• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncesizlik mi ettim?

+1
bana eskiden gelen yardımcı ablaya ben kombiyi tarif etmeye çalışırdım telefonla
aman x açmam kızım ne gerek var zaten yanıyorum bide cam kapı açık derdi

ama ben muhakkak söylerdim
belki sizden de bunu bekledi yani baya incelik beklemiş :)
Sabahın köründe çıkıyorum, bugün erken geldim. Açsa da bir şey demezdim ki

Hangi çılgın doğalgazı sonuna kadar açarmış Şaşarım!!!!
Kendi evinde ne varmış Ayşe ablamızın? O kadar sıcacık yerde iş yapmak istiyorsa müstakbel kocası çalıştırmasın kendi sıcacık evinde otursun.

bende 06:40 da çıkıyorum evden :)
abla benden sonra geliyor
çekinir.. ben olsam şahsen açamam çekinirim masraf sonuçta
Peki tavsiyeniz nedir? Siz çekinebilirsiniz, belki ben de çekinirim. Ama aynı çekingen insan "bir tek sende yok" gibi bir tabir kullanmaya da çekinmez mi? Ben açıkçası burda takildim.

Kendi evinde ne varmış Ayşe ablamızın? O kadar sıcacık yerde iş yapmak istiyorsa müstakbel kocası çalıştırmasın kendi sıcacık evinde otursun.
Iyice, pek sıcak anlamında kullandı sanırım.

Olur mu, sen düşüncesizsin, beni kötü şartlarda calistiriyorsun gibi bir ima var. Diğerleri onu düşünüyormuş da ben düşünmüyorum gibi.
Evde klima varmis ya daha ne olsun cok begenmiyoraa abla benim evim boyle gelmek istemiyorsan gelme de birde bu kadar is arayan varken

Merhabalar, sizlerle dertlesmek bana çok iyi geliyor. Konuya gireyim:
Bugün temizlik günüm, az once eve geldim. Sıcak bir ilde yaşıyorum, doğalgaz yaygın değildi burda 2-3 yıl öncesine kadar. Biz de yaptırmadık, taşınmaya niyetliyiz. Ama her odada klima var; mutfakta ve banyoda da duvar tipi ısıtıcı var aynı klima gibi. Her neyse bugün abla şunu dedi: " Bir tek senin evinde ve X'in evinde doğalgaz yok. Herkeste var; iyice açıp evden cikiyorlar, sıcak sıcak iş yap Ayşe diyorlar" Ben şok oldum ama daha da kotusu kirildim. "Sen zaten klima açmayı biliyorsun X abla" dedim. "Hicbir zaman açma diyen olmadi ki" dedim. Sabah evden çıkarken doğalgaz acar gibi tüm klimaları açıp, çıkılmaz ki. Sonuç olarak kem küm etti. Zaten iş yaparken sıcak oluyor dedi. Eee ne bu? Kabahatli miyim sizce?

düşüncesizlik felan etmemişsin. temizlikçi ablalara ev beğendirilmez oldu vala. dertlenmeyin bence.

Alıngan mısınız biraz? Normalde sinirlenmeniz gerekir, kırılmanız değil. Patavatsız çünkü kadın. Bu kadınları da anlamıyorum evin sahibesine dönüşüyorlar. Burada kaç konu gördük bu tip...

Benımde yardımcım var , normalde suanda ıstanbuldayız ve 50 derecede yanıyor kombımız o geldıgındede kapatmıyoruz aynı sekılde yanmaya devam edıyor o bazen bunaldım kapattım ben aksam gelınce acın dıyor yanı hakketten acmıyorsanız veya acın demedıysenız evet haklı olabılır

Alıngan mısınız biraz? Normalde sinirlenmeniz gerekir, kırılmanız değil. Patavatsız çünkü kadın. Bu kadınları da anlamıyorum evin sahibesine dönüşüyorlar. Burada kaç konu gördük bu tip...
Ona değer veriyorum, ve bunu hissettiriyorum. Karşılığında böyle kırıcı/vurucu bir şekilde usudugunu dile getirmesine, ben açıklama yapınca da "zaten iş yaparken sıcak oluyor" demesine bozuldum.

Benımde yardımcım var , normalde suanda ıstanbuldayız ve 50 derecede yanıyor kombımız o geldıgındede kapatmıyoruz aynı sekılde yanmaya devam edıyor o bazen bunaldım kapattım ben aksam gelınce acın dıyor yanı hakketten acmıyorsanız veya acın demedıysenız evet haklı olabılır
Kombim yok ki. Evden çıkarken klimaları açıp, çıkmam normal gelmedi. Ama her zaman derim "abla ev senin, istediğin gibi davran" diye.

Peki tavsiyeniz nedir? Siz çekinebilirsiniz, belki ben de çekinirim. Ama aynı çekingen insan "bir tek sende yok" gibi bir tabir kullanmaya da çekinmez mi? Ben açıkçası burda takildim.
söyleme tarzı olmamış sanki
patavatsızca olmuş
onlar bana bunu yapıyor sen hiç düşünmüyorsun bi açıver abla veya Ayşe demiyorsun demeye getirmiş

işte karşılaştırma yapıyor aklınca

söyleme tarzı olmamış sanki
patavatsızca olmuş
onlar bana bunu yapıyor sen hiç düşünmüyorsun bi açıver abla veya Ayşe demiyorsun demeye getirmiş

işte karşılaştırma yapıyor aklınca
Yani her zaman genel olarak "rahat ol" derim. Klima konusu hiç geçmemişti daha önce.

Eee ne var bunda.dogalgaz olsaydi acardim yokki acmiyorum deseydiniz onemsiz bir ayrinti

Yani her zaman genel olarak "rahat ol" derim. Klima konusu hiç geçmemişti daha önce.
yanlış anlaşılmasın kimileri fazlaca şımarık oluyo
şımartılmış oluyo
boşverin çok takılmayın siz beğenmiyorsa gelmez
başka yardımcı mı yok sanki

üşüyor olabilir ama söyleme şekli çok çirkin. dediğiniz gibi klimayı açsaymış kolu kopmazdı ki. dert etmeye değmez.

Ben kadına hak verdim. Temizlik yapılırken cam pencere zaten açılır ama insan bi ısınmak istiyor sıcak bir ortama girmek istiyor. Ben bu havalarda açmıyorum ama kadın geldiğinde geceden açıyorum, sonuçta dışardan geliyor ve dışarısı soğuk, bi içi ısınsın ister insan.

Bu da çok abartı, ev sıcak olsa iyi olur demekle iş yaptırmanın ne alakası var? Belki kocası yok, belki evi sıcak, belki çalışmaya muhtaç. Siz de ilginçsiniz yAni. İyi o zaman onlar pisliğimizi temizliyor diye donsunlar bu mudur?

Back
X