- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Aman kiz isyerinde adin sapiga cikar.Sen caĺis bakem diger maclara insallahAhahah.. İşteyim canım ve iş yerinde "sapık" damgası yemek gibi bir niyetim yok!
Ben Müge Anlı olacaktım ama bugün kısmet değilmiş.
Önümüzdeki konulara bakacağız
Diğer hesabını açmaya gitmiştir ondan yazar ki dikkat çekmesinKonu sahibi kaçtı?
Çünkü adliye değil zamanında izlesin diye gönderdiği arkadaşı istiyor parayı. Tehdit eden de linki gönderen de o. Beden ölçüsü ile arama yapılmaz.Yalnız adliye neden "baya bir ücret karşılığında sildiririz" gibi saçma sapan bir şey söylüyor, konuda fikri olan var mı? Para karşılığında siliyor mu adliye?
Aman kiz isyerinde adin sapiga cikar.Sen caĺis bakem diger maclara insallah
Çünkü adliye değil zamanında izlesin diye gönderdiği arkadaşı istiyor parayı. Tehdit eden de linki gönderen de o. Beden ölçüsü ile arama yapılmaz.
uykusuz geceler 90 60 90 asyalı ateşli hatun:)90-60-90 ateşli diye eklemeyi de unutmayasın ha
Hadi ya yok izlemedim gogle den buldum bacimBu arada, aynı dizi oyuncularını seçmişiz avatarlara.
İzliyor musun?
Konu dağıldı zaten biz muhabbet edelim hazır yer bulmuşken
Merhabalar ben aslında aktif kk üyesiyim ikinci hesap açtım sirf bu konu için fake degilim. 5 senelik evliyim kızım var ve 30 haftalık gebeyim ve suan kendimi parçalayasım var.
Evlenmeden önce eşimle birlikte oluyordur eşim bir ara cok heveslenmişti videoya alalım diye istemedim ama sonra baskısı agır geldi ve aldık sildik hemen. Gecen gece rüyama girdi ifşa olmuşuz içime yer etti cünkü bazen derdim eşime ya bulunursa saçmalama sildik bulamaz kimse derdi.
Merhabalar ben aslında aktif kk üyesiyim ikinci hesap açtım sirf bu konu için fake degilim. 5 senelik evliyim kızım var ve 30 haftalık gebeyim ve suan kendimi parçalayasım var.
Evlenmeden önce eşimle birlikte oluyordur eşim bir ara cok heveslenmişti videoya alalım diye istemedim ama sonra baskısı agır geldi ve aldık sildik hemen. Gecen gece rüyama girdi ifşa olmuşuz içime yer etti cünkü bazen derdim eşime ya bulunursa saçmalama sildik bulamaz kimse derdi.
Taaaki dün akşama kadar.
Dün akşam eşimin aklına gelmiş benim adımla vicut ölçümle bir şekilde arama yapmış bir koşu cıktı yatakodasından üstüne bişi almadan evden cıktı ben anlamadım basta sonra mesaj attı face whatsapp instagram sil diye aklıma geldi hemen eyvah dedim.
Geldi kıpkırmızı ne oldu neden sildirdin hepsini dedim yüzüme bakamadı anladım tabi agla agla canım cıktı susturmaya calıs yor her ne olursa olsun arkandayım hatamız düzelticez ifşa olursa ülkeyi terkederiz diyo.
Videoda yüzümüz görünmüyor ama sesler ve bedenim malesef ortada ben kendimi eşime adamışken bir başkaları bana bakarak iç geçirmesi allahım saçımı basımı yolucam eşim bugün işe gitmedi adliyede koşuşturuyor baya bir ücret karşılıgı sildirirz denmiş durumds pek musait degil arabayı satıcaz mecburen.
Kendimi kirlenmiş pis hissediyorum ne olur destek olun bana utanıyorum sıkılıyorum tanıdık kimse görmedi ama rus sitesi varmış sosyal medya ordan paylaşılmış agla
Taaaki dün akşama kadar.
Dün akşam eşimin aklına gelmiş benim adımla vicut ölçümle bir şekilde arama yapmış bir koşu cıktı yatakodasından üstüne bişi almadan evden cıktı ben anlamadım basta sonra mesaj attı face whatsapp instagram sil diye aklıma geldi hemen eyvah dedim.
Geldi kıpkırmızı ne oldu neden sildirdin hepsini dedim yüzüme bakamadı anladım tabi agla agla canım cıktı susturmaya calıs yor her ne olursa olsun arkandayım hatamız düzelticez ifşa olursa ülkeyi terkederiz diyo.
Videoda yüzümüz görünmüyor ama sesler ve bedenim malesef ortada ben kendimi eşime adamışken bir başkaları bana bakarak iç geçirmesi allahım saçımı basımı yolucam eşim bugün işe gitmedi adliyede koşuşturuyor baya bir ücret karşılıgı sildirirz denmiş durumds pek musait degil arabayı satıcaz mecburen.
Kendimi kirlenmiş pis hissediyorum ne olur destek olun bana utanıyorum sıkılıyorum tanıdık kimse görmedi ama rus sitesi varmış sosyal medya ordan paylaşılmış aglamaktan gözlerim kurudu
bence eşiniz yaymıştır çünkü şurdan anlaşılıyor beş sene sonraki bir videoyu aklına getirip bişekilde aratması bulması tesadüf olamaz
Hadi ya yok izlemedim gogle den buldum bacimfilmin adi ne konu kapatilir zaten
Once Upon a Time
7. sezonda şu an
İyi de, bekarken olmuş zaten bu olay (!)3-5 aya doğurunca vücut ölçülerin değişir
Saçlarınıda boyatırsın
Koltukları değiştirirsiniz nedir yani
Izleyim bakalm bayada uzunmus giOnce Upon a Time
7. sezonda şu an
yok herkes yaptı sizde sazan.avi oluyorsunuz bu durumda
İşin gırgırı tabi
Duyduğum en saçma hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?