Ben ne gördüm,biliyor musun ?
Sen tamamen onun koşullarına uyum sağlamışsın,o da bunun lüksünü yaşıyor.
Sen sitem edince,oyunbozanlık etmiş gibi oluyorsun.
Biraz kendini çeksen,onun değil,senin istediğin,senin müsait olduğun zamanlarda görüşsen düzelir gibi geldi bana.
Azıcık da O sana uysun.
Mesela işyerine ziyarete gitme,sitesine gitme.
Seni özlesin,kendisi arayıp görüşme imkanı arasın.
İnat ya da trip yapar gibi değil de,çaktırmadan,gayet doğal tavırlarla çek kendini.
Gelmiyorsun,özledim derse,gelemedim,ben de özledim,şu gün buluşalım de mesela...
Sen gelmezsen ben de gelmem gibi olmasın.:)
Sevgilinin kolay kolay değişeceğini sanmıyorum.O senle vakit geçirmekten hoşlanmıyor sanırım.Hatta ilgilenmekte istemiyor.Seviyor olsa sürekli seninle vakit geçirmek ister.Tek başına olmayı bile senle olmaya tercih ediyor baksana.Bence üstüne hiç gitme.Umursama.Ancak o zaman eğer birazcık ta olsa seviyorsa hatasını anlar ve değişir...
ohoo bu ne arkadaş
bak ben de sen gibi sevgilim sınavına çalışırken onun 1 dakikasını bile değerlendirirdim
ama sevgilim sağolsun benim bu çabamı görür kalan zamanlarda dersini deli gibi çalışır
canı sıkıldığında vs de sadece bana vaktini ayırırdı.
şuanda da işte çalışıyor çok çok yoğun yani öyle 4-12den bile daha yoğun ama hala aynı şekilde davranıyoruz
tabi ben o kadar üstüne düşmüyorum artık daha rahat diye.
ama karşılığını göremeseydim asla devam etmezdim.
bikere gereksiz yere çok üstüne düşmüşsün
o da çok rahat
neden bir işin ve sosyal çevren yok ona bağımlısın
o da bunun farkında bunun güveniyle rahatlıyor hatta senin bu hayatında ekstra bişey olmaması hali onu sıkmış bile bence.
senleyken eğlenmiyor seni mızmızlanan biri olarak görüyor anlaşılan.
öyle köpekle falan uğraşma (kıyamam ama ne biliim evine gitmemek zorundasın bi süre belki arkadaşına vs verir)
ailenle- arkadaşlarınla görüş
mümkünse bir iş bul bulamazsan ot yolma kursu vs bile olabilir bi kurs bul ona git sana ekstra bişey katar boş oturmaktan iyidir.
kendi ayaklarının üzerinde dur.
kendine vakit ayır bakım yap alışverişini saçını başını sadece kendin için daha da özen göster
ki kendine güvenin gelsin ayakların yere sağlam bassın
sonra da sen arayıp sorma biraz bakalım
o arkadaşlarını paşalar gibi ağırlayan adam kapında köle olup seni prensesler gibi gezdircem diye fellik fellik başını döndürürse de sonra şaşırma gel bana teşekkür et hehe şaka şaka
Bence her seferinde senin taviz vermeden dolayı kaynaklanan bir durum.
Her seferinde sen koşmuşsun, sen yapmışsın o da giderek pasifleşmeye başlamış. Mesela onun seninle bir şeyler yapmasını düşündüren bir durum yok.
Çünkü ikinizin yerine sürekli sen düşünüyorsun. Yani artık öyle bir durum olmuş ki sanki seninle gezip tozmaya onun hiç ihtiyacı yokmuş gibi. Bu şekilde hissetmesine sebep olmuşsun bence. O yüzden artık çıkalım, gezelim falan deme . Bırak kendisi arasın , sorsun, özlesin seni biraz. Her fırsatta gitme.
Kendine bişeler bul uğraşacak. Ulaşılmaz ol artık onun gözünde. Bunun farkına vardığı zaman kendisi senin için bir şeyler bulmaya çalışacak.
Ne güzel iş başı yapacakmışsın. Tam üzerine gelmiş işte . Kendisi düşünsün artık hangi sıklıkla görüşebileceğinizi.
Umarım herşey gönlünce olur.
saolun kızlar yorumlarınız için. bugun iş için görüşmeye gittim tekrardan bu hafta başlarım diye düşünüyorum.evraklaırmı halletmeye büyük bir ısrarla o götürdü dersi vardı gitmedi işede geç gitti. umarım düzelir bakalım bu iş bize iyi gelicekmiii
aa bu çok iyi haber. hem iyi kötü bir ortamın olur yeni arkadaşlar edinirsin orda, sıkılınca onlarla çıkarsın, sevgilin senle görüşmek isterse yanına gelirbi süre bu tarzda takıl görüşelim sıkıldım deme üstüne gitme bakalım, bence aklı yerine gelicek. bence her erkek (hatta her insan) biraz böyle fazla üstüne düştün mü hemen hep yanında bulunan biri olup çıkıyorsun.
bu arada benim yazım evde geçti, kendi yıllık izne cıkıyo ve babasıyla bodruma gidiyo saolsun
canm bilmiyorm bu benm kendi düşüncem ama çok rahat bi kızsın gibime geldi..
çok fazla şey yapmışsın onun için..
önceden de okuyodum yazdıklarını ve çok şaşırıyordum..
yani 1 senelk ilişkin için onunla bir yaz aynı evde kalmak doğru mu??
bence daha fazla alttan almamalısın veya fedakarlıkta bulunmamalısın..
kendimce fikrim bu..
canım kalma arada sıradaydı sabah o evdeyken gidiyodum işe gidiyodu bende akşam dönüyodum köpeğe bakıyodum. ama şimdi bütün yazımı zehir etmemin karşışlığını o kendi tatile çıkarak veriyo. artık dediğiniz gibi davranmaya başladım herşeyden önemlisi soğumaya başladım sanırım.. 2gündür aşırı üstüme düşünüyo noldu niye böyle oldun diye ama benim içim hiçbişe istemiyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?