürün daha sonra başka kursa gider

Ben olsam öğretmenle konuşurdum. Ne görmüş de söylemiş? Niye bu şekilde bir yol izlemiş? Belki bir rahatsızlığı var. Belki kemanı sıkı tutuyor. Belki öğretmen çok abarttı.

Ben de eğitimli ve işini bilen bir öğretmen olarak konuşuyorum zaten. Her yaş grubuyla da çalıştım branşım gereği. Neyse siz bilip bilmeden aşağılama eğilimdesiniz, muhatap olmaya gerek yok. Kolay gelsin, inşallah çözersiniz
Yanlış olana yanlış diyorum. Aynı meslek grubunda diye savunmak istemenizi de anlıyorum ama her işin doğru yapanıyla yanlış yapanı var malesef

Zaten anlamıyorum bir öğretmen böyle nasıl davranabiliyor, hiç düşünmeden. Annemle babamı daha kardeşim 4 yaşındayken kaybettik, ilkokul öğretmeni kardeşimi sınıftan çıkarıp, çocuklar onun anne ve babası olmadığı için 4 sene boyunca sınıf başkanı o olacak demiş. Tabi bizimki kapıda duymuş bunları ve çok kötü hissetti kendini, Tabi daha kötüsü öğretmenin kararı yüzünden çoğu sınıf arkadaşı Başkan olamayacakları için kardeşime bilenip sürekli agresif davranışlar sergilediler. Yani bir öğretmenin bunları tahmin edebiliyor olması gerek hele ki küçük yaş gruplarına öğretmenlik yapıyorsa.

Yetişkin insanlar çocuk diye hepsini masum görmek istiyor ama bazı insanlar yapısı gereği kötü maalesef. Çocukların da iyisi kötüsü var bence.

Yetişkin insanlar çocuk diye hepsini masum görmek istiyor ama bazı insanlar yapısı gereği kötü maalesef. Çocukların da iyisi kötüsü var bence.
Herhalde yani. İnsanımız öğretmeni Tanrı gibi görmekten ne zaman vazgeçecek merak ediyorum. Hangi birine hükmedebiliriz ki, anası değiliz babası değiliz, yaptırımımız bile yok üstelik

Back
X