Düşündükçe çıldırıyorum

Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konunuz "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

Yazım kurallarınada dikkat edelim,sizden Türkçe öğretmeni gibi davranmanızı elbette beklemiyoruz ama lütfen harfleri yutmayın bari...okuduğumu anlamakta inanın zorlandım,sadece sessiz harfleri kullanarak bizlere saygısızlık yaptığınızı düşünüyorum.

ben ilk defa burada konu açıyorum yanlışlar yapmam da normal zaten yazarken ıyı değildim uzun süre de yazış tarzım böyle msjlardn dolayı böyle alıstım defalrca da okudum anlaşılmycak bir konu dgl

abartmışsın ve çok ayıp etmişsin bence.
büyük ihtimal annesi konuşuyor onla.
genç bir erkek yaşlı bir bayanla telefonda konuşmaz, yapıcaksa başka şeyler yapar 1 saat konuşmaz ama bence.
bence bir özür dilemelisin hepsinden. annesi bile girmiş işin içine ya. çok ayıp.

annesını arayıp ben sormadım kendisi aradı ve annesıyle de aramız ıyıdır sık sık konuşuruz. evet bende annesı knşmşdr dye dusundum ama knşulan saatler erkek arkdsmın işte oldugu saatler akşamları dğl yanı. şüphelenmemde ki sebep de bu zaten.

abartmışsın ve çok ayıp etmişsin bence.
büyük ihtimal annesi konuşuyor onla.
genç bir erkek yaşlı bir bayanla telefonda konuşmaz, yapıcaksa başka şeyler yapar 1 saat konuşmaz ama bence.
bence bir özür dilemelisin hepsinden. annesi bile girmiş işin içine ya. çok ayıp.

annesını arayıp ben sormadım kendisi aradı ve annesıyle de aramız ıyıdır sık sık konuşuruz. evet bende annesı knşmşdr dye dusundum ama knşulan saatler erkek arkdsmın işte oldugu saatler akşamları dğl yanı. şüphelenmemde ki sebep de bu zaten.

arkadaşım ne güven var ilişkinizde ne de saygı...
bunlara rağmen erkek arakdaşın iyi dayanmış bunca zaman ne diyeyim....

arkadaşım ne güven var ilişkinizde ne de saygı...
bunlara rağmen erkek arakdaşın iyi dayanmış bunca zaman ne diyeyim....

o bana guvenır ama ben ona guvenmyrm tam anlamyla aramızdakı sevgı saygı tabiki var erkek arkdsm sabırlıdr bende oyle brbrmzın sınırlenmelerıne tahammul edeblyrz.

Ben okurken hicte zorluk cekmedim arkadaslar, gayet anlasilir tercumana gerek olmayan bir yazi.

Konu sahibi, canim son durum nedir ?

Ben okurken hicte zorluk cekmedim arkadaslar, gayet anlasilir tercumana gerek olmayan bir yazi.

Konu sahibi, canim son durum nedir ?

canım gece durmadan aradı knsmak ıstemdm ayrılmak ıstedgmı syldm ben ıstemyrm ayrılmak bırakmam ben senı boşyere ustelık dedı. bu sabah tekrar baktgmda yabancı numaralar da gördum sureklı degısık numaralar sözlumun erkek kardesının kız arkdsı çok çevresı geniş şahsen tanyrm da bılyrm. yıne aynı sorunlar olucak kavga edcgz dedı hattını degstrdı sıfreyı de aldım ondan yenı hattının guvenmyrsan bakarsın dedı. o kadınla da kardesın ya da annen knscaksa dedım gızlı den arasın dedım tamam dedım. böyle çözüldü bakalım. zaman ne göstericek

