Düşüncesizlik değil mi bu

sosislimilfoy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
329
958
23
kızlar sevgilime 2 yıl önce nargile aldım , ikimiz de nargile içmeyi çok seviyoruz. Dedim beraber içeriz. Bi türlü içemedik. Nargileyi hazırlayamadık , internet baktık zor geldi tütünü güzel değil dedi kaldı öyle. Şimdi öğrendim ki arkadaşlarıyla bugün içmiş. Ben ona hediye derken karşılıklı içeriz diye düşünmüştüm ya şimdi benimle içmedi içmedi , ilk de onlarla içinde ben çok bozuldum. Tabi ki onlarla da içeçek ama keşke ilk benimle bi içseydi , düşüncesizlik mi sizce bu

Ay bi hediye almışsın o da kurallı murallı maşallah.

Becerememişsiniz arkadaşı biliyodur icmislerdir hazırlayıp, 2 yıllık hediyenin davasını mı güdeceksin sal gitsin.Nerden trip atacağını şaşırmışsın valla

Resmen bosanma sebebi.!
Ay pardon sevgiliydiniz ayrilin o zaman! Basimiza tas yagacak, bu erkekler ne ara baska erkeklerle nargile icmeye basladi! Ahh ah :\
Hanımefendi mesela nargile içmesi değil ki mesele arkadaşlarıyla içmesi de değil. Sadece beraber heves edip aldığımız bir şeyi benden önce başkasıyla yapması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…