Düşüncesizlik değil mi bu

Yok kurallı değil tabii ki sadece beraber yapılmalı diye düşündüm. Zaten ona yansıtmadım sadece öyle mi olmalı diye soruyorum

Tabi kadın kısmısına düşmez böyle şeyler, ayıptır yahu edep edep!!
Hanımefendi ön yargılarını bi üstünüzden atarsanız daha sağlıklı konuşabileceğiz burada bana mı düşerden edebe nasıl gelmeyi başardınız anlamadım geri kafalı olduğum için ya da kadın olduğum için söylemedin zaten ben aldım bi zahmet o da öğrensin diye söyledim

Neden almak düşerse öğrenmek neden düşmesin

Adama alınan hediyeyi kullanması bile sıkıntı olmuş size de öğrenmek neden dert
E çünkü ben zaten aldım , taaa nerelerden taşıdım yani keşke bi zahmet edip öğrenseydi. Madem öğrenebiliyordu keşke zamanında öğrenseydi

Ben yorumlar gibi düşünmüyorum.

Sevgiliniz ne yapıp edip , onu yakmayı öğrenip sizinle içecek bir ortam ayarlamaliydi. Evet dusuncesizlik yapmış bencede.
Yakacak birini bulduysa , ondan öğrenip size jest yapmalıydı.

Bu kavga sebebi değil elbet ama bozulmakta haklısınız.

Hakkında yanlış bir izlenime kapıldım sanırım özür dilerim.
Ne bileyim böyle bir şeye kafayı takan insan nasıl olur bilemedim. Gerçekten çok ama çok önemsiz bir konu.

Fazla dert etme bence.

Bunun onunla ne alakası var Allah aşkına ben sanki içmesin mi diyorum hiç bir şeyine karışmıyorum ki sadece böyle olmasa daha iyi olmaz mıydı , bunu düşünmesi gerekmez miydi diye soruyorum
Yani sonuçta ikisinde de bir "ilk olma" arzusu var, ben benzettim

Teşekkür ederim yorumunuzu. Ben de bu şekilde düşünüyorum. Ona yansıtmadım zaten de öbür türlü olsa daha iyi olurdu gibi

E çünkü ben zaten aldım , taaa nerelerden taşıdım yani keşke bi zahmet edip öğrenseydi. Madem öğrenebiliyordu keşke zamanında öğrenseydi

Öğrenmiş işte

Bunun zamanı mı var

Adam öğrenmiş siz de ona "vayy öğrendin demek, ne zaman keyif yapıyoruz" demek yerine ilk benimle olmadı diye bozulmuşsunuz

Gereksiz yere Can'ınızı sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…