canım gece durmadan aradı knsmak ıstemdm ayrılmak ıstedgmı syldm ben ıstemyrm ayrılmak bırakmam ben senı boşyere ustelık dedı. bu sabah tekrar baktgmda yabancı numaralar da gördum sureklı degısık numaralar sözlumun erkek kardesının kız arkdsı çok çevresı geniş şahsen tanyrm da bılyrm. yıne aynı sorunlar olucak kavga edcgz dedı hattını degstrdı sıfreyı de aldım ondan yenı hattının guvenmyrsan bakarsın dedı. o kadınla da kardesın ya da annen knscaksa dedım gızlı den arasın dedım tamam dedım. böyle çözüldü bakalım. zaman ne göstericek

yani olay tatligi baglandi hattini degistirdi ve sifresini verdi. iyi olmus canim. Tabi senin gene aklinda suphelerin devam ediyor dimi:) e normal insan bir kere guvensizlik yasiyorsa tamiri olmuyor. Ama cok ustune gitme zamana birak. bu olay icinde ayrilma sozlunden bence.

yani olay tatligi baglandi hattini degistirdi ve sifresini verdi. iyi olmus canim. Tabi senin gene aklinda suphelerin devam ediyor dimi:) e normal insan bir kere guvensizlik yasiyorsa tamiri olmuyor. Ama cok ustune gitme zamana birak. bu olay icinde ayrilma sozlunden bence.

evet guvensizlik az da olsa devam edyr zamanla neler olduğunu göstericek zaten hiç bir şey gizli kalmaz. biz 2.5 yılda ıkımızde çok sıkıntılar atlattık çok emek verdik bu yuzden bırden ve ortada emın olamadgm bır sey yuzden bırakmak ıstemedm

sert konuşabilirim baştan özür diliyorum

arkadaşım sen ne kadar paranoyak bir insanmışsın, gidip adamın fatura dökümanlarını çıkarmışsın numaraları araştırmışsın kaç dk konuşulmuş vs yuh.. ya bu kadar mı güvenmiyorsun sen sevgiline?? ben sevgilinin yerinde olsam direk ayrılırdım bayağı bir karışmışsın maşallah, zavallı adamcağız. kendi kendine kuruntu yapmışsın bir de sevgilini suçlamışsın. ayıp yaa... eskiden aşklar daha temiz, daha güzeldi. şimdi iki uyduruk mesaja, facebooka kaldı. sen sevgilinin seni aldattığını hareketlerinden gözünden anlamıyorsun faturalarını konuştuğu numaraları kaç dk konuştu diye inceliyorsun ona göre karar veriyorsun. o zaman sen onu hiç tanımamışsındır ki. artık günümüzde millet sevgilisinin aldattığını mesajlardan facebooktaki dürtmelerden twitterdaki etiketlemelerden msndeki titreşimlerden anlıyor. paranoyak davranmışsın ayıp insan biraz saygılı olur karşısındakinin özel hayatına. sevgilisiniz diye her şeyi paylaşacaksınız diye bir şey mi var? kaldı ki evli olsanız bile olmamalı herkesin kendine özel bir hayatı vardır. insanlar artık karşısındakinin facebook, msn şifresini istiyor, ne saçmalık. benim sevgilim cesaret edecek de telefonumu alıp bir şifreyle fatura bilgilerime ulaşacak kiminle ne kadar görüştüm hesap edecek numaraları araştırıp bana soracak kim bu diye. iki kelime konuşmasına fırsat vermeden ayrılırdım senin bana olan sevgin bu mu sevginin temelinde saygı vardır güven vardır sen bana hiç mi güvenmiyorsun derdim. iyi sevgiliniz kaçmamış sizden. bravo valla. yazık üzülüyorum şu erkeklere, allahtan böyle biri değilim.

