- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Yok kurallı değil tabii ki sadece beraber yapılmalı diye düşündüm. Zaten ona yansıtmadım sadece öyle mi olmalı diye soruyorumAy bi hediye almışsın o da kurallı murallı maşallah.
Becerememişsiniz arkadaşı biliyodur icmislerdir hazırlayıp, 2 yıllık hediyenin davasını mı güdeceksin sal gitsin.Nerden trip atacağını şaşırmışsın valla
2 yıldır devamlı olarak tabii ki öğrenmeye çalışmadık. Bi kenarda kaldı öyle. Ayrıca bana mı düşer gidip öğrenmek daha nelerİki yıldır öğrenmeye çalışmamışsınız da şimdi kıymete mi bindi
O kadar önemli ise gider bir nargile kafede öğrenirdiniz
Bunun onunla ne alakası var Allah aşkınaBakir/bakire arayan zihniyeti şimdi anladım
Tabi kadın kısmısına düşmez böyle şeyler, ayıptır yahu edep edep!!2 yıldır devamlı olarak tabii ki öğrenmeye çalışmadık. Bi kenarda kaldı öyle. Ayrıca bana mı düşer gidip öğrenmek daha neler
Hanımefendi ön yargılarını bi üstünüzden atarsanız daha sağlıklı konuşabileceğizTabi kadın kısmısına düşmez böyle şeyler, ayıptır yahu edep edep!!
2 yıldır devamlı olarak tabii ki öğrenmeye çalışmadık. Bi kenarda kaldı öyle. Ayrıca bana mı düşer gidip öğrenmek daha neler
Sizi bu denli "irgalayan" konunun sacmaligi karsisinda bir temenni dile getirdim. Beni irgalayan birsey yok zira...Hayır şaka değil. Sadece bunun bir düşüncesizlik olup olmadığını soruyorum. Sizi neden bu kadar ırgaladı onu anlamadım
E çünkü ben zaten aldım , taaa nerelerden taşıdım yani keşke bi zahmet edip öğrenseydi. Madem öğrenebiliyordu keşke zamanında öğrenseydiNeden almak düşerse öğrenmek neden düşmesin
Adama alınan hediyeyi kullanması bile sıkıntı olmuş size de öğrenmek neden dert
Anladım. Temennize cevap vereyim o vakit. Şaka değilSizi bu denli "irgalayan" konunun sacmaligi karsisinda bir temenni dile getirdim. Beni irgalayan birsey yok zira...
Sakin...
Hakkında yanlış bir izlenime kapıldım sanırımHanımefendi ön yargılarını bi üstünüzden atarsanız daha sağlıklı konuşabileceğizburada bana mı düşerden edebe nasıl gelmeyi başardınız anlamadım geri kafalı olduğum için ya da kadın olduğum için söylemedin zaten ben aldım bi zahmet o da öğrensin diye söyledim
kendisi mi yakmış?E çünkü ben zaten aldım , taaa nerelerden taşıdım yani keşke bi zahmet edip öğrenseydi. Madem öğrenebiliyordu keşke zamanında öğrenseydi
Yani sonuçta ikisinde de bir "ilk olma" arzusu var, ben benzettimBunun onunla ne alakası var Allah aşkınaben sanki içmesin mi diyorum hiç bir şeyine karışmıyorum ki sadece böyle olmasa daha iyi olmaz mıydı , bunu düşünmesi gerekmez miydi diye soruyorum
Teşekkür ederim yorumunuzu. Ben de bu şekilde düşünüyorum. Ona yansıtmadım zaten de öbür türlü olsa daha iyi olurdu gibiBen yorumlar gibi düşünmüyorum.
Sevgiliniz ne yapıp edip , onu yakmayı öğrenip sizinle içecek bir ortam ayarlamaliydi. Evet dusuncesizlik yapmış bencede.
Yakacak birini bulduysa , ondan öğrenip size jest yapmalıydı.
Bu kavga sebebi değil elbet ama bozulmakta haklısınız.
Yok estağfurullah. Çok dert etmedim de merak ettim sadeceHakkında yanlış bir izlenime kapıldım sanırımözür dilerim.
Ne bileyim böyle bir şeye kafayı takan insan nasıl olur bilemedim. Gerçekten çok ama çok önemsiz bir konu.
Fazla dert etme bence.
Öyle olmamalıYok kurallı değil tabii ki sadece beraber yapılmalı diye düşündüm. Zaten ona yansıtmadım sadece öyle mi olmalı diye soruyorum
Hahah o açıdan bakarsak benziyor sahiYani sonuçta ikisinde de bir "ilk olma" arzusu var, ben benzettim
E çünkü ben zaten aldım , taaa nerelerden taşıdım yani keşke bi zahmet edip öğrenseydi. Madem öğrenebiliyordu keşke zamanında öğrenseydi
Evet kendisi yakmış. Canım sıkıldı biraz da hep böyle küçük küçük şeyleri düşünmüyor. Sinek de küçük ama mide bulandıra geliyor olaykendisi mi yakmış?
belki önce deneme yapmak istemiştir?
neden küçücük şeyleri dağ edip canını sıkıyorsun ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?