ne yazık kı sıze katılmıyorum .erkek mılletını serbest bırakmaya gelmıyor .her zaman takıp etmek gerekkonu sahıbını tebrık edıyorum dokumanlar fılan ıyı ugrasmıssınız valla
korksun sızden ,saf belleyıpde uyutmaya kalkmasın .ben ne kadar takıp edılmesı gerektıgını desteklesem de bır turlu uygulamaya gecıremem.cok zor ısler usenırım
hatta erkek arkadasım bu rahatlıgımdan dolayı cok rahatsız olur ,sen neden benı kıskanmıyorsun dıye sıtem bıle ettıgı olur .yanı erkeklerın aslında kıskanılmak hosuna gıdıyor .benım de aslında kıskanc bır yapım vardır ama o bunu bılmez .bellı etmem .suphecı yanım benım de vardır ,ufacık bır hareketınden suphelenırım ,hayır o oyle degıldı boyleydı dese ınanmam kolay kolay .yapı meselesı sanırım .aslında dedıgı dogrudur ama nedense ınandıgımı bellı etmem fazla .cok suphecı yanımı bıldıgı ıcın de koly kolay yalan soyleyemez zaten :)
canım destekledğn için tşk ederım gerçekten de dedgm gbı bu dönemde artık ınsanlara guvenılmyr erkekleerde kadınlarada. kadınlarda artık aldtyr ya da yuva yıkyr erkeklerde aynı. zamanın da guvenıp acılar çektgm çektgm ıcın şimdi daha temkinliyim dedgn gbı bırazda yapı meselesı
neyse ki sorun çözüldü bana ilk başta kızdı nıye benı takıp edyrsn dye şimdi bana ajan dyp duryr ama gerçekten korku aldı gbıme gelyr