arkadaşım sen ne kadar paranoyak bir insanmışsın, gidip adamın fatura dökümanlarını çıkarmışsın numaraları araştırmışsın kaç dk konuşulmuş vs yuh.. ya bu kadar mı güvenmiyorsun sen sevgiline?? ben sevgilinin yerinde olsam direk ayrılırdım bayağı bir karışmışsın maşallah, zavallı adamcağız. kendi kendine kuruntu yapmışsın bir de sevgilini suçlamışsın. ayıp yaa... eskiden aşklar daha temiz, daha güzeldi. şimdi iki uyduruk mesaja, facebooka kaldı. sen sevgilinin seni aldattığını hareketlerinden gözünden anlamıyorsun faturalarını konuştuğu numaraları kaç dk konuştu diye inceliyorsun ona göre karar veriyorsun. o zaman sen onu hiç tanımamışsındır ki. artık günümüzde millet sevgilisinin aldattığını mesajlardan facebooktaki dürtmelerden twitterdaki etiketlemelerden msndeki titreşimlerden anlıyor. paranoyak davranmışsın ayıp insan biraz saygılı olur karşısındakinin özel hayatına. sevgilisiniz diye her şeyi paylaşacaksınız diye bir şey mi var? kaldı ki evli olsanız bile olmamalı herkesin kendine özel bir hayatı vardır. insanlar artık karşısındakinin facebook, msn şifresini istiyor, ne saçmalık. benim sevgilim cesaret edecek de telefonumu alıp bir şifreyle fatura bilgilerime ulaşacak kiminle ne kadar görüştüm hesap edecek numaraları araştırıp bana soracak kim bu diye. iki kelime konuşmasına fırsat vermeden ayrılırdım senin bana olan sevgin bu mu sevginin temelinde saygı vardır güven vardır sen bana hiç mi güvenmiyorsun derdim. iyi sevgiliniz kaçmamış sizden. bravo valla. yazık üzülüyorum şu erkeklere, allahtan böyle biri değilim.

ben faceden ya da twiter den falan takıp etmedım onu ayrıca süphelenrsem sonuna kadar araştrırım gamsız davranıp boşver mi dycktım benden gizli işler çeviryrsa bende susup otrcgm. ben böyle bir şey yapamam ya da bu şüpheyle kendimi yiyip biterecegıme uzulecgme o uzulsun onun hattında yabancı numaralar var benım dgl dyelım aldatma olsaydı bu ve ben haberm olmadan devam etseydi seneye evleneceğiz evlendıkten sonra mı ayrılsaydım daha kötü olurdu her şey o yuzden şimdiden bunu yapmam gerekliydi valla bu devırde çok şeyler okyrm burda ya da başka yerlerde aldatmalar çok olyr erkeklere de guven olmaz hepsı ıcın demyrm ama aldatan erkek de çok var . aynısı bende olsa o da aynısını yapardı. şu an da konu çözülmüş oldu zaten.

bu konuyu ben burada benı yargılayın dıye açmadım sadece sızden yardım ıstedım ama hemen yargılamalara başlanıyor şöyle yanlış yaptın böyle yanlış yaptın dye actgmda konuyu çok kötydm zaten açtgımda da bin pişman oldum konunun kapatılmasını ıstyrm

üzgünüm ben düşündüklerimi yazdım. haklı olsan haklı olduğunu söylerdim, yargılanmak istemiyorsan da beni eleştirmeyin yazabilirdin başta. aranızdaki sorunu hallettiğinize sevindim ama birbirinize güvenmeden nasıl evleneceksiniz, evlenince de mi numaralarını karıştıracaksın? birbirinize güvenmiyorsanız evlenmenin ne anlamı var? asıl böylesi daha kötü bence

üzgünüm ben düşündüklerimi yazdım. haklı olsan haklı olduğunu söylerdim, yargılanmak istemiyorsan da beni eleştirmeyin yazabilirdin başta. aranızdaki sorunu hallettiğinize sevindim ama birbirinize güvenmeden nasıl evleneceksiniz, evlenince de mi numaralarını karıştıracaksın? birbirinize güvenmiyorsanız evlenmenin ne anlamı var? asıl böylesi daha kötü bence

zaten ben yazımın sonunda kızlar boyle bır yapmısmıdır dye sordum ama hemen yargılamaya geçyrsnz onumuzde bır sene var bakalım zaman ne gösterıcek tam anlamıyla guvenebılecekmıyım zamana bıraktım herseyı.

