Düşündükçe içim daralıyor acaba ne yapmalıyım?

kar_delen_nur

Makyaj Tutkunu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
96
2
118
Uzatmadan direk konuya girmek istiyorum:
Benim ailem ankarada yaşıyordu, ama benim babam doktor ve onun mecburi hizmeti nedeniyle elazığ'a taşınmışlar ben doğmadan önce, ben doğunca da elazığda kalmışız...
Ama daha sonra bütün akrabalarımız ankarada olduğu için ankara'ya taşındık.
Ama babam prof. olmayı beklediği için elazığda kaldı yani ben abim ve annem ankarada yaşıyoruz şuan ve babam da hafta sonları sürekli bizim yanımıza geliyor...
Şubat tatili dolayısıyla babamın elazığda kaldığı evi düzenlemek için elazığa geldik ve 5 gün burada kalacaktık. Buraya kadar herşey normal...
Ama dün çok acil facebook'a girip, bir arkadaşıma önemli bir haber vermem gerekiyordu.
Ama yanımda kendi laptopum olmadığı için babamın bilgisayarından facebook'a girmek istedim, babam da haliyle izin verdi.
Ben de hemen aldım bilgisayarı ve facebook'a girdim, ilk işim her zaman gelen kutusuna bakmaktır, herzamanki gibi baktım ve gelen kutusunda 2 mesaj vardı.
Mesajları açtım ve başlıklarını okuyunca şok oldum...
Başlıklar aynen şöyleydi "Sex isteyenlerin buluşma yeri" ve mesaj da "güzel ve azgın bir bayanım..." zaten o anlık şokla devamını okuyamadım...
Diğer mesajda aynı klüpten gelmişti ve o anki şokumu anlayamazsınız kaldım resmen bilgisayarın başında...
Hemen bu benim olamaz ki diye düşündüm, tabii yaa ben daha giriş yapmamıştım ki...
Hesaba baktığımda babamın adını gördüm, yani bu babamın hesabıydı!
Çok kötü oldum ve hemen babamın profiline girdim üye olduğu gruplar 2 taneydi biri kendi mesleğindekilerle alakalı bir gruptu o da ama diğeri mesajın geldiği gruptu...
Şuanda hala ne yapsam diye düşünüyorum...
Bir yandan da babam böyle birşey yapmaz, yapamaz çünkü benim babam dinine çok bağlı bir insandır ama bir de bizden uzakta ya böyle şeyler de aklıma gelmiyor değildi ...
Acaba şuan ne yapmam gerekir, utancımdan babamın yüzüne bile bakamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum...
Lütfen bana bir akıl verin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Insanin nedense söz konusu kendi Annesi Babasi oldugu zaman böyle seyleri konudramiyor degilmi canim?:1hug:

Ben mesela Annemle babami kesinlikle cinselikle ilgili bir konu ile bagdastiramazdim, daha dogrusu onlarin bir cinsel hayati oldugna inanmak istemezdim....:1no2:

Yok canim onlar yapmaz gibi bir düsüncebenneyaptımki....nedendir bilmiyorum.fisfisfis

Bence hicbirsey yapma güzelim, Babanda neticede bir erkek, ve bir yerde cinsel güdülerini tatmin etmek zorunda....tabikide yaptigi güzel birsey degil ama, tüm bir hafta boyunca yanliz kalmasinin sadece hafta sonlari esi ile olabilmesininde cok büyük payi vardir.

Umarim en yakin zamanda hepiniz yine bir arada olursunuz.:teselli:

Siz neden utanıyorsunuz ki canım kafamçokkarıştı
Bence babanıza bi sorun, belki tahmin ettiğimiz gibi bi olay yoktur.
Bakalım ne diyecek? CADIARZU

Yardım eden herkese çok teşekkürler ...

Not: Kendim halletmeye karar verdim ...

Son düzenleme:
Gülsüm Sultan ne kadar da güzel anlatmışsın şuanki durumumu..
İnsan ailesi olunca konduramıyor cidden..
ToNe_Def babanla konuş demişsin ama ben babamla öyle şeyler konuşamam ki, babamı geç annemle bile konuşamam, allaha çok şükür ailem kültürlü bir ailedir ama yine de böyle şeyleri şu ana kadar hiç konuşmadık...
Ama benim sorunum tam olarak bu değil, eğer babam cinsellik istiyorsa annemle gidersin bu ihtiyacını :utangac:
Yani benim annem de baya zayıf ve çekici bir kadındır eminim yatakta araları iyidir annemle babamın :utangac:
Ama babamın başkalarıyla böyle bir arayışa girmesi(ki böyle birşey varmı yokmu onu da bilmiyorum ama üye olduğu grup ve ondan babama gelen mesajlar beni bunu düşünmeye itti) bir nevi annemi aldatmasıdır...
Haksız mıyım :uhm:
Kesinlikle haklısınız canım bu aldatmaya girer, işler iyice karışmadan annenizin de kulağına gitmeden titizlikle ağzı kapalı babanızla konuşmaya çalışmalısınız ama..
Eğer durum düşündüğünüz gibi ise ve babanız bunu yapmaya devam ederse siz daha çok vicdan azabı çekeceksiniz..
Bence bi anlık utanmayla sonsuz şüphenizi ortadan kaldırabilirsiniz :hulya:
Kolay gelsin :1ninca:

canım bence günahını da alma..biliyorum kötü yaptığı ama belki merak ediyordur,ayrıca,cinsellikle ilgili gruplara üye olursan o tür mesajlar geliyor,hiç tanımadığın biri sana buluşma adresi veriyor mesela şu gün bekliyorum şeklinde,mesajı başkası okusa konuşmanın öncesi var sanar ..

Herkese çok teşekkürler ama kendim düşünüp karar vermeye çalışacağım...
Hepinize çok teşekkürler :1hug:

Back
X