annesı benı aradı ben gdıp sylemdm o annesıne anlatms uzun suredr takıp edyrm hatta okadının oldgnu bıle anlamıstım cunku gızlıden aradım şivesı dogu şivesıydı ve ses tonunu da çok genç gelmyrdu. geçen sordum da ona hanı kışın sız de kalan annenın cocukluk arkdsları var yha dedım onlarla görüşyrmsn dedım yok ben görüşmyrm annem görüşyrdr dedı bende faturasında numarasını görunce yalan knstgnu dusundum ıyıce sınırlendm sabrım kalmadı bırden o sınırle patladım bana ben evlılık hayallerı kuryrm maddı anlamda bırıkım yapyrm bızım ıcın mesaıler yapyrm sen nelerın peşindesın dedı

Selen herseyden once duzgun yazar misin kelimelerin harflerini yiyorsun, nokta virgul zaten hak getire, hiç birsey anlasilmiyor!
Anlayan arkadaslari tebrik etmek lazim :27:

Selen herseyden once duzgun yazar misin kelimelerin harflerini yiyorsun, nokta virgul zaten hak getire, hiç birsey anlasilmiyor!
Anlayan arkadaslari tebrik etmek lazim :27:

ben yıllardr böyle yazyrm alışmışım anlayan çok ıyı anlyr yorumunu da yapyr kusura bakmayın ama anlaşılmıycak bir şey yok

ben yıllardr böyle yazyrm alışmışım anlayan çok ıyı anlyr yorumunu da yapyr kusura bakmayın ama anlaşılmıycak bir şey yok

okumak istedim ama okuyamadım..
her şeyden önce türkçeyi düzgün kullanalım
ben okumasan bişey farketmez de..

ne yazık kı sıze katılmıyorum .erkek mılletını serbest bırakmaya gelmıyor .her zaman takıp etmek gerek :9: konu sahıbını tebrık edıyorum dokumanlar fılan ıyı ugrasmıssınız valla :9: korksun sızden ,saf belleyıpde uyutmaya kalkmasın .ben ne kadar takıp edılmesı gerektıgını desteklesem de bır turlu uygulamaya gecıremem.cok zor ısler usenırım :9: hatta erkek arkadasım bu rahatlıgımdan dolayı cok rahatsız olur ,sen neden benı kıskanmıyorsun dıye sıtem bıle ettıgı olur .yanı erkeklerın aslında kıskanılmak hosuna gıdıyor .benım de aslında kıskanc bır yapım vardır ama o bunu bılmez .bellı etmem .suphecı yanım benım de vardır ,ufacık bır hareketınden suphelenırım ,hayır o oyle degıldı boyleydı dese ınanmam kolay kolay .yapı meselesı sanırım .aslında dedıgı dogrudur ama nedense ınandıgımı bellı etmem fazla .cok suphecı yanımı bıldıgı ıcın de koly kolay yalan soyleyemez zaten :)

Bazı arkadaslar konuyu anlayamadıklarını belırtmısler ,konu sahıbının harflerı yuttugunu noktalama ısaretlerının kullanmadıgını sert bır uslupla belırten arkadaslar olmus .tamam ben de turkce'yı dogru kullanmaktan yanayım fakat ,bazen cok abartılıyor .ufacık bır harf yutmakda cumlenın sonuna nokta koyulmadı dıye kısı elestıye maruz kalıyor .ustelık hangımız yapmadık kı ,telefonda mesajlasırken kelımelerı hangımız kısaltmadı,aman kontor gıtmesın dıye :9:
ne yazık kı mecburı sartlardan dolayı turkceyı zaman zaman hepımız katledıyoruz .selen arkadasımızın da kısaltarak mesajlasmaktan alısmıs olabılır .desteklemıyorum lakin abartılcak kadar da anlasılmıyor boyutta degıl konu.

Back
X